Vimbas

Sveiki , kāds var atsūtīt pamācību vai video kā piesiet volframa mormišku?
13.aprīlis 2017, 19:13 | links

Sveiki vīri!
Esmu klasisks spiningotājs, no šāda veida copes īsti neko nesaprotu un nav kas pastāsta,bet gribu pamēģināt, tapēc vēršos pie jums ar jautājumiem.
Vietas aptuveni nopētītas kur vīri sēž, tapēc interesē tieši inventārs, ar ko labāk pludiņu vai feederi?
Sekojoši kāda aukla, kādi āķi un izmēri un ko galu galā likt uz āķi un kā rīkoties ar barībām un kādas barības izvēlēties?

citizen, 12.aprīlis 2017, 08:37

http://www.la.lv/ar-grunteni-un-pludu-cope/

grunte, 12.aprīlis 2017, 18:14

Ko likt uz āķa , palasi dažus postus zemāk , te viss ir sarakstīts , sākt laikam labāk būtu ar fīderi jo tā būs vienkāršāk , ar pludu strādāt biškiņ ir jāmāk , tur vajag lai kāds parāda kā to darīt un tad tikai trenējies , pirmie 10 gadi tā grūtāk un tad jau aiziet .
12.aprīlis 2017, 20:21 | links

Sveiki vīri!
Esmu klasisks spiningotājs, no šāda veida copes īsti neko nesaprotu un nav kas pastāsta,bet gribu pamēģināt, tapēc vēršos pie jums ar jautājumiem.
Vietas aptuveni nopētītas kur vīri sēž, tapēc interesē tieši inventārs, ar ko labāk pludiņu vai feederi?
Sekojoši kāda aukla, kādi āķi un izmēri un ko galu galā likt uz āķi un kā rīkoties ar barībām un kādas barības izvēlēties?

http://www.la.lv/ar-grunteni-un-pludu-cope/
12.aprīlis 2017, 18:14 | links

Par plunkši metot iekšā... Nu nezinu. Man metot iekšā fideri ļoti bieži nepaspēj nolikt kātu vietā , kad jau rausta. Drīzāk tas plunkšis zivij izsauc interesi vai kas nav garšigs. Bet viens ir skaidrs, ka iebarošana nu dikti palīdz . Man , piemēram , ar fideri pagājušo svētdienu ņema izcili. Pretējā krastā vīrs ņemās ar pludiņu . ļoti vāji. Vēlāk atnāca vēl viens ar pludiņmakšķeri , iemeta ienarojamās bumbiņas un... ķerās abiem diviem .
12.aprīlis 2017, 10:45 | links

Sveiki vīri!

es domā kad uz spini ar varētu , Daugavā asarus ķerot uz atvadnoj ar pāris slīekām ir labi dabūta vimba, bliež skaisti atrakcijas velkot ar spini ar foršas ..........
12.aprīlis 2017, 09:46 | links

Sveiki vīri!
12.aprīlis 2017, 08:37 | links

Jā un, piemēram, vakar man tik pat labi ņēma uz garneli kā uz baltajiem ar mazu sliekas gabaliņu. Tā ka - nevajag satraukties, ja garneles nav paķērušās līdzi.
10.aprīlis 2017, 08:50 | links

zhivs: iemesli jau var būt dažādi. vai nu par biežu pārmeti, tādejādi aizbaidot zivis ar lielo plunkšķi, vai arī barība par vieglu un aizskalojās pie grunteņiekiem :) Man ir tā bijis, ka baroju, baroju, it kā viss notiek, bet tad copes pieklust, bet kaut kā pēkšņi sāk copēt grunteņotājam, kas pa straumi blakus sēž. Ievēroju, ka šis, protams, pasācis mest tieši blakus manai iebarotai vietai. Attapos, ka barība nedaudz par vieglu, samitrināju biš vairāk, ielādēju un pēc laiciņa viss atkal bija savās vietās.
10.aprīlis 2017, 08:48 | links

dev .. tais senajos laikos, metām no dvielīša !
Tas ir tā, ka akurāti uz dvieļa sakārto auklu , galā svina pļantaks un pavada ar āķi,,,slieku uz āka,,ievēzē un met.. ja viss akurāti izdarīts, cilpas nesametas, novelk auklu un iespīlē zariņa iegriezumā, ja bij zvaniņš ar veļasknaģi ko pielikt, tad pavisam glauni !

bushmans, 10.aprīlis 2017, 07:41

skaidra bilde!
10.aprīlis 2017, 08:15 | links

dev .. tais senajos laikos, metām no dvielīša !
Tas ir tā, ka akurāti uz dvieļa sakārto auklu , galā svina pļantaks un pavada ar āķi,,,slieku uz āka,,ievēzē un met.. ja viss akurāti izdarīts, cilpas nesametas, novelk auklu un iespīlē zariņa iegriezumā, ja bij zvaniņš ar veļasknaģi ko pielikt, tad pavisam glauni !
10.aprīlis 2017, 07:41 | links

Es savukārt pietiekoši konkrēti aplauzos, tautas daudz, tuvējie visi ar gruntenēm parastām, es smalkais pīderists bļin, vismaz uzjautrināju apkārtējos. Ļoti laba barība + kurmīc, baltie un pinki arī barībā, 14 āķis 0.14 pavada, balto un pinku kombinācijas, 2 fīderi, tuvāk un tālāk (attālumi līdzīgi kā apkārtējiem). Pārmetieni ik pēc dažām minūtēm (uzjautrinot gruntenistus) un paraktiski nekā. Lielākā daļa ar 2-3 normām un jau posās mājās, man tik divas 30cm siļķītes. Beigās tik galīgi pēc kādām 5-6 stundām normu salasīju, un mājās ņemamo izmēru salaboju, riktīgs WTF....

zhivs, 9.aprīlis 2017, 23:27

Ja tu tikai uz baltajiem un pinku, tad var tā būt. Es parasti ņemu baltos, slieku, un tīģerienes - šogad man Nr.1 ēsma. Ir bijis baltos neņem, tikko uzliec tīģeri viss notiek. Iesaku pamēģināt.
9.aprīlis 2017, 23:46 | links

Es savukārt pietiekoši konkrēti aplauzos, tautas daudz, tuvējie visi ar gruntenēm parastām, es smalkais pīderists bļin, vismaz uzjautrināju apkārtējos. Ļoti laba barība + kurmīc, baltie un pinki arī barībā, 14 āķis 0.14 pavada, balto un pinku kombinācijas, 2 fīderi, tuvāk un tālāk (attālumi līdzīgi kā apkārtējiem). Pārmetieni ik pēc dažām minūtēm (uzjautrinot gruntenistus) un paraktiski nekā. Lielākā daļa ar 2-3 normām un jau posās mājās, man tik divas 30cm siļķītes. Beigās tik galīgi pēc kādām 5-6 stundām normu salasīju, un mājās ņemamo izmēru salaboju, riktīgs WTF....

zhivs, 9.aprīlis 2017, 23:27
9.aprīlis 2017, 23:41 | links

9.aprīlis 2017, 23:27 | links

Vakar no paša rīta 03.30 līdz kādiem 11.00 krastā dabūju 27 vimbas, vēl kādas 15 nodila pa ceļam. Nezinu kā citur, bet tur kur copēju es, fīders ņem neapstrīdāmu virsroku gruntenei. Un ne tikai vakar. Un nav tur nozīmes vietai...tuvāk, tālāk utt. Vienkārši gruntenes bez barošanas nestrādā un lielas garneles vimba ignorē. Protams, normu salasīt var, bet vai tad tā ir vimbu cope?:-)
Vakar vimba bij diezgan kaprīza, bet sarunāt varēja. Sāku ar 12 nr āķi un 0.16 pavadu, galā 3 balti + 1 pinks, bet bija daudz shodu un tās kuras izvilku, āķis pašā lūpas kaktiņā. Tad uzliku 16 nr āķi, 0.14 pavada, galā 1+1.....un lieta aizgāja uz urrā! Mājās tīrot, vēderi pilni ar barību....tā tad vimba labprāt to ēd! Barību izmantoju salmo lielais breksis sajauktu ar kurmīti, bet esmu pārlicināts, barības nosaukumam nav gandrīz ne kādas nozīmes! Vimba lasīt nemāk!:-)
Ne asakas!
9.aprīlis 2017, 22:17 | links

abrams kā tev gāja Stalģenē?

redhead, 9.aprīlis 2017, 22:05

Neesmu tagad piecas dienas bijis, līdz tam viss notikās, norma pusstundā, stundā. Brīžiem met un tik velc. Vakar un šodien pie Staļģenes sen tik daudz tautas nebiju redzējis. Tā kā uz mačiem. :-)))). Skatos tu gan smalki laid, es gan ar 6nr. āķi, normālu tīģergarneles gabalu virsū un ir OK.

Abrams, 9.aprīlis 2017, 22:13

es biju pie Garozes iztekas (mūsu vietā), vakarā pasēdēju- večiem viss bēdīgi)
9.aprīlis 2017, 22:17 | links

redhead, 9.aprīlis 2017, 22:05

Neesmu tagad piecas dienas bijis, līdz tam viss notikās, norma pusstundā, stundā. Brīžiem met un tik velc. Vakar un šodien pie Staļģenes sen tik daudz tautas nebiju redzējis. Tā kā uz mačiem. :-)))). Skatos tu gan smalki laid, es gan ar 6nr. āķi, normālu tīģergarneles gabalu virsū un ir OK.
9.aprīlis 2017, 22:13 | links

9.aprīlis 2017, 22:05 | links

... nu gan labs arguments :) varētu domāt, ka Vītoliņos sliktāk piebraukt, kā Tetelē !!!
.. par svinu, dumjš joks !
..smieklīgākais, ka visi saprot par ko runa !

bushmans, 9.aprīlis 2017, 21:47

Bushmans vai tev kādreiz ir nācies ar normālu fīderi pacopēt vai vismaz rokās paturēt?
9.aprīlis 2017, 22:04 | links

tieši tā. pats aizvakar piedzīvoju gadījumu,kad es 3 h noķēru 4 vimbas,divi shodi, bet apkārt veči kādi 15 neko nenoķēra pa to laiku--GODA VĀRDS! Barība- sensas bremes,salmo fideris,trapper gold series,pinki barībā. 0.16 pavada, 14 nr āķis un 3 baltie,2 pinki!!!!!!!!!!!!!!
9.aprīlis 2017, 21:54 | links

... nu gan labs arguments :) varētu domāt, ka Vītoliņos sliktāk piebraukt, kā Tetelē !!!
.. par svinu, dumjš joks !
..smieklīgākais, ka visi saprot par ko runa !

bushmans, 9.aprīlis 2017, 21:47

kas ir dvielītis? :D
9.aprīlis 2017, 21:54 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager