Makšķerēšanas noteikumi

Makšķerēšanas noteikumi
Micuk, ventspilnieku vienīgā tāfele ir CL, tā ka Tev būs jāpacieš, vai jāiet.......
7.jūlijs 2013, 22:47 | links
 
Tā tavuprāt ir atbilde??? :DDD
7.jūlijs 2013, 22:45 | links
 
:)
Akmentiņ, pilnmēnes man tieši pa rokai:D
Tik nebrauc no viena grāvja otrā, jo Buster L motora jauda ir 30 - 50 Zs....:)
Par konstruktīviem jautājumiem varam parunāt, sāc pirmais:)
Šodien ne, es OF.....
7.jūlijs 2013, 22:44 | links
 
Ē cienītie MRKisti un Ventspilnieki, šeit tēma ir MK nevis kurš klubs ir krutāks un kurš kuram samazgas vairāk uzlies virsū. Ejiet ka uz kādu tēmu aļa MRK vs MOSP, Ventspilnieki un ķengājiet viens otru cik tik tīk.
7.jūlijs 2013, 22:44 | links
 
Vai tavs konstruktīvais jautājums, urmas, bija par to, ka, tavuprāt, eiropas projekta īstenošana uzliek pienākumu atpelnīt finansējumu un tāpēc man jāīsteno tavs sapnis un pagrīdē jāievieš LM?

Nē, urmas, tas nav konstruktīvs jautājums. Tā ir tava nezināšana, labākajā gadījumā.
7.jūlijs 2013, 22:39 | links
 
Kad biju mazs puika brīnījos, kā kaimiņsētas čalis spēj pārmīzt šķūnītim.Pēc laika izskaidroja metodiku, pārbaudījis neesmu, bet ja kādam trūkst citu argumentu pašapziņas uzturēšanai, par taisnīgu atlīdzību varu padalīties :)
7.jūlijs 2013, 22:36 | links
 
Es gaidu skaidrojumu, bet tu gānies, viss ir vienkārši. Pilnmēness tuvojas, piebilsti vēl ko, vieglāk paliks.
7.jūlijs 2013, 22:35 | links
 
MRK, pierādiet, ka spējat sarīkot kaut 1 konstruktīvu diskusiju par JEBKURU tēmu un tad uzrunājiet makšķerniekus.

Lai nu kurš būtu runājis par konstruktīvu diskusiju.Lai tāda veidotos ir jābūt vismaz diviem.No kuriem viens jautā otrs atbild un otrādāk.No tevis vēl NEVIENU konstruktīvu atbildi uz uzdotajiem jautājumiem neesmu saņēmis.Tā kā pirms kārtējo reizi kādu vaino padomā ko pats esi izdarijis, lai tāda diskusija veidotos.
7.jūlijs 2013, 22:34 | links
 
Akmentiņ, ilgi gan domāji:)
Ak tad septiņdesmit piecinieks tomēr:D, kuram bendžu paši pērkat:D
Kā jums neiet!!!!!!!:):):)
Kur tu bobik redzi, ka MRK grib makšķerniekus no Buļļupes izmest!!!!!??????
Tu kā pisaķeļs varēji baikas sacerēt mēnesi uz priekšu, bet izrādās nevelc:)
7.jūlijs 2013, 22:11 | links
 
Nevienam neko neprasot, ir uzradīti jauni, gana strīdīgi MN, kopā ar glamūrīgu "pavadvēstuli", kurā nogānīti visi, izņemot MRK.

Paskaidrojiet gan pirmdien kaut ko.

Kā var vienlaikus izmest makšķerniekus no Buļļupes, publiski apgalvot, ka aizstāv brīvu pieeju ūdeņiem un vēl celt cīņā nabadziņus, kuriem "ļaundari plosot hobiju"?

Kam vajadzīgs šis naids, apsaukāšanās, autoritārisms, vienkāršu lietu tīša putrošana un Buļļupes peripētiju jaukšana kopā ar MN.

MRK, pierādiet, ka spējat sarīkot kaut 1 konstruktīvu diskusiju par JEBKURU tēmu un tad uzrunājiet makšķerniekus.

PS.
Starp citu, cilvēks, kurš te publiski runā par ļurināšanu un afērām, guntarskl, ir MRK valdes loceklis.

Bet sazvērestību argumentu sāk pietrūkt, jo divus gadus jau notiek šī siekalainā naidnieku un teoriju būvēšana, un lieta sāk smirdēt, jo jūsu dīvainajā iztverē pat mosp vizītkaršu nodrukāšana ir histērijas vērts noziegums.
1 no 10 teorijām varbūt nostrādās, bet pārējās 9 sabojās dzīvi daudziem normāliem cilvēkiem.

Tikmēr mēs par savu naudu ejam reidos ar 75 zs šobrīd, varena afēra. Elektromotora ekspluatācija prasa negaidītas investīcijas, kuru pašlaik nav, bet jautājums tiek risināts. Tīklu meklēšanai ātrāk laivot nevajag, bet to jau jums nesaprast.

Tā kā pirms draudēt ar pagrīdi, pasekojiet savai psihiskajai veselībai un pārmaiņas pēc pamēģiniet izdarīt ko tādu, lai Latvijā kaut kas uzlabotos, nevis kādam kaut kas nesanāktu. Šādu umņiku jau ir savākusies kritiska masa.

Lai veicas.
7.jūlijs 2013, 21:58 | links
 
Re, cik labi vis nokārtojies, ir ko vainot visur, kur nav slinkums.
MRK nedara, neraksta, kasās utt......
Jebkurš var aizrādīt, jautāt, kritizēt, ieteikt, tikai sprādziens puķu vāzē ir kad to dara kāds no MRK...
"Miera" jums nebūs, tā ka variet lekt kaut uz ecēšām:)
Akmentiņ, tu vispār ielien pagaidām pagrīdē, kamēr nav norimis jautājums par kuteri "Buster", kuram optimālā dinēja jauda būtu 60 Zs, kā vietā jūs airu vietā ļurināsiet ar elektro motoru....
Savu jūs panācāt, piesaucot kaimiņus lietuviešus, kuriem šāda afēra pat murgainākajos sapņos nebūtu ienākusi prātā.
Neizsauciet uguni uz sevi, kamēr jūsu afērām kāds seko.

Par MN, makšķernieki, esiet aktīvāki, jūsu iemīļoto vaļasprieku pašlaik(pagrīdē) rauj uz pusēm, tikai ļoti žēl, ka neviens nesavtīgi.
7.jūlijs 2013, 21:11 | links
 
k442, ja nemaldos turpat ir arī LMA skaidrojums par iesniegto MN projektu
7.jūlijs 2013, 21:11 | links
 
Palasīju to tekstu, kurš nosaukts "grozījumi MN", kaut gan faktiski izskatās pēc pilnīgi jaunas MN redakcijas. Principā mans viedoklis par projektu - tas ir "sviests", kura autori pat laikam nav papūlējušies pirms "gaisā laišanas" tekstu kārtīgi izlasīt, jo līnim nez kāpēc minimālais garums noteikts gan 30 cm (kopā ar citiem karpveidīgajiem), gan nākošā punktā 25 cm. Jēga arī man nav skaidra - vai tad vispirms nebūtu jātiek skaidrībā, ar kurām normā, ir problēmas pašreizējos noteikumos un kā tās risināt, nevis uzreiz no gaisa vārīt pilnīgi jaunu putru !? Vai kāds no projekta autoriem būtu gatavs populāri izskaidrot, kāpēc iecerētais projekts tapis un kāpēc tas vajadzīgs??
7.jūlijs 2013, 20:42 | links
 
Jūs dalot tos MN trīs daļās ar principiāli atšķirīgu noteikumu izveidi makšķerēšanai, zemūdens medībām un vēžošanai neaizmirstiet APK papildināt ar sodiem par vēžošanas un zemūdens medību noteikumu pārkāpšanu.
Nesaprotu kādēļ jādala tie MN trīs daļās nu un tad, ka ieguves veids ir dažāds. Labi, ka mums nav krabju, jūras ķemīšu, garneļu, astoņkāju un jūras zvaigznes - jo tad mums būtu krabjošanas noteikumi, jūras ķemēšanas noteikumi, garneļošanas noteikumi, astoņkājošanas noteikumi un beidzot ZVAIGŽŅOŠANAS noteikumi.
7.jūlijs 2013, 19:37 | links
 
MRK lapā informāciju ievietoju es. Biju skatīties MX1, šodien svētdiena, tāpēc nestresojiet, atpūtieties jaunai darba nedēļai. Par makšķernieku noteikumiem un pārējās peripētijas paskaidrošu vēlak.
7.jūlijs 2013, 19:19 | links
 
vsop
Runa neiet tikai par mani!Runa iet par VISIEM makšķerniekiem par kuru viedokli tev noteikti ir nospļauties-galvenais pilnveidot savas ambīcijas.Vismaz tā pašlaik ari izskatās.
p.s.
Tas bez naida.:)
7.jūlijs 2013, 19:16 | links
 
arī pārējos jautājumus uzdod savai valdei :)
7.jūlijs 2013, 19:14 | links
 
urmas

Jautājot publiski tu tikai diskreditē savas valdes komptenci :) Kāpēc tu jautā man?

Tev taču ir biedrība, kurā viss notiek pēc statūtiem, biedrībai ir aktīva un kompetenta valde, kura visus biedrību interesējošos jautājumus uzdod rakstiski visiem atbildīgajiem - ZMZD, BIOR, VVD uttt...... Uzraksti vēstuli valdei ar saviem makšķernieka jautājumiem, nešaubos, ka MRK erudīti izpētīs tavu jautājumu un uz to atbildēs fan pēc būtības, gan satura.

Piedod, ka dodu šādu padomu, jo tu noteikti jau biji to pats izdomājis, tomēr tas ir vienīgais ko bez cinisma varu tev ieteikt, patiesā cieņā.
7.jūlijs 2013, 19:13 | links
 
Lai neteiktu, ka te urmaas atkal kko murgo ielikšu šo no MOSP mājaslapas:

Konsultācijas par zivju resursu aizsardzību nākotnē
Šodien Volleros notika konsultatīva tikšanās, kurā piedalījās Feliks Klagišs, Nikolajs Liskins no VVD puses un Aivars Ruņģis un Mārtiņš Balodis no makškernieku puses. Tikšanās iemesls – sabiedrisko inspektoru un pašvaldību pilvaroto personu statuss, tā maiņas nepieciešamība un makšķerēšanas noteikumu pilnveidošana šī gada otrā pusē. Tikšanās noritēja konstuktīvi un tika izrunātas vairākas tēmas, kas saistās ar minētajiem jautājumiem. Vienojāmies, ka šādas tikšanās ir vērts rīkot biežāk un kopā meklēt risinājumus sasāpējušai kontroles problēmai. Iespējams, ka mūs gaida labas pārmaiņas un iespējas satikt VVD amatpersonas nebūs tikai mūsu cerība, bet gan stabila realitāte. Izrunājām arī MOSP valdes izstrādātos priekšlikumus jaunajiem MN. Tie varētu nepatikt tiem zivju ķērājiem, kuriem makšķerēšanas prieks aprobežojas ar “gaļas maisu” par katru cenu, īpaši piedomājām par nesaudzīgu attieksmi pret cemmerētājiem. Atsevišķas idejas tika atzītas par interesantām un MOSP apņēmās izstrādāt detalizētākus priekšlikumus un nakamā tikšanās par šiem svarīgajiem jautājumiem varētu notikt jau jūlijā.

M. Balodis

MOSP Valdes priekšsēdētājs

Ja jau tu runā/pārstāvi makšķerniekus tad varbūt kaut "mazliet" vajadzētu uzzināt makšķernieku viedokli, nevis piedalīties "krūmu semināros" un teikt, ka pārstāvi makšķernieku intereses??? :)
7.jūlijs 2013, 19:08 | links
 
vsop.Pie kā tad, lai griežās ar neskaidriem jautājumiem makšķernieks vulgaris, ja ne pie "makšķertnieku aizstāvjiem"??? Te ar likumu zināšanu, vai nezināšanu NAV nekāda sakara.
7.jūlijs 2013, 18:54 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager