Gauja

lacuks, pameegjini veco labo gardnera sisteemu. pagaidaam nekas labaaks par to kalashnjikovu starp feedera sisteemaam nav izdomaats.
22.jūlijs 2013, 19:53 | links
 
arī biju aizvakar. nosēdēju no 11-21 pie upes. man kaut cik regulāri bija. pāris smukuļi pie malas uztaisīja mutuli un atlieca gatavās pavadas, par ko esmu dziļi vīlies ;(
copēju ar stoparu sistēmu- čoms spītīgi lielāko daļu nosēdēja ar pretsavērpēju un pāris copēm :D pārsēju viņam un ar kkas sāka kustēt.
bet vējš bija nenormālākais!
22.jūlijs 2013, 19:13 | links
 
shodien paari stundas ar feederi pavadiitas Aadazhu rajonaa pie upes. Pirmo stundu kaa peec graamatas- maileetes tad mikro pliciishi, naakamaas paaris raudinjas un atnaaca brekshi. Divus ar kaadu 10-15 min intervaalu izvilku un sekoja klusums liidz pat copes beigaam. Uz aakja baltie.
22.jūlijs 2013, 18:46 | links
 
Pie
21.jūlijs 2013, 21:34 | links
 
Tà arī bija šodien, četratā godigi nosedejam visu dienu, katram pa 3-5 brekšiem , viens uz 2 kg, vel 4 tadi 1,4-1,7 kg, pārējās zivis smalkas, copes ļoti retas, zivis ņēma loti negribigi un knapi lupas malā āķītis, katram 4-5 zivis nodila velkot. Ūdens pa nakti bija nokrities pa cm 15, bet dienas gaitā pacēlās pa kādiem 20 cm, tapec cope ari nekāda, jāgaida lai laiks nostabilizejas un tad jau process aizies raitak
21.jūlijs 2013, 21:09 | links
 
shodien Aadazhu rajonaa feederis, nu ljooti negribiigi zivtinjas atsaucaas. 10 plichi, viens sapals un breksis, bet principaa klususms.
21.jūlijs 2013, 19:46 | links
 
šodien paveicās vienu Gaujā izmānit svert nesvēru nomeriju 70 cm,kā pagatavot nav
nojausmas ;)
21.jūlijs 2013, 19:36 | links
 
Visaadi-kupinat, cept, shmoret, galertaa, uz grila.

Mans uz grila peec marineeshanas ar jaunajiem upenju zarinjiem cep-manta, ka atgaadinu kaadam, kas jau proveejis-siekalas....
21.jūlijs 2013, 19:28 | links
 
kā pagatavot meža vimbu''salati''?
21.jūlijs 2013, 19:18 | links
 
kāds varētu pateikt kādiem gramiem džigo Gaujā, lūdzu ;) Pamēģināju 12g drop-shot, un man tie 12g pa straumi aizgāja tikai tā.

it kā jau skaisti, ja ir daudz auklas, var pludināt, varbūt kaut kas noķeras, bet nu par džīgošanu to nesauktu ...

vasara, 19.jūlijs 2013, 15:24

Viss atkarīgs no straumes.Līetus/vēja virziens utt.Gadās ari ka 16gr ir par maz.Bet ir gadijumi kad var ari ar 6gr iztikt.Tas par lejteci.
20.jūlijs 2013, 21:18 | links
 
Gauja....

Fīderis....

Lielākā rauda 400,gr sapals 760.gr,kopējais skaits 8.raudas 1. sapals kērās ap 14,30 lidz 17+-,nez kapēc,laikam parbaroju nebij saulespuku spraukumu,sanaca ar smilti un tiru baribu.Man patika

Ne Asakas visiem!!!
20.jūlijs 2013, 20:47 | links
 
gaujā ir dažādi posmi- vienā stiprāka straume, citā liekas vispār uz otru pusi :D gaujas grīvas rajonā ar 11gr pietiek noteikti
19.jūlijs 2013, 15:54 | links
 
kāds varētu pateikt kādiem gramiem džigo Gaujā, lūdzu ;) Pamēģināju 12g drop-shot, un man tie 12g pa straumi aizgāja tikai tā.

it kā jau skaisti, ja ir daudz auklas, var pludināt, varbūt kaut kas noķeras, bet nu par džīgošanu to nesauktu ...
19.jūlijs 2013, 15:24 | links
 
Zivju neēdājiem tās tiek pasniegtas kā biezpiena plācenīši ar zivs garšu...!!!:)))Kabaču neēdājiem līdzīgi tiek iemānītas kabaču pankūkas,kuras nezinātāji nevar atšķirt no parastajām miltu pankūkām!:)
19.jūlijs 2013, 13:41 | links
 
Vienu trešdaļu biezpiena pie zivju kotletēm,sen pārbaudīta štelle.
19.jūlijs 2013, 13:36 | links
 
ap Ādažiem, ap Murjāņiem brekšu vietas nezinu, tur zinu vietu, kur rudeņos vimba un taimiņš ēd :):)

Mirtiņš - noteikti pamēģini, es to noskatījos no Krūmiņu Vara (basketbola treneris), viņš lika biezpienu pie līdakas kotletēm, ir dikti ok, šādu kotleti ēd pat tie, kuri zivis vispār neēd :):):)
19.jūlijs 2013, 13:28 | links
 
pinki ir mazi mušu kāpuri dažādās krāsās.

P.S. - zivju kotletes ar biezpienu... es šokā! Pirmo reizi kaut ko tādu dzirdu. Būs jāpamēģina.
19.jūlijs 2013, 10:53 | links
 
>>uz āķa tikai pinki
kas ir pinki?
19.jūlijs 2013, 10:46 | links
 
šodien abi ar puiku bijām pie upes ap 10, kamēr sasējām makšķeres, kamēr samisīju barību sava pusstunda pagāja, bija doma pataustīt kas notiek ar breksīti....
līdz 15.30 pa abiem izvilkām 21 zivi, no tām pieci brekšuki virs 2 kg, lielākais 2,5 man, bet puikam 3 portfeliši 2,1-2,3 kg, plus viņam pie krasta vel aizgaja krietni lielaks..., bija ari 10 tadi zem un ap kilo, dažas ļoti smkas raudas, virnu vardu sakot superrrrrr.
cope ar fideriem, iemetiens ap 35 metri, cope 1,5-1,7 m dzilumā, uz āķa tikai pinki, slieku neņēma, pinki arī barībā bija, barība 1 Sensas BRemes un 1 sensas CArp, zivis pienaca ļoti daudz, visu laiku sitās auklā, ar pludu loms būtu uz pusi lielāks vismaz, bet ir jau labi tapat :)
piecus lielakos paņemām mājās, tikko tikai pabeidzu kotletes cept, sanāca ideālas :), visi mājinieki slavēja :):)
ja kādam interesē, tad kotletes taisu tā- brekšiem ar virtuves šķērēm nogriežu ribas, tās cepam atsevišķi, jo tā ir vis garšīgālā gaļa, ribas resnākas par sērkociņu :), pārējo zivi izfilēju, notīrīju 5 vidējus sīpolus, nopirku 800 gramus vājpiena biezpiena, visu šo samalu 2 reizes, pieliku sāli piparus , 3 olas un 200 gr saldā krējuma, visu kārtīgi samaisīju un ieliku ledusskapī uz minūtēm 40, lai massa savelkas, sanāk ļoti sulīgas un garšīgas :):):)

NG-NG, 18.jūlijs 2013, 22:52


Ap Murjāņiem Normund Jūs bījāt ?
19.jūlijs 2013, 10:12 | links
 
TERE!
Normi,beidz!Klaviere siekalu pilna!
Jā,ceptas ribiņas no 2uz augšu!Kas gan var būt labāks par šo!
19.jūlijs 2013, 09:46 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager