Usmas ezers

Zandarts no Usmas prom netiek,jo ceļu aizšķērso dzirnavu dambis.Visi ir vietējās populācijas un mākslīgi ielaistie.Vienkārši pašlaik tie ir vieglāk dabonami ,jo koncentrējas zināmās vietās.Bedru kantis un pašas bedres 12 un vairāk metros.Puzes zandarti teorētiski ar migrāciju varētu nodarboties jo saskare ar jūru teorētiski iznāk.Rinda Renda un jūra.
10.septembris 2010, 11:39 | links

braucam visi pie buums uz zivim :)
10.septembris 2010, 11:09 | links

sienaazis
ja bumsim tikai tagad sākās zandercope, tad mans domāt, ka tas zanderis no usmas nekur prom neiet, tā teikt vietējais nometnieks, bet tās tik manas domas :)
10.septembris 2010, 10:55 | links

Cik tā rindas upe ir plat, vienkārši kartē papētīju tos zanderu ceļus līdz usmai.
10.septembris 2010, 10:53 | links

Īslandē mencu filejas sāla un vējā kaltē. Varbūt šī tehnoloģija noder arī Bumsa zandartiem :) Joks.

Bums, lai veicas ar brekšiem.
10.septembris 2010, 10:42 | links

Jaaa, nebiju iedomājies, ka vajag ziemai kādu foreli nostīvināt :D
Bums :), nekā personīga- hohmai :)))
10.septembris 2010, 10:33 | links

Tu taka sibirija gatavojies ziema :D

ne asakas :)
10.septembris 2010, 10:30 | links

gugu tas tā saldajanm ēdienam -Ja tu ar kaķi dzīvo divatā tad tas tiešām ir daudz-man bez kaķa ir arī vēl ģimene kuri labprāt pārtikā lieto zivis arī ziemā ,kad zandarti būs grūtāk sameklējami man nebūs problēmu -pareizi jāmāk SAGLABĀT.Visu gaišu
10.septembris 2010, 10:27 | links

šodien laidīšu brekšos bildes būs pirmdien
10.septembris 2010, 10:24 | links

Vai tad tas ir daudz ? Vezums vot tas ir daudz :DDDDDDDDD
10.septembris 2010, 10:22 | links

bums,kur tu tik daudz zivis liec ??vai tik partiec no vinam ?
10.septembris 2010, 10:20 | links

Sāk jemt :DDDDDDDDDD
10.septembris 2010, 09:57 | links

"Blue Foxam izrādās ir marķējums uz iepakojuma (dļa osoba tupyh) kurā norādīts cik dziļi tas iet."

Kas tie par brīnumiem attiecībā uz rotiņiem :))) ?
8.septembris 2010, 19:44 | links

vot svolocc :)) ssitajos bada laikos
8.septembris 2010, 19:35 | links

Šodienas rezultāts 11 zandarti un 6 brekši Vakardiena 11 kg baraviku :DDDDDDD
8.septembris 2010, 19:30 | links

Es ar poperiem pagaidām esmu uz ''Jūs'', bet esmu dzirdējis 2 teorijas - ka tas strādā tikai blieķī (tas kas notika Engurē 1. septembrī), citi saka ka tikai vējā (ne tikai Bums).
Starp citu, WTF ir 1/2poperis? Esmu dzirdējis tikai par 1/2 automātiem - jāpaceļ augšā ar roku, bet pēc tam nolaižās pats...
1/2 poperim un 1/2 automātam ir kas kopējs?
5.septembris 2010, 21:59 | links

Ar poperiem iet labi it sevišķi ar ,,pusprperi'' trako suni wolkeri Jāpiebilst kas pats intresantākais vējainā laikā uz sēkļiem.Domājams -vējš zāles pieliec un hišņikiem lielāks apskates lauks.
4.septembris 2010, 22:45 | links

Pateicoties Cien. Buma ieteikumiem 1. septembrī izmēģināju Blue Fox rotiņus. Gan ne Usmā, bet Engurē. Pat neskatoties uz 3 kāršu laika maiņu viens tik tiešām sevi parādīja no labās puses. Gan ne gluži Buma demonstrētais, bet līdzīgs - ar seklāku gājumu (sarkans Nr 3). Blue Foxam izrādās ir marķējums uz iepakojuma (dļa osoba tupyh) kurā norādīts cik dziļi tas iet.
Vēl viens vizulis pievienojies ''strādājošo'' plejādei, un protams, Bumam - respekc un pačoc un 3 reizes Q!
Vēl negaidīti labi nostrādāja čomam piederošais Strike Pro poperis.
Atgriežoties pie tēmas par Usmu - te man ir strādājuši tikvien kā Rapalas un Kuusamo pretzāļinieki karotītes. Braucu gan reti - 2-3 reizes gadā.
Līdz ar to varbūt padalīsieties pierdzē kā Usmā ar poperiem gājis?
4.septembris 2010, 21:52 | links

cienīgu ļidaķu vēl naf Pirmās salnas un būs Aukla tā pati no Viepļa pēzdīgā sūtijuma
1.septembris 2010, 23:05 | links

Mirtin, kamēr tu tausti, vīri zvetē un slavē, saprati!
:DD
1.septembris 2010, 22:54 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager