ņea par vēlu par daudz ir bijušas salnu naktis Man tā liekas ka vēl bišķi un zutis ies savā alā čučāt.Zušus gan var dabūt ,bet tikai manā saldētavā :DDDDDDDDDDDDDDDDD
ever Bičiņ jau nokavēji ar salnām viss ir apstājies Starp citu 2-3 nedēļas atpakaļ viss lielais zušu lērums stāvēja Engures upes ietekā -pretīm tavai laipai Upē zuši iegāja tikai pēc tā niknā pūtiena .Vaina bija viena -ar lielo ūdens līmeni ezerā upē nebija straumes un zuši gaidīja kad iepūtīs stiprs dienvid austrums Vienu varu teikt ,ka večiem murdos 1 nakts laikā bija 170 kg zušu./oficiālajos/
Sveix, Bums! Beidzot esmu brīvdienās sataisījies Engurē uz laipas pasēdēt.. It sevišķi palasot par iespaidīgajiem zušu lomiem:) Būtu dikti priecīgs, ja Bums varētu pateikt šīs nedēļas prognozi un veidu kā viņus labāk piemānīt:) Šovasar izmantoju grunteni ar nakstārpu un dažus no laipas dabūju.. Kā tagad rudenī? Saprotu, ka no laivas asarus ar vēl var trenkāt? Iepriekš paldies!
Labi zuši, Bumsi :)) Oktobris ir lielo un trekno zušu laiks. Jau izsenis mans vectēvs stātīja, ka oktobrī tiekot paši resnākie un brangākie zuši :)
man viens paziņa pašlaik Alūksnes ezerā arī brangus zušus velk, pa kādai vēdzelei ar. ehh, būtu laiks, es ar pavilktu :))