Malikji,par samiem tu vispaar nepaardziivo,es pats esmu uzaudzis pie Aiviekstes,piekritiisi ka mazaaka upe par Daugavu un krietni lielaakas iespejas izsist tos samus,bet mazie sameeni mums ir kaa asareeni,vakaraa krata grunteni vienkaarshi nejeegaa,tad nu Daugava tici man ir pietiekami liela,lai samiem buutu kur vairoties.Velce,saakumaa jaa,bet gudraakaas zivis paliek arii maanekljus zivis iemaacaas ignoreet tiiri labi,es velceeju pa Burtnieku un tici man,katru gadu ir jaameklee kas jauns,zivis nav muljkjes un tas ka nekjeraas,nenoziimee ka zivju nav,varbuut vienkaarshi vinjaam eest negribaas.Velceeshana savaa buutiibaa ir diezgan pdaargs copes veids,jo prasa daudz izdevumu un lielaakaa dalja arii neko vairaak nevar atljauties kaa tikai uz airiem un uz jushku.Bet kaa jau teicu,ierobezhojaam pleeseeju skaitu,nu i labi,tad neredzu iemeslu kaut kaa ierobezhot pashu copes veidu
Ruu, 31.marts 2015, 11:27
Ja būtu normāla kontrole, piekristu Tev, bet pie pašreizējās varbūt paliksim pie viena kāta ar motoru, ja uzlabosies kontrole, tad varētu divus.( ne tikai kontrole bet tiesu sistēma un likumi)
31.marts 2015, 11:31 | links