P. S.
Varbūt tie paši špektri kontrolēs arī LM vietas? Ja tā, tad rezultāts jau ir prognozējams-nekāds!
Varbūt tie paši špektri kontrolēs arī LM vietas? Ja tā, tad rezultāts jau ir prognozējams-nekāds!
5.oktobris 2019, 16:39 | links
udo733 [5m]: udo733 [14m]: Sveiki visiem. Man tāds jautājums vai var tagad lašu upe spiningot? Vai arī par to var sodu saņemt?paņem noflmē to visu un iemet netā,sabiedriskai rezonansei liels spēks
Lapsens, 5.oktobris 2019, 11:55
Protams kad var.Ticamība kad uzrausies uz inspektora ir ļoti maza.Nu ja ar uzrausies tad padalies.Gada sākumā satiku inspektorus pie upes tad neko neteica pārbaudīja makšķernieka karti un viss. Bet tagad aizliegums un neesmu īsti droš vai var spiningot. Es kaut ko biju dzirdējis ka spiningot var bet paturēt lasi nevar. Vai tā ir taisnība?
Lapsens, 5.oktobris 2019, 12:10
Kapēc citi var un tu ne?Es domāju ka ir pēc likuma?
Lapsens, 5.oktobris 2019, 12:20
Nu ņemsim par piemēru tādu vietu kā Līgatne.Visi zin kas iet lieguma laika durt vai ar elektrību dauzīt jau entos gadus.Visi pērk no viņiem gan ikrus gan zivis.Tu domā kad policija un inspektori kas tai rajonā ir par to atbildīgi to nezin?Protams zin un ja neko nedara tātad var.Ja nu gadās ar satikties pie upes tad padalās un katrs iet savu ceļu.
udo733, 5.oktobris 2019, 12:29
udo733 [5m]: udo733 [14m]: Sveiki visiem. Man tāds jautājums vai var tagad lašu upe spiningot? Vai arī par to var sodu saņemt?
Protams kad var.Ticamība kad uzrausies uz inspektora ir ļoti maza.Nu ja ar uzrausies tad padalies.Gada sākumā satiku inspektorus pie upes tad neko neteica pārbaudīja makšķernieka karti un viss. Bet tagad aizliegums un neesmu īsti droš vai var spiningot. Es kaut ko biju dzirdējis ka spiningot var bet paturēt lasi nevar. Vai tā ir taisnība?
Kapēc citi var un tu ne?Es domāju ka ir pēc likuma?
Lapsens, 5.oktobris 2019, 12:20
udo733 [05.10.19]: udo733 [14m]: Sveiki visiem. Man tāds jautājums vai var tagad lašu upe spiningot? Vai arī par to var sodu saņemt?Es domāju ka ir pēc likuma?
Kapēc citi var un tu ne?
udo733 [14m]: Sveiki visiem. Man tāds jautājums vai var tagad lašu upe spiningot? Vai arī par to var sodu saņemt?
udo733 [05.10.19]: Sveiki visiem. Man tāds jautājums vai var tagad lašu upe spiningot? Vai arī par to var sodu saņemt?Gada sākumā satiku inspektorus pie upes tad neko neteica pārbaudīja makšķernieka karti un viss. Bet tagad aizliegums un neesmu īsti droš vai var spiningot. Es kaut ko biju dzirdējis ka spiningot var bet paturēt lasi nevar. Vai tā ir taisnība?
Protams kad var.Ticamība kad uzrausies uz inspektora ir ļoti maza.Nu ja ar uzrausies tad padalies.
Sveiki visiem. Man tāds jautājums vai var tagad lašu upe spiningot? Vai arī par to var sodu saņemt?
barteris [35m]: leeevis [8m]: Laikam tā tas bija un būs, ka čakarēs makšķerniekus, jo tos var čakarēt, tie pērk kartes, nebēg un nešauj pretī, kaut problēmas cēlonis nebūt nav makšķernieks.Zini, kas ir skumjākais? Ik pa laikam var redzēt dažādu indivīdu ierakstus, kas zina to un to par konkrētiem brakariem, bet ir tikai niecīga daļa, kas pacenšas dalīties vērtīgā informācijā ar attiecīgajām iestādēm (kaut vai VID). Viss sākas no mums pašiem. Kamēr būs tādi indivīdi kā ievietotajā sižetā, kur cilvēks aizbildinās, ka brakaro, lai nezagtu (ģeniāla loģika), viss būs slikti. Un nevajag dirst, ka visi vienmēr korumpēti un ka "stucīšana" neko nedod utt.
Šķērmi metās no tā, kādi indivīdi ar postpadomju domāšanu ir mūsu starpā.Domāju, ka nav vērts apspriest tāda žuļika un zagļa izteikumus, kurš nav noķerts, jo to mērķis ir vnk iežēlināšana pie upes esot. Lūk, ja noķērs, un tiešām tā arī būs, tad var domāt. Tur komentāros pie sižeta arī saskrēja pilns ar valsts nīdejiem, kuri pukst , ka tas viss tikai dēļ valsts un bezdarba.
leeevis, 5.oktobris 2019, 10:44
Ja brakanam uz zivi nebūs rentabla noieta, tad diez vai viņš riskēs. Atradīs citu nodarbošanos.
urmaas, 5.oktobris 2019, 10:47
barteris [05.10.19]: leeevis [8m]: Laikam tā tas bija un būs, ka čakarēs makšķerniekus, jo tos var čakarēt, tie pērk kartes, nebēg un nešauj pretī, kaut problēmas cēlonis nebūt nav makšķernieks.Zini, kas ir skumjākais? Ik pa laikam var redzēt dažādu indivīdu ierakstus, kas zina to un to par konkrētiem brakariem, bet ir tikai niecīga daļa, kas pacenšas dalīties vērtīgā informācijā ar attiecīgajām iestādēm (kaut vai VID). Viss sākas no mums pašiem. Kamēr būs tādi indivīdi kā ievietotajā sižetā, kur cilvēks aizbildinās, ka brakaro, lai nezagtu (ģeniāla loģika), viss būs slikti. Un nevajag dirst, ka visi vienmēr korumpēti un ka "stucīšana" neko nedod utt.Domāju, ka nav vērts apspriest tāda žuļika un zagļa izteikumus, kurš nav noķerts, jo to mērķis ir vnk iežēlināšana pie upes esot. Lūk, ja noķērs, un tiešām tā arī būs, tad var domāt. Tur komentāros pie sižeta arī saskrēja pilns ar valsts nīdejiem, kuri pukst , ka tas viss tikai dēļ valsts un bezdarba.
Šķērmi metās no tā, kādi indivīdi ar postpadomju domāšanu ir mūsu starpā.
leeevis [05.10.19]: Laikam tā tas bija un būs, ka čakarēs makšķerniekus, jo tos var čakarēt, tie pērk kartes, nebēg un nešauj pretī, kaut problēmas cēlonis nebūt nav makšķernieks.Zini, kas ir skumjākais? Ik pa laikam var redzēt dažādu indivīdu ierakstus, kas zina to un to par konkrētiem brakariem, bet ir tikai niecīga daļa, kas pacenšas dalīties vērtīgā informācijā ar attiecīgajām iestādēm (kaut vai VID). Viss sākas no mums pašiem. Kamēr būs tādi indivīdi kā ievietotajā sižetā, kur cilvēks aizbildinās, ka brakaro, lai nezagtu (ģeniāla loģika), viss būs slikti. Un nevajag dirst, ka visi vienmēr korumpēti un ka "stucīšana" neko nedod utt.