RedBull- zinu, ka daļa čaļu vaktē, kad Tu strādā bodē, jo tad ir zināms, ka viss būs štokos. bet kad Māris šancē, tad bodei met līkumu. un liela daļa vispār neiet uz jūsu bodi, jo jūtas piečakarēti....
Komuņaga - nekurini EmkU, tas tak CL members no laika gala. Ja viņš izdzēsīs savu profilu, tas būs kārtējais CL portāla zaudējums! Žēl, ka aizgāja Zivnieks ar saviem izcilajiem copes aprakstiem u.c. oriģinālas personas. Mēs Latvieši esam kašķīgi un mums jāmācās sadzīvot ar saviem trūkumiem un pieņemt lēmumus ar vēsu galvu.
Līdz šim esmu iepircies Siguldas Copesnamā,nu nav gadijies ,ka mēģina kaut ko man iesmērēt.Ir ļoti daudz reizes ,kad Janka vai Māris tieši iesaka ko labāk nopirkt ,jo viņi taču ar ir makšķernieki un ar zin ko vajag.Vienīgais ,ka cenas gan varēja būt nedaudz zemākas ,jo dažas līdzīgas mantas ,kas piemēram ir Siguldā pie sociālajiem tajā veikalā ir nedaudz lētākas.
Komunist, tavai zināšanai neviens speciāli, kā tu saki, sūdus nesmērē, protams, ir gadījumi, ka tiešām prece jau no ražotāja tiek saņemta ar kaut kāda veida defektiem, kurus konstatē tikai tad, kad konkrēto preci sāk lietot. Nevienam klientam NEKAD nav bijis tā, ka brāķi nesamaina pret tādu pašu veselu preci vai analogu preci. Tā kā, ja nezini tad nerunā. Nekā personīga. Ne asakas!
Siguldas copes bodei, kas Nuķim pieder, daudzi copmaņi met līkumu un iet uz citām bodēm, jo bieži ir gadījumi, kad iesmērē sliktu preci, sakot, ka tā esot labu labā....un apčakarēto ir samērā daudz.... īpašniekam īstermiņa domāšana....
eMKa, kāpēc tu gaidi, ka tevi izdzēsīs, bet pats nedzēsies, ja ir tik liela vēlme? un ja jau reiz esi to teicis, tad kā vīram vārds ir jātur!
ieej savā profilā un pats izdzēsies!
Nē,nārsts nekad nav sācies pirms 15.10-NEKAD! Un domāju,ka ap 1.12 arī 90% ir "dipadudapadu" pabeiguši...Šur tur šis tas jau vēl notiek,bet tas jau vairs nav īpaši nozīmīgi cīņā par populācijas saglabāšanu/palielināšanu. Ja kāds vēl aiz astes kādu lasīti no berzes nocels,nekāds dramatiskais trieciens lašu demogrāfiskajam stāvoklim nebūs
p.s.
Mans koments 19:02 jālasa šādi:
Neaizmirstiet,ka LM posmā būs liegta jelkāda pieeja citiem makšķerniekiem.Savādāk nemaz LM nevarēs ieviest.
Sorry par kļūdu.
:))