Nu, kā solīju mēģināt... Ledus ''stromnij''. Pa jahtkluba līci pārvietoties varēja normāli, bet paejoties uz ezeru, kļuva nevisai omulīgi. Pa četriem vīriem katram ap 1 kg zivju. Beidzam ziemas sezonu. Turpinājumā vimbas un , varbūt, kāda but...
Nē taču,viņi uz 8m,vakar esot vēl pusbrekšus veselu kaudzi dabūjuši.Ledus esot sauss~25-30cm.Bet es uz tiem nesēžu un asarus tajā rajonā zinu ka nedabūšu.Vējš ar ne pa jokam priekš Usmas.-ziemas štrumi jau saimn.ēkā,lai gaida nākošo sezonu.
Paziņas aizlaida trakie uz Usmu,aicināja līdzi-es pateicu ka man saules jau tā pietiek,neviena solārijā tā nevar ģīmi notonēt.Redzēs vai būs kam zvanīt,+18*C ēnā!
Bijām šodien noslēgt (varbūt) ledus sezonu. Raudiņu savilkām pietiekoši. Kolēģim pat trāpījās pusbreksītis un kāds pannenieks. No rīta laiciņš - pasaka, bet windguru prognoze izrādījās 100% pareiza - 14.00 sāka līt. Sniega ledus virskārta atlaidās un malā iešana bija kārtīgs pārbaudījums kājām un arī ne pirmā svaiguma ''asins pumpītim''. Bijām Dižsēklī.