Usmas ezers

:)
Tik daudz jau pašai ir taa saprašana,ka lietot gradiigo un sēsties laivā ir tas pats kas sēsties pie stuures un braukt.
bet tagad izlasot kaa usma uzvedaas rodas mazliet respekts pret šo ezeru...
Nav mums liela un stabila laiva un nav mums motors,tapec ari diez ko talu neairējamies un copes vietas piemeklējam tuvak musu krastam...
tikai mazliet netaisniigi ir kad es sezu sava mazaja laiva un copeju,bet garam gandriz lidz ar degunu man nolaiz veciss ar jaudigu Hondas motoru un es stundu varu supoties un iedzivoties juras slimiba...vienu reizi bija ta,ka domaju,ka izšvitināšos no laivas..
20.oktobris 2010, 15:26 | links

Nuveiba,visādi var gadities bet ja nelieto alkoholu laiva un netelo varoni..ta ar bez vestes var sadzivot un baudit copi..bet nu drosibas pec ar vesti laiva vajadzetu but :)
ne asakas
20.oktobris 2010, 14:56 | links

Nuveiba, tu gan STINGRI pārspīlē, jo:
- ja redzi lielu vēju un viļņus, ezerā nav ko darīt!
- ja tev ir nenopietna laiva (ne mazāk par 3,5 garumā) - ezerā nav ko darīt!
- ja nav motora un gribas kaut kur aizbraukt tālāk no savas vietas - ezerā nav ko darīt, jo pēc savas pueredzes zinu, ka Usmā laika pastākļi var mainīties ļoti krasi.
PAr vesti, to gan protams vajag līdzi, jo to prasa gan noteikumi, gan arī pašas drošība, bet vilkt mugurā pie laba laika nu gan nevajag bojāt savu veselību ar pārkašanu.
Ja tu brauc tikai copēt, tad vajag izjust baudu no copes un justies ērti, savādāk tā jau vairs nav cope!!
20.oktobris 2010, 14:33 | links

Nu ja! Izlasot jusu pedejo diskusiiju palika ta jocigi ap sirdi.Pavasari nopirkaam pie Usmas majinu un laivu un pa vasaru ar viru braucaam uz feinu asaru bedri ko uzkeraam nejauši..Protams kad nopirkaam laivu nopirka man vesti,jo peldeet nemaku ,bet vesti šais kartaas vasaras dienas nevareju mugura patureet,vesti izmantoju ka dibeņa palikni,lai dupsi nespiež,bet tagad izlasot šo diskusiju sapratu,ka ta vairs nedariisu,vilkšu uzciitiigi vesti mugura nevis dupša miikstinaašanai izmantošu.
20.oktobris 2010, 14:19 | links

Par A un DA vējiem 100% piekrītu!
20.oktobris 2010, 12:42 | links

Murg naf jābaidas no tiem kurus mēs ēdam bet no tiem kuri mūs ēd .
19.oktobris 2010, 22:06 | links

10 gadi atpakaļ Noslīka viens vietējais zveinieciņš Aizgāja ar visiem tīkliem.Atrada pavasarī sarkanais mantelis un kauliņi Nierdres bija visam cauri izaugušas Atpazina tikai pēc zvejnieku jakas Viss kas bija palicis saslaucīja kurpju kastē un ar godu apglabāja Usmas kapos.
19.oktobris 2010, 22:04 | links

Usmā A un DA labākā līdaku un zandartu cope.Baltās zivis Brekši raudas u.t.t gan ne visai mīl šādus vējus.
19.oktobris 2010, 21:59 | links

un zandarti viņu skrubinās un skrubinās!!!pēc tam tos zandartus kāds skrubinās un srubinās!!!:)))
19.oktobris 2010, 21:58 | links

sidla 5 ,tas vairaak uz juuras copi attiecas....
19.oktobris 2010, 21:56 | links

Bums,bet Latviešu teikās taču ir teiciens, A vējš ir zivju bada vējš???
19.oktobris 2010, 21:49 | links

http://www.delfi.lv/news/national/criminal/pirmdien-noslikusi-divi-cilveki-sogad-kopa--134.d?id=34704785&utm_source=rss&utm_medium=RSS-reader&utm_campaign=RSS-Traffic

Viepli pagājšgads arī bija tāds pats Vispār katrs gads ir tāds Cik sapratu no raksta ,ka trešais nav atrasts.Ja neatradīs pēc nedēļas tad tikai pavasarī kāds uzies pēc drēbēm
19.oktobris 2010, 21:48 | links

Bums, man tavs stāsts par to aizsalšanu šermuli udzen kopš reizes, kad to izlasīju. Tas kādu gadu appakaļ bija.
19.oktobris 2010, 21:41 | links

18 okt viens no trijiem vīriem laivā -noslīka.Kas un kā nezinu No pagasta ir tikai infa ka viens nav izpeldējis.Vietējie tie nav-iebraucēji.Atrasts vai vēl peld nezinu.
19.oktobris 2010, 21:38 | links

bums,kad tad jau paspeeja.....
19.oktobris 2010, 21:33 | links

Bet šogad ezers aizsals ātri ,jo savu jau ir paņēmis .
19.oktobris 2010, 21:31 | links

Nolādēts viņš nav Tikai nedaudz atpaliek no jūras untumiem.Jahtsmeņi mācēja teikt ,ka vilnis ir iss un nepatīkams.Parasti es to aiz ūsām neraustu No rīta izeju laukā pakasu kuli un ja ir stingrs D vai DR eju atpakaļ uz čučumuižu.Z un A vēji nav tik jestri.vismaz manā pusē- tie to ezeru tā neizšūpo.Ja iepūš A DA tie ir mani copes vēji tad lai viļņo -jāķer fišas. :DD
19.oktobris 2010, 21:29 | links

nu ar meeru aukstaa laikaa jau var....es personiigi tik ziemas copee shad tad palietoju,nu taa,kopeejam fiilingam...
19.oktobris 2010, 21:26 | links

ja mazāk lietotu alko uz ūdeņiem,arī nelaimes būtu mazāk!!!nez kāpēc liela daļa iedomājas,ja pie stūres nevar,tad laivā uz ūdens var,nekas tak nenotiks!!!
19.oktobris 2010, 21:24 | links

peec shitaadaam zinjaam tas ezers peec nolaadeeta izklausaas.....
19.oktobris 2010, 21:16 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager