Ja man ir nepieciešamas gumijas, tad efektīvākais veids kā pie tām tikt ir aizbraukt uz labu veikalu, kur man profesionāls copmanis apstāstīs kuras ir labākas, kuras sliktākas, ar kurām māti, meitu, kleitu. Protams arī nopirkšu tajā pašā veikalā, jo 1eur dēļ es diez vai braukšu uz citu pilsētas galu, vai gaidīšu vairākas dienas pasūtot e-veikalā.
Tas pats, tikai lielākā mērā, ir attiecināms uz kātiem/spolēm un citām precēm.
Rezultātā es ietaupu laiku, nelasot internetos par precēm, salīdzinot ar citām, bet saņemu padomus no reāla profesionāla.
@jig.lv starp citu, dīvaini, ka cena, kas ir redzama reāli pie preces nav jau ar mīnuss procentiem. respektīvi ja prece maksā 200eur, tad tā vietā lai rakstītu 200eur, var rakstīt 170eur. Man piemēram 200eur ir psiholoģiska barjera kātam, un es iespējams pat tālāk par cenu nelasīšu.
Tas pats, tikai lielākā mērā, ir attiecināms uz kātiem/spolēm un citām precēm.
Rezultātā es ietaupu laiku, nelasot internetos par precēm, salīdzinot ar citām, bet saņemu padomus no reāla profesionāla.
@jig.lv starp citu, dīvaini, ka cena, kas ir redzama reāli pie preces nav jau ar mīnuss procentiem. respektīvi ja prece maksā 200eur, tad tā vietā lai rakstītu 200eur, var rakstīt 170eur. Man piemēram 200eur ir psiholoģiska barjera kātam, un es iespējams pat tālāk par cenu nelasīšu.
21.aprīlis 2016, 20:50 | links