Jā, bet padome tak neskatīs pa punktiem.
Padome neapstiprina paku?
Padome neapstiprina paku?
13.marts 2015, 20:05 | links
urmaas-Krievu laikos droši varēja, tagad netīšām sāli pakaļā var norauties, izrādīsies kāda biezā privātais dīķis ;D
Malikis2011, 13.marts 2015, 18:22
urmaas-Krievu laikos droši varēja, tagad netīšām sāli pakaļā var norauties, izrādīsies kāda biezā privātais dīķis ;D
Malikis2011, 13.marts 2015, 18:22
Iedzīvotāju skaits Latvijā stipri samazinājies, bet pēc V.S.O.P. domām atlikušie zivis ķer un ēd vairāk un vairāk. Ko lai saka cūkas.
addd, 13.marts 2015, 15:10
Iedzīvotāju skaits Latvijā stipri samazinājies, bet pēc V.S.O.P. domām atlikušie zivis ķer un ēd vairāk un vairāk. Ko lai saka cūkas.
addd, 13.marts 2015, 15:10
Maliki, saimnieko, tas ir labi un apsveicami, tikai manas domas, ka noteikumiem jābūt centralizētiem un visiem vienādiem.
Man piemēram, nogriežoties pa kreisi no Dpils šosejas, es toč nezināšu kurā brīdī, kurā pašvaldībā es atrodos. Ja Tu bieži mainīsi noteikumus un citā rajonā, pēc citiem apstakļiem arī viņi mainīs, tad mēs visi varam nokļūt maliķu kārtā:)
Ņemsim par piemēru Ķekava, Ķegums, Baldone, Vecumnieki. Braucot pa šosejām vēl daudz maz skaidrs, bet ezeri jau parasti nav uz šosejām:)
Kā ar tiem ezeriem kuri ir uz robežām ar Lietuvu, piemēram?
guntarskl, 13.marts 2015, 14:01
Guntar es tevi nepazīstu, neesmu nevienā organizācijā, parasts maķšķernieks, nu bet domas sakrīt.
Ar cieņu.
addd, 13.marts 2015, 14:05
tikai manas domas, ka noteikumiem jābūt centralizētiem un visiem vienādiem.
Maliki, saimnieko, tas ir labi un apsveicami, tikai manas domas, ka noteikumiem jābūt centralizētiem un visiem vienādiem.
Man piemēram, nogriežoties pa kreisi no Dpils šosejas, es toč nezināšu kurā brīdī, kurā pašvaldībā es atrodos. Ja Tu bieži mainīsi noteikumus un citā rajonā, pēc citiem apstakļiem arī viņi mainīs, tad mēs visi varam nokļūt maliķu kārtā:)
Ņemsim par piemēru Ķekava, Ķegums, Baldone, Vecumnieki. Braucot pa šosejām vēl daudz maz skaidrs, bet ezeri jau parasti nav uz šosejām:)
Kā ar tiem ezeriem kuri ir uz robežām ar Lietuvu, piemēram?
addd- droši Tavs nākošais iebildums, ja no zivju fonda tad mana nauda arī, būtu jāpareiķina cik kopā pa šiem gadiem no zvejniekiem un medniekiem, mēs pārskaitījām zivju fondam un cik saņēmām, ja tikai par zivju ielaišanu tad droši ka mēs vairāk pārskaitījām nekā saņēmām, ar kontrolei pirkto un izpētēi tad droši ka saņēmām no zivju fonda kaut ko, bet cik jāskaita, bet nedomāju ka lielu summu. šogad beidzot dabūju iepirkumā uz 6tūk zandarta mazuļus, ja iedos finansējumu tad divos ezeros.
Labi ka pie mums vēl zivis ielaiž pēc valsts programmas publiskos ezeros, jo uz šito ezeru skaitu pielaist nekādas naudas nepietiktu.
Malikis2011, 13.marts 2015, 13:45
addd-30 metri tīkla, bet varu 100% apgalvot ka plēšējus noķers daudz mazāk nekā makšķernieks, nu man nepatīk ka pašvaldība nevar noteikt tīklam acs izmēru, manā skatījumā būtu jābūt ne mazāks par 50mm, bet cerams ka grozīs MK un ieliks ka var paši noteikt.Parasti pašvaldības raksta projektus, savs finansējums un zivju fonda.Par to murdu likšanu bija tā, ka ar vietējiem sarunāts lai ieaugas ielaistie, bet kad sāka makšķernieki uzvesties nekaunīgi(redzēju foto vienā dienā 30 gabalas, prasu kāpēc kriminālās paņēmāt, nē tām svars 1,5kg) vietējie sāka bļaut, tie sit bet mums ar tīklu nedrīkst, kāpēc makšķerniekiem tādas priekšrocības. Nu tagad velcētāji cietīs, ja nemāk normāli uzvesties paši vainīgi. Tev zeme pie Daugavas tur par zveju drusku citi noteikumu, nav kā uz privātā, zinu labi kāda cūku kūts pēc makšķerniekiem vietām paliek.
Malikis2011, 13.marts 2015, 13:15