Starp citu - arī 5 kg loma limita atjaunošana ir dzirdēta, runa nav par asari, bet gan par visu lomu kopā. Tā gan nenāk no makšķerniekiem, bet no citām struktūrām.
11.janvāris 2015, 15:20 | links
Starp citu, tīri teorētiski runājot par MN. Vismaz pirms laika tur nebija tāda punkta, kas paģērētu saglabāt zivis līdz copes beigām. Tātad ļautiņš ir noķēris zivi un to izfilējis copes laikā. MN rakstīts: "20. Visu sugu zivju garumu nosaka, mērot attālumu no purna gala līdz astes spuras galam."Ļautiņa zivij, saprotams, ne vairs purna, ne vairs astes, inspektoram nav reālu iespēju zivi nomērīt.Vienmēr esmu domājis par šo situāciju - kas vismaz tīri teorētiski sanāk šādā gadījumā?Hotentots, 11.janvāris 2015, 15:00Tādam ir tāds punkts. 32.4. lomā paturamās zivis nogalināt uzreiz pēc to noķeršanas, izņemot gadījumus, ja zivis uzglabā ūdens vidē dzīvas un peldus stāvoklī, kā arī makšķerējot uz ledus. Tad zivis nogalina, tiklīdz makšķerēšana ir pabeigta;Tas nozīmē, ka uz vietas tu neko nevari ne dīrāt neko, zivij jābūt dzīvai.
Llama, 11.janvāris 2015, 15:14
Starp citu, tīri teorētiski runājot par MN. Vismaz pirms laika tur nebija tāda punkta, kas paģērētu saglabāt zivis līdz copes beigām. Tātad ļautiņš ir noķēris zivi un to izfilējis copes laikā.
MN rakstīts: "20. Visu sugu zivju garumu nosaka, mērot attālumu no purna gala līdz astes spuras galam."
Ļautiņa zivij, saprotams, ne vairs purna, ne vairs astes, inspektoram nav reālu iespēju zivi nomērīt.
Vienmēr esmu domājis par šo situāciju - kas vismaz tīri teorētiski sanāk šādā gadījumā?
Hotentots, 11.janvāris 2015, 15:00
Runa ir par to, ka es negribot pārkāpt noteikumus, izrādās, ka viņus pārkāpju, tas piemērs, ko es minēju ir no manas vasaras copes.
Bet copes reize viena beidzās, es savācu copenes beidzu copēt, tālāk sāku no jauna copēt citur un tā jau ir cita copes reize, zivis paliek mašinas leduskapī.
No likuma puses es neko nepārkāju.
opusums, 11.janvāris 2015, 11:23