Ok! LM sūdīga , ekonomiski nepamatota, kropļojoša un vēl visāda. Un pats galvenaiis, rīkotāji piebāž kabatas uz valsts resursu rēķina! Labuma nekāda! Lielisks bija piemērs par to ezeru, kur gada ienākumi no licensēm bija ~ 500 EUR. Rīkotāji tiešām bagāti palikuši! Man tāds naivs jautājums, kāpēc tad pārējā pasaulē ir tāda licensēta makškerēšana praktiski visur?
Noris, 26.februāris 2015, 16:09
Man liekas arī bija kur vispār bija dažas licences pārdotas. Un , ja godīgi, tad man šie piemēri liekas aizdomīgāki par Burtnieku, tur vismaz ir kaut kāda nosacīta pareiza vai nepareieza, bet jēga no ekonomikas viedokļa. A pie tāda rasklada ka ienākumi ir vispār smieklīgi ir 3 ticamākie scenāriji:
1. pilnīgi bezjēdzīgs pasākums, kur skaidri parādās ka LM radīta vietā kur pēc tās nav un nevar būt pieprasījuma
2. radīts konkrēts ēnu ekonomikas parēklis
3. manā uztverē visbīstamākais scenārijs - veikta slēpta privatizācija, LM nokārtota kā "jumts", bet realitātē radīta ierobežotas pieejas savējo "smilšu kaste", kur maksimāli tiek apgrūtināta sabiedrības piekļuve . Nu tur , piemēram, pēc nolikuma tirgojot licences 29. februārī laika posmā no 23:30-23.59 pie Līkā bērza n-tajā meža kvartālā purva vidū :)