daddy_j [02.08.23]: no matrožiem ir jēga zupu vārīt? iesakiet kādu receptiTā gan. Man Tēva brālis agrāk teica,jo mazāks asaris,jo garšīgāks. Iesmēju par to,bet ziemā ķertos,mazos un ļoti mazos notīrīju un safriteeju,nu ļoooti garšīgi. Pirms divām nedēļām saķēru smukus asarus no 200-600,lielākos atvērtus kūpināju ar ķiplociņu un mazākos par punci paargrieztus bez galvas un iekšām tāpat,bija kolosāli.
raimondsL, 2.augusts 2023, 14:02
Matrožus (līdz 200gr) viegli notīrīt, un fritēti eļlā - ŅAMMA... lielākus gan - tikai kūpiņā, baigā ņemšanās... lielmeistari māk nofilēt...
Ja negribas ņemties, tad izlaid zarnas un bujabēze (zivju krēmzupa) https://www.delfi.lv/tasty/receptes/bujabeze-karaliska-juras-velsu-zupa-francu-gaume.d?id=45556426 ...jūras veltes, vai labu zivi nāksies piepirkt, bet pamata buljons no sīkzivīm labu labais...
2.augusts 2023, 23:08 | links



















