Kraft - nedrīkst, bet kā jau Jig.lv minēja - Japāna nav Eiropā, uz viņiem neattiecas EU konkurences likumi, viņi vienkārši nesūtīs preci attiecīgajam uzņēmumam kā sodu.
18.aprīlis 2014, 00:49 | links
Ja runā par Varivas auklām tad cenas ir pareizas,ja pareizi atceros tad Ķīpsalas izstādē Jums bija viss dārgākās:)).Un arī "ukraiņu" Baith Breathe ir tāpat kā visiem ,un volframs arī sāk parādīties uz sezonu daudzās bodēs-nav veči jums (Odziņas).Tas viss ir pie Ingusa,tas pats Gold Fish Lubānas ielā,un visu augstāk minēto atradīsiet Prūšu ielā=Ar ko JIG.LV ir ipašš?????
Kupi pradai-latviešu stilā:))
nor4a, 17.aprīlis 2014, 23:05
Nu par Varivas auklām es ar biju patīkami pārsteigts par tieši eboat.lv piedāvajumu.Gribējās sūtīt no ebay.com,bet beigās atradu eboat piedāvājumu par var teikt to pašu cenu kas ebay kopā ar sūtīšanu.Ta ka nebija jagaida 2-3ned kamēr atnāks,varēja uzreiz paņemt pie viņiem.Ērti un ātri :)
jenots13, 17.aprīlis 2014, 17:19
Es personiigi suutu no SportsDirect.com
Protams apraksti nav ljooti izklaastoshi utt. Bet, ja godiigi, par to cenu, kaada tur ir, esmu pilniigi apmierinaats! Ja nemeklee kaut ko specifisku, tad tur ir OK. Var notraapiit uz atlaideem utt.
Ir lietas, kuraam kvalitaate ir so-so, bet ja papeeta mazliet vairaak, palasa netaa info utt, tad nav probleemu. Lai piedod vieteejie tirgotaaji, bet ir lietas, kam kvalitaate ir pat labaaka nekaa sheit uz vietas peerkot.
Piegaade videeji 5 darba dienas no nokomplekteeshanas briizha. Uz Riigu 12 EUR piegaade. Ārpus Riigas ~15-19 EUR.
iwis5, 17.aprīlis 2014, 12:53
Paskaties par kādām cenām tirgo mūsu bāleliņi.
micuks, 17.aprīlis 2014, 11:46
Izlecoši zema cena Eiropas tirgū... Micuk, ne es to izdomāju, un ļoti pieļauju, ka pat ne mūsu bāleliņi, bet kāds "resnais" UK vtml. kantoris uzpieda uz japoškām.
Ja vari norādīt kādu publisku EU veikalu, kur cena zemāka, tad būšu ļoti pateicīgs - tas būs arguments diskusijai ar ražotāju. Es arī būt laimīgs, un tāda jau arī bija ideja, ka var uztaisīt gandrīz Japānas cenu LV (nu lai nebūtu jēga čakarēties" ar sūtīšanu, nodokļiem muitu).
JIG.LV, 17.aprīlis 2014, 11:39
Pieļauju ka pat mūsu bāleliņi būs sacēluši brēku :D Paskaties par kādām cenām tirgo mūsu bāleliņi. Jūs tur pamatīgi dempingojiet, nav brīnums, ka dažs labs sāk satraukties :D
micuks, 17.aprīlis 2014, 11:46
Izlecoši zema cena Eiropas tirgū... Micuk, ne es to izdomāju, un ļoti pieļauju, ka pat ne mūsu bāleliņi, bet kāds "resnais" UK vtml. kantoris uzpieda uz japoškām.
Ja vari norādīt kādu publisku EU veikalu, kur cena zemāka, tad būšu ļoti pateicīgs - tas būs arguments diskusijai ar ražotāju. Es arī būt laimīgs, un tāda jau arī bija ideja, ka var uztaisīt gandrīz Japānas cenu LV (nu lai nebūtu jēga čakarēties" ar sūtīšanu, nodokļiem muitu).
JIG.LV, 17.aprīlis 2014, 11:39
Jig.lv varētu, lūdzu, ielikt konkrēti kurai auklai ir izlecoši zema cena? Salīdzināju ar cenām Japānā, cenas ir tādas pat kā cenas Japānā plus sūtīšana uz LV. Kaut kā neko lētāk neatradu. Varbūt slikti skatījos.
micuks, 17.aprīlis 2014, 11:29