Viņi,jau arī dara savu darbu.Vienīgi nav informēti par vairākuma vēlmēm.Domāju,virzot šādus projektus,būtu jāapzin vēlētāju viedoklis.
3.februāris 2019, 22:15 | links
raihs [03.02.19]: urmaas [40m]: Uz ko tad cerēji?!Jebkurā gadijumā tas ir apgrūtinājums makšķerniekam vulgaris. Jo licence būs uz vietu nevis tikai uz konkrētu zivi. Un tā jau ir .AUCĪBA!
Tur nav nekā personīga-tikai bizness!Es arvien ceru uz ideāliem. Sūds no tā biznesa, ja paskaita. Pluss licenzēm būtu kaut neliela presinga samazināšanās pie upes
BrunoL [03.02.19]: Dubultā morāle-svētā zivs(arī nēģi),bet ja samaksā dažus Jūdasa grašus,pārvēršas parastā.Tieši manas domas. Ja samaksā peso, eh, tad jau drīkst... :)
Vēl,joprojām,ceru,ka VVD sāks strādāt un pildīt savas funkcijas,kā tas notiek mūsu kaimiņos Igaunijā.
urmaas [12m]: Uz ko tad cerēji?!
Tur nav nekā personīga-tikai bizness!Es arvien ceru uz ideāliem. Sūds no tā biznesa, ja paskaita. Pluss licenzēm būtu kaut neliela presinga samazināšanās pie upes
raihs, 3.februāris 2019, 21:04
Uz ko tad cerēji?!
Tur nav nekā personīga-tikai bizness!
urmaas, 3.februāris 2019, 20:53
urmaas [03.02.19]: Uz ko tad cerēji?!Es arvien ceru uz ideāliem. Sūds no tā biznesa, ja paskaita. Pluss licenzēm būtu kaut neliela presinga samazināšanās pie upes
Tur nav nekā personīga-tikai bizness!
Kuha [03.02.19]: Vai kādam ir nojauta par licenzētajiem posmiem? Un par datumiem, kad drīkstēs? Paldies!https://m.facebook.com/story/graphql_permalink/?graphql_id=UzpfSTIxMDUzMzM1MjYxNTA4Mzo3NzI4ODI4ODk3MTM0NTc%3D
Šodien daudz potenciālo trupiku staigāja gar ūdens malu. Mēs ar čomu ilgi gaidījām kad kāds aizies pa burbuli -tas pie tilta. Skatījamies un spriedelējām -ja tas bumbieris ielūzīs tur tad tur ir betona bluķi apakšā ar armatūras stieņiem - tam pizģec uzreiz, ja tas -tad vēl ir izredzes neaizķerties kaut kur zem ūdens. 5 pašnāvnieki vienlaicīgi figurēja pa to posmu. Mans ieteikums - nelieniet tur ... vai arī lienat lai var redzēt kā kāds aiziet pa burbuli. Virs tilta ir drošāk -tur nav krāces .
Bralitis, 2.februāris 2019, 18:41