Vispār Mārtiņam vienā vietā bija taisnība. Pa lielam te visi ir brēkuļi, kas par brēkšanu neko vairāk nedara. Arī es tajā skaitā.
Neticu, ka nu tie kas šo murgu sataisīja ir tik vareni un neietekmējami. Saprotu ka piedalījās šī murga izstrādē pārstāvji no MOSP biedriem. No kuriem vairākums bija par grozījumiem MN.
Nu tad izslēdzat viņus no biedrībām, nometiet MOSP valdi, ieceļat jaunu un labojiet situāciju. Pat es esmu gatavs, ja tik ļoti nepieciešams, iestāšos biedrībā, kura pirmā sāks atbildes triecienu. Šī ir ideāla iespēja K-gi kādam nomainīt esošo varu. Var būt es kļūdos.
Sazaans, 12.marts 2015, 21:58
:)
Tad, kad runāja makšķernieku forumā par MOSP izveidi es visiem mēģināju iestāstīt, ka nah tāds vajadzīgs, jo ir LMA. Nu tur tā un šitā....nu bet ta problēma, stājamies visi iekšā(tur bija vairāk kā 100 cilvēku)taisam apvērsumu, mainam vadību....tomēr LMA vārds visiem jau sen smadzenēs iesēdies, būs vieglāk aizklauvēties. Hu jums. Latvijā kā jau Latvijā, katram vajag savu partiju. Re ku ir!:)
Makšķernieku forumam beidzoties, no zāles ārā ejot bija jāparakstās tiem, kuri piekrīt turpmāk piedalīties makšķernieku politikas sakārtošanā. Cik atceros, parakstijās gandrīz visi.
Kur ir tie saraksti!?
Uz MOSP dibināšanas sapulci atnāca padsmit cilvēki.