Brasla līmens augšā,ļoti spēcīga straume,domāju ka spiningot būtu apgrūtināti.
1.janvāris 2023, 16:34 | links
Kuha [01.01.23]: Laimīgu un neasakainu Jauno gadu!Man gan no datora, gan telefona uzspiežot smuki atveras grafiks!
Par ūdens līmeni un karti- man atveras tāda tizla karte ar zilām bumbiņām, un nekas vairāk. Tā bumbiņa, labākajā gadījumā, parāda ciparu izteiksmē to līmeni, bet ne uzskatāmu grafiku, kā agrāk. Varbūt, ir kāda viltība, kā pareizi jāskatās?
Nezinu,kur skatījies tos 1,33 m virs normas,bet LVMĢC vairs nedod informāciju par ūdens līmeni
ivars61, 1.janvāris 2023, 08:24
karasj01 [Vakar]: Nezinu kur esi bijis,bet siguldas pusē un uz augšu upe tīra,pali varētu būt uz leju,jo upe ciet,.vakar biju izlūkosMalacis ka ej izlūkos, bet Siguldā uz doto brīdi rāda 1.33 metrus virs normas un vēl kāpj, ko tu tur gribi darīt es nezinu. Var jau aizbraukt sporta pēc pāris bleķus apraut un pastaiga arī nekad nenāk par skādi, bet es izvēlēšos ko lietderīgāku.
Nezinu,kur skatījies tos 1,33 m virs normas,bet LVMĢC vairs nedod informāciju par ūdens līmeni
Ne asakas! :)
L200, 31.decembris 2022, 14:02
ivars61, 1.janvāris 2023, 08:21
karasj01 [Vakar]: Nezinu kur esi bijis,bet siguldas pusē un uz augšu upe tīra,pali varētu būt uz leju,jo upe ciet,.vakar biju izlūkosMalacis ka ej izlūkos, bet Siguldā uz doto brīdi rāda 1.33 metrus virs normas un vēl kāpj, ko tu tur gribi darīt es nezinu. Var jau aizbraukt sporta pēc pāris bleķus apraut un pastaiga arī nekad nenāk par skādi, bet es izvēlēšos ko lietderīgāku.
L200, 31.decembris 2022, 14:02
L200 [31.12.22]: karasj01 [11:10]: Nezinu kur esi bijis,bet siguldas pusē un uz augšu upe tīra,pali varētu būt uz leju,jo upe ciet,.vakar biju izlūkosMalacis ka ej izlūkos, bet Siguldā uz doto brīdi rāda 1.33 metrus virs normas un vēl kāpj, ko tu tur gribi darīt es nezinu. Var jau aizbraukt sporta pēc pāris bleķus apraut un pastaiga arī nekad nenāk par skādi, bet es izvēlēšos ko lietderīgāku.Protams, labāk pirst dīvānā!:)
Davis-Di [31.12.22]: Sanāk ka zem murjāņu tilta var spiningot bez papildus maksas tikvien ka nevar paturēt, bet nu pa duļķi, tad jau galvu pavēdināt rīt var aizšaut.Domāju pašvaldībā vēl nav akceptēts jaunais nolikums, līdz tam lailam copējam pēc makšķerēšanas noteikumiem.
uldeens, 31.decembris 2022, 19:46
1. zonas sākums no Carnikavas dzelzceļa tilta (agrāk no Tallinas šosejas tilta), līdz Murjāņu tiltam.
Jeb esmu palaidis ko garām?
Sanāk ka zem murjāņu tilta var spiningot bez papildus maksas tikvien ka nevar paturēt, bet nu pa duļķi, tad jau galvu pavēdināt rīt var aizšaut.
uldeens, 31.decembris 2022, 19:46
Maartins84 [31.12.22]: GIAB iekš FB ielicis aktuālos foto.Giab visu cieņu. Patīkami redzēt, ka organizētājs reāli arī dod vairākas dienas informāciju par stāvokli upē. Tā tam visam vajadzētu arī būt.
karasj01 [31.12.22]: Nezinu kur esi bijis,bet siguldas pusē un uz augšu upe tīra,pali varētu būt uz leju,jo upe ciet,.vakar biju izlūkosMalacis ka ej izlūkos, bet Siguldā uz doto brīdi rāda 1.33 metrus virs normas un vēl kāpj, ko tu tur gribi darīt es nezinu. Var jau aizbraukt sporta pēc pāris bleķus apraut un pastaiga arī nekad nenāk par skādi, bet es izvēlēšos ko lietderīgāku.