Pamegini, tad pastastisi... :)
Man jau šķiet, ka ikdienas copei tava recepte (2kg salmo lielais breksis, 1kg sensas breksis utt....) arī bez kādas īpašas ķīmijas ir pat ļoti ok... Domāju, ka neko īpaši tava piedeva ne uzlabos ne sabojās, bet nu viss ir jāmēģina un jāeksperimentē, citādi jau nav interesanti...
johanson, 31.jūlijs 2014, 17:39
Nee nu strādā jau labi esošais variants, bet tomēr ar ļoti mainīgiem rezultātiem,citreiz smalkais ar plici sastājas un daudz, citreiz maz bet lielie, citreiz ar baigām pauzēm un izsēdēšanu lai gan 80% reižu kāds 2kg+ brekšuks... un vieta katru reizi ir viena un tā pati kur copēju...
es vairāk to putriņu gribu pielikt ar domu ka brekšukam kukurūza garšo un viņš tur sastāsies uz ilgāku ņammāšanu...
un es zinu un esmu redzējis tur arī pavisam lielos portfeļus..., tos arī gribu apmānīt... :D