Vislabakais vimbu makskjeret pie oljainam kraciteem,iemet ieksha un pofig vai ta asakaina piekjeras vai nee..tikmer brien ieksha lasit neegjus..ha ha
18.aprīlis 2017, 23:11 | links
Vai kāds zin uz ko labāk ķert vimbas Zlēkās?(pluds vai gruntene)
fishing1, 18.aprīlis 2017, 18:54
Sazaan,zivju blīvums.Ievziedu laikā lielāka iespēja sadabūt normu,tagad baro,nebaro,fīderē vai spridzini-1-2 zivis un viss.Raudu un pārējozivju netrūkst.Es rakstu tādēļ,ka ne visās upēs vimbas stāv rindā pēc mūsu piedāvātās ēsmas.Nekā personīga,tāda situācija.
leonids, 18.aprīlis 2017, 17:29
Sazaan,atbrauc uz Irbi,ja noķersi1 vai 2 vimbas,labs rezultāts,ja sadabūsi normu-izcils.Retu reizi sezonā var sadabūt vienā copes reizē pilnu normu.Nedomā,ka tie,kas copē Irbē ir ar pirkstu taisīti.Ne asakas!
leonids, 18.aprīlis 2017, 12:39
Vo, jauns pavērsiens :) Patīk zivis ēst. Bet ne 26 gab. Kādu vienu, otru.
Maksas dīķos nav teikts, ka karpas jāatlaiž. Kur lielās, tā ir. Un ko, domājiet, ka neviens cits zivis neēd, sevišķi tie, kas stāsta, ka žāvē :) Esmu redzējis, kā tie humānie, kas daudz savilkuši ... Pa kluso stiepj prom. Nu ir arī izņēmumi arī. Nu bet 26 !!!
diametrs, 17.aprīlis 2017, 21:25
Klau. Tu vari cepties cik Tu gribi. Ja, nokeru 26 vimbas un visas atlaidu. Tavas smadzenites izskatas ka jedziens ker un atlaid nepastav. Nu zel man Tevi. Varbut pats kadreiz pamegini zivtinu atlaist. Sajutas super.
Sazaans, 17.aprīlis 2017, 21:31
Ja jau tādi teksti:" kāpēc ķert, kāpēc ēst, pusstundu vai pusdienu sēdēt", tad jau jāprasa arī lielam Normundam, kāpēc viņš ķer, kāpēc viņš ēd, kāpēc viņš kaimiņam dod. Ir atšķirība, vai grābj maisiem un pārdod, jeb atdod kaimiņam. S edi pie ūdens un ķer to kas patīk, un cik patīk( vai lien pa krūmiem ja patīk).Tāpēc jau ķeram , ka patīk. Pārējais no katra godaprāta.
Gribulis, 17.aprīlis 2017, 21:32
Vo, jauns pavērsiens :) Patīk zivis ēst. Bet ne 26 gab. Kādu vienu, otru.
Maksas dīķos nav teikts, ka karpas jāatlaiž. Kur lielās, tā ir. Un ko, domājiet, ka neviens cits zivis neēd, sevišķi tie, kas stāsta, ka žāvē :) Esmu redzējis, kā tie humānie, kas daudz savilkuši ... Pa kluso stiepj prom. Nu ir arī izņēmumi arī. Nu bet 26 !!!
diametrs, 17.aprīlis 2017, 21:25