Ka ar amatu tur var spiningot
18.janvāris 2020, 12:28 | links
Sveiki. Kā ar spiningošanu ap Valmieru? Brīvdienās braucu ciemos uz lauku mājām Gaujas krastā, netālu no Valmieras. Man tur kādu īpašu licenci spiningošanai vajadzētu? Un ko tur varētu noķert?
Emils11, 16.janvāris 2020, 17:00
BBW !
Paskaties pēc navigācijas pašā Peldu ielas galā zem Kaķīškalna trases.
Dainisznots, 15.janvāris 2020, 16:31
Gaujas grīvā , pašā "trubā" ,tīkli krustām šķērsām .BIORS ? Pašpatēriņam ?
coppers, 15.janvāris 2020, 08:23
Gaujas grīvā , pašā "trubā" ,tīkli krustām šķērsām .BIORS ? Pašpatēriņam ?
coppers, 15.janvāris 2020, 08:23
Kāds var pateikt, kādu reālu posmu, kur varētu nolikt mašīnu un dienas laikā (nu kādas 6-7h) nostaigāt turp atpakaļ un mēģinātu kādu spožā copi ieraudzīt? Pats esmu Gaujā līz šim bijis tikai ar fīderi. Būtu pateicīgs par jebkādu info posmu :)
bbw, 14.janvāris 2020, 17:14
Siguldā - elementāri. Pirms paša tilta pa labi ir stāvlaukums. Tur līdz 2h. Vai pa kreisi - Peldu ielā var stāvēt cik gribi. Lai veicas !
Dainisznots, 15.janvāris 2020, 04:57
Kāds var pateikt, kādu reālu posmu, kur varētu nolikt mašīnu un dienas laikā (nu kādas 6-7h) nostaigāt turp atpakaļ un mēģinātu kādu spožā copi ieraudzīt? Pats esmu Gaujā līz šim bijis tikai ar fīderi. Būtu pateicīgs par jebkādu info posmu :)
bbw, 14.janvāris 2020, 17:14
mezadjadja [14.01.20]: Rudenī, naivi, kautrīgi apjautājos šeiten, ka tur īsti ir ar to lašu lūrēšanu uz Līgatnes upes. ???Kāpēc netiek. Līdz slūžam taimiņi tiek. Bučotāji ar Olti priekšgalā vienu gadu tak tur arī māžojās un meta zivis pāri aizsprostam.
Takuzinis kāds man apskaidroja, ka nekādi laši, nekādā Līgatnes upē lāga neienāk.
Vietējie badmiras tos apkslakte jau pie vecupes ( man domāt pie pašas Gaujas ).