Lašveidīgo spiningošanas sāpe!

Daudzās lašu un taimiņu apdzīvotās latvijas upes....
Imitation - varbūt patestējam ko es zinu un ko Tu zini???
12.oktobris 2011, 22:20 | links

Imations- palūgšu bez personīgiem apvainojumiem. Ne es zinu kas Tu esi ne es to gribu zināt! es neuzrakstiju ka es nezinu, bet ja nezinu tad pats atrodu kur kas rakstīts! Gribētos jau gan zināt kurš ko nezin, :) ! Nesatraucies uz ģēniju nekandidēšu un atstāšu Tev vietiņu! Gps pa simts lati nu nu, ar visu lasītāju un programmu! Tīkliem lai nezog Tu vari kārt kautkādu kastīti no sekot.lve ar visu akumulātoru, ieteicams kādas 60 Ah.
Ko es daru es ar to lepojos, tikai viena iemesla dēļ ka mans dēls nepaprasīs ko Tu esi izdarijis lietas labā lai zivītes būtu. Un mana doma ir tāda, to laiku ko es pavadu pie ūdeņiem sargājot, mans dēls varēs pavadīt normāli makšķerējot!
12.oktobris 2011, 22:18 | links

zvejas rīkiem ir mērķi ar atstarotājiem, ar to vajadzētu pietikt, lai nebrauktu viņos iekšā. Tā vai tā, priekš kam ir navigācijas zīmes?
12.oktobris 2011, 22:07 | links

Vispaar zvejas riiku markeesana nemaz nav tik loti daargs pasaakums, esmu par to intereseejies jo diezgan biezi pasi "godiigie makskernieki" zog tiiklus, es nerunaaju par Kjiniesu sietiem, bet normaaliem saru tiikliem, kas arii maksaa ap 50-60Ls. Tjipa sleeptais GPS-GSM trackers, pasizmaksa un meistera rokas kopaa izmaksaa ap 100Ls.
Nazi - ka nezini normatiivos aktus ar to nelepojas, jo starp izglītotu un neizglītotu cilvēku ir tāda paša starpība, kā starp dzīvu un mirušu. Ja buutu iedzilinaajies, ar ko atskiras makskereesana no zvejas sho procesu, buutiiba un metodes, tad arii mazak mulkiibas gvelztu.
Man tas viss atgaadina situaaciju, kad kaarteejais latvju baalelinjsh brauc paar Vanshu tiltu, ierauga Daugavaa lashu tiiklus un saak blaut, ka visi ir korumpeeti un visi izzog no Daugavas nacionaalo bagaatiibu - lasi. Bet pat necenshas saprast, ka bez zivjaudzeetavu paliidziibas lashi Daugavaa vispaar pazudiis - galvenais ir blaut un smirdeet....
12.oktobris 2011, 22:02 | links

Pa dienu strādāju servisā, bet vakaros un pa nakti upē! Par sargāšanu 0.00 Ls!
Vanem Tu esi redzējis tās mazās laivas ar Opeļa motoriem??? Airu laiviņas jibio!!!
Micuks- nav viņi jālikvidē, ir tikai reāli jāpieliek ievērot visas normas. Un drusku jāmaina noteikumi!
12.oktobris 2011, 21:51 | links

Izskatās ka šogad pie HES atkal nebūs ko darīt. Ūdens nav un nav arī zivju. Tā ka vīri, pagaidām varat atslābt par Daugavu.
12.oktobris 2011, 21:50 | links

nazi, ja neesi inspektors, tad pa kuru brīdi pelni naudu iztikai, ja visu laiku esi brakaru medībās?
12.oktobris 2011, 21:46 | links

Vaislas murdā 3 dienu laikā ieiet 3 zivis un tās pašas ar tīkla pēdām - tiem cauri izmukušas. Vot tā ir lašveidīgo sāpe. Ventas lejtecē ir tik neliels posms kur iespējams upi aiztaisīt ciet, diez kas tur saimnieko.
12.oktobris 2011, 21:45 | links

zvejas rīki nav kuģu ceļā, domāju, ka jautājums par apgaismojumu atkrīt.
Braukalēšana ar mazajām laivām, bez navigācijas iekārtām, tumsā- no drošibas viedokļa ļoti apšaubāms pasākums.
12.oktobris 2011, 21:36 | links

tātad atliek tikai cerēt, ka ES likvidēs vēl pēdējos dzīvos zvejniekus. Un atkritīs visas problēmas :D
12.oktobris 2011, 21:01 | links

Tā sāksim pamazām! Laika maz bet kautko atbildēšu! Vanemam taisnība, reali licencē ir rakstīts garums!
kādu laiku atpakaļ biju pie JIŪP vadības ar priekšlikumu un ideju kā tādu, elektroniskā tīklu marķēšana, ir izstrādāts projekts tikai gadam kur un kā varēs iesniegt! Doma tāda, zvejas rīkiem piestiprina čipus, labākais ir ar GPS (tas ir ļoti dārgi, bet ja vienkārši ar štrihkodu vai magnētisko! Informācija visa būtu elektroniskā veidā ar visiem lomiem izmēriem utt. Ja tāda nav tad čau, kreisais zvejas rīks tātad jāvaktē!

kas tur vēl kautkur kautko teica, Nēsu es valsts algots speciālists lai visu un visur zinātu, ja man maksātu par sargāšanu es iekaltu visus saistītos noteikumus no galvas!
Lai mainītu noteikumus nepietiek ar 10 cilvēku viedokli! Bet runājot par tiem sviestiem kas ir noteikumos var vienkārši sirms palikt. Zemmēra piezveja 5% tas ir kautkas nepārspējams, kāpēc makšķerniekiem nav piezvejas, ja copmanis noķer zemmēra līdaciņu brēka liela! Tāpat kā par kuģošanas noteikumu pārkāpumiem, kur apgaismojums un visi pārējie pribambasi. Tādu viņiem vispār nav!
Ai, tas viss pa tukšo! Redzēsim kā šogad pastrādās ūdens policija, šo jautājumu sapulcē es par pacēlu!
12.oktobris 2011, 20:56 | links

Dlaj osobo tupih- tīklu metri iekšējos ūdeņos ir rakstīti zvejnieka licencē.
12.oktobris 2011, 19:24 | links

Par to murdu baudīāsanu tumsā Daugavā. Jebkurš zvjnieks pēc loma iet no rīta, lai varētu laicīgi zivi uz tirgu aizvest un pircējs dabūtu svaigu produktu. Kāda jēga viņam pusdienā ņemt lomu, pēcpuzdienā būs tirgū un nākošā dienā tikai uz letes...gribat vecu zivi:-).
12.oktobris 2011, 18:23 | links

Nju ka tur bija ka njee, kauc kur pa TV redzeju sogad skiet ka parbaudas laika uzrava zvjnieku kugis kas kraavas ara osta nakti. Iespejas kljudos, bet viena bija vairak ka 7 tonnas !!!! skiet menu neka noradiits kuga zurnala, koroce ljevaks
Tad ari ministrija slimeni pacelas jautajums , lai aizliegtu zivju izkrausanu nakti..., jo kontroles nekaads.
Protams musu parpalikusie zvejnieki nju loti skalji saaka protesteet, ka beidzas ka nje, nezinu.
Kas ta par krausanu nakts laika ibio
12.oktobris 2011, 18:18 | links

Es arī atbalstu SMS sūtīšnas noteikumu ieviešanu ne tikai zvejniekiem, bet arī makšķerniekiem, kas brauc ar laivām (mazums maliķi patiesībā braukā apkārt), zvejo no krasta (mazums, ko plāno izdarīt ļaunu zivju resursiem) un vispār jānosaka SMS sūtīšana visiem, kas pienāk pie ūdenstilpnēm, ka tikai lielo zivi ar rokām nenoķer, bet kā sods SMS nesūtīšnai - NOŠAUT !!!
12.oktobris 2011, 13:18 | links

un normas vienā raudzīšanas reizē tāpat kā makšķerniekiem,:):):) tas pats par piezveju procentiem,(tas par zemmēriem)
12.oktobris 2011, 12:49 | links

Andris ABC,arī izlasīju,un arī neieraudzīju tos super apgrūtinājumus,kas citur Eiropā nav.Manā skatījumā-murdus un tīklus pārbaudīt,izņemt zivis u.t.t.drīkst tikai diennakts gaišajā laikā.Un tad reāli gan inspektori,gan makšķernieki redzēs,kas ir kas.
12.oktobris 2011, 12:28 | links

Nu jaa, tik jautaajums vai vini ir liidz HES tikushi un vai keras?
12.oktobris 2011, 11:21 | links

didzis,uz augšu pumpainie pamazām sāk iet laicīgi,-jau kaut kur setembra sākumā va ipat agrāk.
12.oktobris 2011, 11:12 | links

Imation.
Tā nu viš i.Kamēr katrā nozarē netrādās profesionāļi,brauksim no viena grāvja otrā.
12.oktobris 2011, 10:26 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager