Vimbas

Vislabakais vimbu makskjeret pie oljainam kraciteem,iemet ieksha un pofig vai ta asakaina piekjeras vai nee..tikmer brien ieksha lasit neegjus..ha ha
18.aprīlis 2017, 23:11 | links

Bet kāpēc jāķer 26 gab ? Arī ja nepatur ? Kā saka zivs draugs ? Draugu Juri vai Jāni aiz lūpas ar āķi pievelkam klāt, nobučojam un palaižam ...
Es paņemu dažas un viss, bet lai bezjēgā vilktu un lielītos, ka atlaiž ? Humāni ? Tad spēlē datorā ribalku, būs humāni
diametrs, 17.aprīlis 2017, 20:58[/quote]

Pēc šitā teksta viss skaidrs- ESI
18.aprīlis 2017, 22:43 | links

Ja atļautas piecas ... Ko mocīji vēl 21 gab ? Likumi po ... Vai pārējie muļķi ? Esi visgudrākais, nesodītais, pārākais ?
diametrs, 17.aprīlis 2017, 20:28[/quote]

diametrs tu esi muļķis vai tēlo muļķi?
18.aprīlis 2017, 22:40 | links

Ka ar vimbam pedejo 3 dienu laika?
18.aprīlis 2017, 22:08 | links

Vai kāds zin uz ko labāk ķert vimbas Zlēkās?(pluds vai gruntene)

fishing1, 18.aprīlis 2017, 18:54

Ir vietas abiem copes veidiem, kas tuvāk sirdij to arī lieto.
18.aprīlis 2017, 19:00 | links

Vai kāds zin uz ko labāk ķert vimbas Zlēkās?(pluds vai gruntene)
18.aprīlis 2017, 18:54 | links

Sazaan,zivju blīvums.Ievziedu laikā lielāka iespēja sadabūt normu,tagad baro,nebaro,fīderē vai spridzini-1-2 zivis un viss.Raudu un pārējozivju netrūkst.Es rakstu tādēļ,ka ne visās upēs vimbas stāv rindā pēc mūsu piedāvātās ēsmas.Nekā personīga,tāda situācija.

leonids, 18.aprīlis 2017, 17:29

Nu toties Jums Irbe nak ieksa skaisti breksi un ziema juras asari. Man Memele tadu prieku var baudit loti, loti reti.
18.aprīlis 2017, 18:04 | links

Sazaan,zivju blīvums.Ievziedu laikā lielāka iespēja sadabūt normu,tagad baro,nebaro,fīderē vai spridzini-1-2 zivis un viss.Raudu un pārējozivju netrūkst.Es rakstu tādēļ,ka ne visās upēs vimbas stāv rindā pēc mūsu piedāvātās ēsmas.Nekā personīga,tāda situācija.
18.aprīlis 2017, 17:29 | links

Aldis 70 ! Tajos gados vimbu netrūka,Bauskā veči vilka atspērušies,tirgoja 50 kapeikas svaigu,par rubli kūpinātu... Kad inspektors pārbaudīja copmaņus,parasts jautājums bija-kuro reizi pie upes?...Vienkārši tajos laikos nežēlīgi kāsa ar tīkliem,vītināja un veda uz Maskavu,tāpat kā nēģus,domājat nēģu toreiz bija mazāk ? Un kur tos varēja nopirkt,vienīgi no rokas,no zvejniekiem...Automobilis arī nebija katram,braucām ar autobusu uz Bausku...Kamēr nebija Rīgas HES,par Lielupes vimbām maz kas interesējās,galvenokārt vietējie.Lielos lomus sāka vilkt kad iemācījās ķert uz pludu,baušķenieki sūdzējās-atbrauc rīdzinieki ar superpludiem un izķer visas vimbas...
18.aprīlis 2017, 16:47 | links

Aprīļa Copes Lietās ir rakstiņš par vimbām Salacā - ka kādreiz nākušas daudz un lielas-baltas, bet tagad nāk maz un mazas-melnas... :) Tas rāda, ka droši vien katrai ūdenstilpei ir savi bioloģiskie cikli, bet katrai jau savus noteikumus neuzrakstīsi...
18.aprīlis 2017, 16:20 | links

Tiem, kas priecājas, ka noķer un atlaiž 26, 50, 100 utt, varu pateikt, ka vienmēr tas tā nebija. Es konkrēti par Lielupi (jo tur dzīvoju, (tagad gan vairs ne, bet esmu pilnīgā lietas kursā). 70tajos-80tajos vimbu bija maz, pat ļoti. Un tāpēc bija liegums, ka var 5 laikam (diennaktī), ja pareizi atceros. + no Staļģenes tilta līdz Bauskai nedrīkstēja vispār (licences parādījās tikai jau pēcpsrs laikos,jājautā-kāpēc, vai ne).
Un nemaz nebrīnīōs, ka pie šitās kāšanas, pēc paris gadiem visi brēks, ka, teiksim, pie Bolderājas, tīkli krustu krustām un tāpēc vimbu nav....
18.aprīlis 2017, 14:50 | links

Mans viedoklis par atlaišanu ir šāds. Atlaist var un vajag, bet ne jau pilnīgi visu ko noķer. Paturi normu vai arī mazāk, bet kaut kas mājās ir jāaiznes nu vismaz pa reizei, citādi kaut kā zūd tā makšķerēšanas pamatjēga, tas smeķis, ka to zivi esi noķēris un aiznesis mājās savai ģimenei ko apēst. Ja visu vienmēr tikai atlaiž, tad nav ko zivis ar āķiem traumēt un tukši laiku nosist, ej labāk dari ko prātīgāku par makšķerēšanu! :) Ohotnik i ribalov kanālā regulāri rādā kā veči Francijā dīķos atspērušies velk lielas karpas, līņus, brekšus un karūsas, pie tam pie katras izvilkšanas sten un vaid kā pie sievietes, un visas kā vienu atlaiž atpakaļ, vot šito es nesaprotu, apniktu man tāda bezjēdzīga lielu zivju valkāšana tikai lai nofočētos, nu ir kāda zivs arī jāapēd! Makšķeri taču izdomāja, lai noķertu zivi apēšanai!
18.aprīlis 2017, 14:45 | links

Sazaan,atbrauc uz Irbi,ja noķersi1 vai 2 vimbas,labs rezultāts,ja sadabūsi normu-izcils.Retu reizi sezonā var sadabūt vienā copes reizē pilnu normu.Nedomā,ka tie,kas copē Irbē ir ar pirkstu taisīti.Ne asakas!

leonids, 18.aprīlis 2017, 12:39

Kada sakara te Irbe?
18.aprīlis 2017, 13:58 | links

Sazaan,atbrauc uz Irbi,ja noķersi1 vai 2 vimbas,labs rezultāts,ja sadabūsi normu-izcils.Retu reizi sezonā var sadabūt vienā copes reizē pilnu normu.Nedomā,ka tie,kas copē Irbē ir ar pirkstu taisīti.Ne asakas!
18.aprīlis 2017, 12:39 | links

Būtu labāk sekojuši topika tēmai un ierakstījuši kā vimbas ķeras...
18.aprīlis 2017, 10:14 | links

Vo, jauns pavērsiens :) Patīk zivis ēst. Bet ne 26 gab. Kādu vienu, otru.
Maksas dīķos nav teikts, ka karpas jāatlaiž. Kur lielās, tā ir. Un ko, domājiet, ka neviens cits zivis neēd, sevišķi tie, kas stāsta, ka žāvē :) Esmu redzējis, kā tie humānie, kas daudz savilkuši ... Pa kluso stiepj prom. Nu ir arī izņēmumi arī. Nu bet 26 !!!

diametrs, 17.aprīlis 2017, 21:25

Klau. Tu vari cepties cik Tu gribi. Ja, nokeru 26 vimbas un visas atlaidu. Tavas smadzenites izskatas ka jedziens ker un atlaid nepastav. Nu zel man Tevi. Varbut pats kadreiz pamegini zivtinu atlaist. Sajutas super.

Sazaans, 17.aprīlis 2017, 21:31

Es varu atlaist, ar to nav problēma. Varu noķert un atlaist nu piecas, nu 10, bet ne vairāk. Tas daudzums nu tā. Cik esmu bijis copē, tādus atlaidējus neesmu īpaši redzējis, tomēr dažus pazīstu. Tā ka neesmu tas ļaunākais varbūt. Neatlaižu visas, kādas tomēr paturu.
17.aprīlis 2017, 21:53 | links

Saklapētas olas pārēdoties spiediens kunğī var radīt zināmu spriedzi arī galvā, būsim iecietīgi ;)
17.aprīlis 2017, 21:48 | links

Ja jau tādi teksti:" kāpēc ķert, kāpēc ēst, pusstundu vai pusdienu sēdēt", tad jau jāprasa arī lielam Normundam, kāpēc viņš ķer, kāpēc viņš ēd, kāpēc viņš kaimiņam dod. Ir atšķirība, vai grābj maisiem un pārdod, jeb atdod kaimiņam. S edi pie ūdens un ķer to kas patīk, un cik patīk( vai lien pa krūmiem ja patīk).Tāpēc jau ķeram , ka patīk. Pārējais no katra godaprāta.

Gribulis, 17.aprīlis 2017, 21:32

Piekrītu viedoklim!
17.aprīlis 2017, 21:40 | links

Ja jau tādi teksti:" kāpēc ķert, kāpēc ēst, pusstundu vai pusdienu sēdēt", tad jau jāprasa arī lielam Normundam, kāpēc viņš ķer, kāpēc viņš ēd, kāpēc viņš kaimiņam dod. Ir atšķirība, vai grābj maisiem un pārdod, jeb atdod kaimiņam. S edi pie ūdens un ķer to kas patīk, un cik patīk( vai lien pa krūmiem ja patīk).Tāpēc jau ķeram , ka patīk. Pārējais no katra godaprāta.
17.aprīlis 2017, 21:32 | links

Vo, jauns pavērsiens :) Patīk zivis ēst. Bet ne 26 gab. Kādu vienu, otru.
Maksas dīķos nav teikts, ka karpas jāatlaiž. Kur lielās, tā ir. Un ko, domājiet, ka neviens cits zivis neēd, sevišķi tie, kas stāsta, ka žāvē :) Esmu redzējis, kā tie humānie, kas daudz savilkuši ... Pa kluso stiepj prom. Nu ir arī izņēmumi arī. Nu bet 26 !!!

diametrs, 17.aprīlis 2017, 21:25

Klau. Tu vari cepties cik Tu gribi. Ja, nokeru 26 vimbas un visas atlaidu. Tavas smadzenites izskatas ka jedziens ker un atlaid nepastav. Nu zel man Tevi. Varbut pats kadreiz pamegini zivtinu atlaist. Sajutas super.
17.aprīlis 2017, 21:31 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager