Sveiki , kāds var atsūtīt pamācību vai video kā piesiet volframa mormišku?
13.aprīlis 2017, 19:13 | links
Sveiki vīri!
Esmu klasisks spiningotājs, no šāda veida copes īsti neko nesaprotu un nav kas pastāsta,bet gribu pamēģināt, tapēc vēršos pie jums ar jautājumiem.
Vietas aptuveni nopētītas kur vīri sēž, tapēc interesē tieši inventārs, ar ko labāk pludiņu vai feederi?
Sekojoši kāda aukla, kādi āķi un izmēri un ko galu galā likt uz āķi un kā rīkoties ar barībām un kādas barības izvēlēties?
citizen, 12.aprīlis 2017, 08:37
http://www.la.lv/ar-grunteni-un-pludu-cope/
grunte, 12.aprīlis 2017, 18:14
Sveiki vīri!
Esmu klasisks spiningotājs, no šāda veida copes īsti neko nesaprotu un nav kas pastāsta,bet gribu pamēģināt, tapēc vēršos pie jums ar jautājumiem.
Vietas aptuveni nopētītas kur vīri sēž, tapēc interesē tieši inventārs, ar ko labāk pludiņu vai feederi?
Sekojoši kāda aukla, kādi āķi un izmēri un ko galu galā likt uz āķi un kā rīkoties ar barībām un kādas barības izvēlēties?
Sveiki vīri!
dev .. tais senajos laikos, metām no dvielīša !
Tas ir tā, ka akurāti uz dvieļa sakārto auklu , galā svina pļantaks un pavada ar āķi,,,slieku uz āka,,ievēzē un met.. ja viss akurāti izdarīts, cilpas nesametas, novelk auklu un iespīlē zariņa iegriezumā, ja bij zvaniņš ar veļasknaģi ko pielikt, tad pavisam glauni !
bushmans, 10.aprīlis 2017, 07:41
Es savukārt pietiekoši konkrēti aplauzos, tautas daudz, tuvējie visi ar gruntenēm parastām, es smalkais pīderists bļin, vismaz uzjautrināju apkārtējos. Ļoti laba barība + kurmīc, baltie un pinki arī barībā, 14 āķis 0.14 pavada, balto un pinku kombinācijas, 2 fīderi, tuvāk un tālāk (attālumi līdzīgi kā apkārtējiem). Pārmetieni ik pēc dažām minūtēm (uzjautrinot gruntenistus) un paraktiski nekā. Lielākā daļa ar 2-3 normām un jau posās mājās, man tik divas 30cm siļķītes. Beigās tik galīgi pēc kādām 5-6 stundām normu salasīju, un mājās ņemamo izmēru salaboju, riktīgs WTF....
zhivs, 9.aprīlis 2017, 23:27
Es savukārt pietiekoši konkrēti aplauzos, tautas daudz, tuvējie visi ar gruntenēm parastām, es smalkais pīderists bļin, vismaz uzjautrināju apkārtējos. Ļoti laba barība + kurmīc, baltie un pinki arī barībā, 14 āķis 0.14 pavada, balto un pinku kombinācijas, 2 fīderi, tuvāk un tālāk (attālumi līdzīgi kā apkārtējiem). Pārmetieni ik pēc dažām minūtēm (uzjautrinot gruntenistus) un paraktiski nekā. Lielākā daļa ar 2-3 normām un jau posās mājās, man tik divas 30cm siļķītes. Beigās tik galīgi pēc kādām 5-6 stundām normu salasīju, un mājās ņemamo izmēru salaboju, riktīgs WTF....
zhivs, 9.aprīlis 2017, 23:27
abrams kā tev gāja Stalģenē?
redhead, 9.aprīlis 2017, 22:05
Neesmu tagad piecas dienas bijis, līdz tam viss notikās, norma pusstundā, stundā. Brīžiem met un tik velc. Vakar un šodien pie Staļģenes sen tik daudz tautas nebiju redzējis. Tā kā uz mačiem. :-)))). Skatos tu gan smalki laid, es gan ar 6nr. āķi, normālu tīģergarneles gabalu virsū un ir OK.
Abrams, 9.aprīlis 2017, 22:13
abrams kā tev gāja Stalģenē?
redhead, 9.aprīlis 2017, 22:05
... nu gan labs arguments :) varētu domāt, ka Vītoliņos sliktāk piebraukt, kā Tetelē !!!
.. par svinu, dumjš joks !
..smieklīgākais, ka visi saprot par ko runa !
bushmans, 9.aprīlis 2017, 21:47