Kuha [05.12.19]: Vai kāds kaut ko zina par to, kas notiks Gaujā, sākot ar 1.janvāri? Būs tas nolikums, vai nebūs?Ja būs nolikums, tad būs beidzot tiesu darbi. ;)
Paldies!
5.decembris 2019, 14:52 | links
Kuha [05.12.19]: Vai kāds kaut ko zina par to, kas notiks Gaujā, sākot ar 1.janvāri? Būs tas nolikums, vai nebūs?Ja būs nolikums, tad būs beidzot tiesu darbi. ;)
Paldies!
Ooo, palasīju vēlreiz nolikumu, vismaz e-lomā ievietotajā versijā. Te ir vēl jautrāk:
6.6. Licencētās makšķerēšanas periodos no 15. septembra līdz 15 oktobrim un no 15. decembra līdz 31. martam visos licencētās makšķerēšanas posmos:
6.6.1. Izņemot šī nolikuma 6.4.4. punktā minētajā zonā, bez licences atļauta makšķerēšana ar pludiņmakšķeri vai gruntsmakšķeri ar dabisko ēsmu (izņemot ēsmas zivi un zivs gabalu), ja makšķerēšanas rīka pamatauklas tests nepārsniedz 3kg;
Vimbotāji un fīdermakšķernieki - lūdzu tikai 0,2mm monofilo kā pamatauklu.
Krishs_KG, 5.decembris 2019, 14:06
Krīš, tad ko darīt? Vai vipār kaut ko darīt? Vladimiru Žilinski pazīstu, jo viņam fāterītis ir mans kaimiņš un ļoti labs draugs.
andreiko, 30.novembris 2019, 20:20
Kuha [05.12.19]: Vai kāds kaut ko zina par to, kas notiks Gaujā, sākot ar 1.janvāri? Būs tas nolikums, vai nebūs?Vairums ķers kā ķēra līdz šim. Es personīgi papildus uz āķa likšu mušu kāpurus. Tādā veidā nevienu nolikumu nebūšu pārkāpis!
Paldies!
Vai kāds kaut ko zina par to, kas notiks Gaujā, sākot ar 1.janvāri? Būs tas nolikums, vai nebūs?
Paldies!
Kuha, 5.decembris 2019, 13:19
Nē ķeriet kreņķi. Liekat mīksto uz tām šiltēm. Varianti ir dažādi kā apiet pašpasludināto "saimnieku" noteikumus.
urmaas, 29.novembris 2019, 20:42
Olte jau nu varēja paklusēt.
Copes Lietas novembris,Oltes raksts par lašiem.
sākums:
,,Man ziemas lašu vicošana nav pieņemama divu iemeslu dēļ.Pirmais-sala laikā lasenei ļoti ātri apsalst radzene...zivi uz nenoteiktu laiku padara aklu...žaunas pilnas ar sniegu...veido ledu,kas plēš smalkos žaunu asinsvadus....
nobeigums:
,,....laba tendence...Man tas nozīmē beidzot sagaidīt sapni piepildamies-Latvijā legāli pacīnīties ar rudens lasi.Un,ja tā izrādišies audzētavas zivs-drīkstēšu nest mājās ģimenei.,,
Kad raksts bija uzrakstīts līdz pusei, iespējams atnāca izziņa ar apmēram šādu tekstu:ja turpināsi tik nesmuki rakstīt,nedabūsi bezmaksas licenci,,?
Brusis, 29.novembris 2019, 14:00