Uzēd parasti vakar un minimum ap 5 km no tas vietas kur Tu makšķerēji , un tā ka visiem ne mazāk pa 15 krastā
13.marts 2019, 08:30 | links
copis [13.03.19]: Kas notiek ar vimbu ap Jelgavu???Plunčājas, uzēd šad tad
kungi, kā vislabāk pagatavot vimbas? viņas tač ir baigi asakainas. voblas veidā vēl +/- ok. bet cepta, kūpināta vai jēla nu ļoti asakaina....
doodie, 12.marts 2019, 12:32
Izgriez filejas un iesāli kā lasi. Tikai jānotur kādu dienu. Tad ar asu nazi griez plānās šķēlītes un uz maizītes ar sīpoliņu un pipariņiem! "loti garšīgi, un asakas praktiski nejūt!
Otrs, tā pat filejas un etiķa marinādē ar apceptiem sīpoliem. Noturi trīs dienas, smalkās asakas izjūk un ēd kā rolmopšus. Afigenna garšīgi.
Trešs, sasāli kā voblas, trīs dienas notur, tad noskalo un izkarina apžāvēties. Neļaujot izkalt, ņammā nost. sanāk kā vītināta gaļa. Mīksta, trekna un nenormāli garšīga! Ja daudz, tad ieliek vakumplēvē un tādu lieto ilgtermiņā!
Fishmens, 12.marts 2019, 13:22
edzuss2 [12.03.19]: Rondo [4m]: BAigars [9:12]: fishing1 [8:44]: Kā zlēkās pie tilta tagad ar vimbām?Velk vienu pēc otrasSavējie sapratīs.....Abavā notiek tas pats!Tāpat arī Bauskā. Vietējie ar dīperiem čamdija, zivs ir, bet neņem un stāv upes vidū.
Rondo [12.03.19]: BAigars [9:12]: fishing1 [8:44]: Kā zlēkās pie tilta tagad ar vimbām?Velk vienu pēc otrasSavējie sapratīs.....Abavā notiek tas pats!
BAigars [12.03.19]: fishing1 [8:44]: Kā zlēkās pie tilta tagad ar vimbām?Velk vienu pēc otrasSavējie sapratīs.....
Fishmenam taisnība. Mazsālītas vimbas reitings pēc mana un manas sievas viedokļa augstāks par lasi. Arī visgaršīgākās zivju kotletes sanāk tieši no vimbas.
ilmix, 12.marts 2019, 19:59
kungi, kā vislabāk pagatavot vimbas? viņas tač ir baigi asakainas. voblas veidā vēl +/- ok. bet cepta, kūpināta vai jēla nu ļoti asakaina....
doodie, 12.marts 2019, 12:32
fishing1 [12.03.19]: Kā zlēkās pie tilta tagad ar vimbām?Velk vienu pēc otras