tāpēc ir jāizprintē,ja nemaldos tas ir noteikumos rakstīts.esmu to jau izdarijis,ielaminejis.izvelku,parādu.telefonā tomēr vel jamekle,kur tā saglabata.
14.aprīlis 2019, 08:37 | links
Esmu saskāries,ka inspektors telefonā nemāk tos nolasit.
Murdinjs, 14.aprīlis 2019, 08:22
Igauniju minēju kā piemēru,kur šīs lietas sakārtotas un darbojas padsmit gadus.
Šeit,atvaino par izteicinu,jājamies gadiem ar papīra sterbelēm,pat nepietiek MK Nr.Tas,ka inspektors savos gadžetos kaut ko nevar vai nemāk saskatīt pie upes,nav makšķrnieku vaina.
BrunoL, 13.aprīlis 2019, 16:23
Ta nav makšķernieka problēma.
Igaunijā parādi pers.apliecinošu dok.un viss.
BrunoL, 13.aprīlis 2019, 15:40
Sveiki! Gribēju pajautāt vai netā pirktu makšķerēšanas karti obligāti jāizprintē, vai arī vajadzības gadijumā var uzrādīt arī telefonā?
JimJimmy, 13.aprīlis 2019, 12:15
Droši var uzrādīt telefonā. Netā pirkta karte teorētiski vispār nav jāuzrāda (pat telefonā), atliek nosaukt tikai numuru, bet tas apgrūtinās inspektoram darbu, kas nav forši ;)
MT9, 13.aprīlis 2019, 13:08
Sveiki! Gribēju pajautāt vai netā pirktu makšķerēšanas karti obligāti jāizprintē, vai arī vajadzības gadijumā var uzrādīt arī telefonā?
JimJimmy, 13.aprīlis 2019, 12:15
Man, savukārt, jautājums- nekur īsti neesmu sastapies(bet varbūt nepamanīju) ar noteikumiem par metamo tīklu(casting net)- vai tāds ir atļauts privātpersonai valsts ūdeņos? Bija doma kļūt par Daugavas ausleju biedu ;)))
badapiicka, 12.aprīlis 2019, 09:46
Atļauts iegūt zivis ēsmai ar tīkliņu, kurš nav lielāks par 1,5 x 1,5 metriem (tīkla linuma laukums līdz 2,25 kvadrātmetriem) un kura linuma acis nav lielākas par 10 milimetriem, ievērojot, ka iegūtās zivis makšķerēšanai atļauts lietot ēsmai tikai tajos ūdeņos, kuros tās iegūtas.
MT9, 12.aprīlis 2019, 09:58
Man, savukārt, jautājums- nekur īsti neesmu sastapies(bet varbūt nepamanīju) ar noteikumiem par metamo tīklu(casting net)- vai tāds ir atļauts privātpersonai valsts ūdeņos? Bija doma kļūt par Daugavas ausleju biedu ;)))
badapiicka, 12.aprīlis 2019, 09:46
Ta ko mēs te ķēmojamies :) Rekur cilvēki pragmatiski in konsekventi lietai pieiet! :)
SS reklāma sauklis "Noķer zivis sev un visam pagastam"
https://www.ss.com/msg/lv/entertainment/hunting-fishing/fishing-tackles-and-tackles/other/bpexfm.html
zaraza, 12.aprīlis 2019, 08:16