Krīš, tad ko darīt? Vai vipār kaut ko darīt? Vladimiru Žilinski pazīstu, jo viņam fāterītis ir mans kaimiņš un ļoti labs draugs.
andreiko, 30.novembris 2019, 20:20
Ja godīgi, tad labs jautājums.
Siguldas novadā aptauja tika veikta, taču kā izskatās, tas tika veikts tīri formāli, līdz ar to iedzīvotāju viedoklim diez vai ir liela nozīme šajā gadījumā. Pieļauju, ka, ja kādam ir "iekšā" cīnīties ar to, var mēģināt organizēt parakstu vākšanas, pēc tam attiecīgi vērsties no sākuma pašvaldībās (pirmais lēmuma pieņēmējs cik saprotu no procesa ir pašvaldības, tikai pēc tam ZM). Es pats neesmu gatavs ar to ņemties, nu nav šis jautājums man tik kritiski svarīgs - biežāk tāpat ķeru citos ūdeņos. Varētu pat vispār necepties, bet šeit pretī ir vai nu nepamatota dzīvošana sapņu pilīs vai klaja nekaunība, kas diemžēl skar cilvēku parasto un tāpēc krīt uz nerviem.
Papildus problēma ir tā, ka vismaz daļēji aiz šī projekta stāv pašas pašvaldības, un viņas ir vairākas - upe tek caur vairākiem novadiem. Domāju, te arī slēpjas iemesls, kāpēc licencētā zona sākas tikai no Tallinas šosejas tilta - Carnikava nebūs gribējusi piedalīties.
P.S. Žilinski nav tas gods pazīt personiski, bet Facebook mēs rakstam ar īstajiem vārdiem, un ir tikai korekti atsaukties uz autoru.