Ķīšezers

Cope Ķīšezerā
Kanālā Juglā? Vai tad tur drīkst? Ko ķer? Jā, man arī šogad Ķīsītī nav spoži gājis, tikai pāris reižu maijā bija labi līdaku lomi.

Kuha, 24.septembris 2017, 20:37

jā kanālā,drīkst tur copēt,tik marta vai aprīlī laikam liegums ir uz para mēn.....asari tur reizēm var labi padzenāt.... :)
https://www.youtube.com/watch?v=CJZ9nc4PVhQ&t=198s
pēdējās copes video atskaite.. :)
24.septembris 2017, 21:09 | links

Sodien biju. Parbaudiju rockas, bet nekaa. Sarkandaugava uz velci dabuju vienu zemmera zhani. Tas arii viss. Uz asari neproveeju. Nobakstiju diez gan lielu gabalu. Zinamajas tockaas eholots ari zivis rada stipri mazak neka menesi atpakal.
24.septembris 2017, 21:00 | links

Kāpēc neviens necopē Ķīsītī? Neredzu nevienu laivu... Un tāpēc pašam negribas ezerā braukt. Visi pārcēlušies uz Daugavu, vai kur?

Kuha, 24.septembris 2017, 20:30

Nezinu večuk par ko tu īsti runā..laivas bija šorīt , ka biezs..i ezerā, i kanālā..pārsvarā visas (ap 7 laivām) stāvēja uz kants pie Ozo!
Pats biju streetā uz rīta copi no 9:00-12:00..jāsaka, ka tik hrenova vēl nebija bijis..asaris nebija pierunājams ne uz jiga, ne uz twitcha, leidaks ar..nostaigāju visu malu..citiem arī neesot nekas bijis..krastā kopā bija vēl ap 10 vietējo aborigēnu..sūdzējās :)))

+ dienas prieks, sēžu malā, skatos lejā no tilta braucot piebrauc pašvaldības džips..nu tad sākās aborigēnu pārbaudes! gan dokumentus, gan lūdzu kulīšu saturus uzrādīt..daži norāvās..pēcāk aizmauca uz otru krastu!
24.septembris 2017, 20:52 | links

Kanālā Juglā? Vai tad tur drīkst? Ko ķer? Jā, man arī šogad Ķīsītī nav spoži gājis, tikai pāris reižu maijā bija labi līdaku lomi.
24.septembris 2017, 20:37 | links

Kāpēc neviens necopē Ķīsītī? Neredzu nevienu laivu... Un tāpēc pašam negribas ezerā braukt. Visi pārcēlušies uz Daugavu, vai kur?

Kuha, 24.septembris 2017, 20:30

Visi copē kanālā Jugliniekā,,,,vakardien bij tāda kustība tur laivas entās,krasti pilni,viss notikās.... :) Ja godīgi tad šõsezn ķīsis mani nav lutinājis ar asariem nu nemaz...... :)
24.septembris 2017, 20:33 | links

24.septembris 2017, 20:30 | links

Bac, izķēruši visas Langas normālās laivas uz rītdienu... nu neko, Ķīsis rīt ies secen.. cerams, ka vismaz atsauksmes būs par rītdienas copi.
2.septembris 2017, 18:08 | links

Pazaudēju kaita dēli Ķīšezerā!
Jā kāds atrod, dodiet ziņu, atlīdzība garantēta!
Dēlis ir North sky pro balts/dzeltens/zaļš/ ar sarkanām spurām.
2.septembris 2017, 17:28 | links

Neņem ļaunā. Vienkārši daudzi sūdzās, ka ņekā nav, a pēkšņi viens baigi saķēris.....
31.augusts 2017, 19:25 | links

Kur pulka resnu asaru?
31.augusts 2017, 19:23 | links

[img]https://failiem.lv/f/sucmxkze[img]

perpendikuls, 31.augusts 2017, 17:40

:) neiznāca,... bet tāpat var redzēt.
31.augusts 2017, 17:40 | links

[img]https://failiem.lv/f/sucmxkze[img]
31.augusts 2017, 17:40 | links

Bildes? :D
30.augusts 2017, 19:10 | links

Pāris dienas atpakaļ Ķīsi beidzot papriecēja - ļeidaks uz 3.kg, izšāva no dziļuma, vēl viens začots, pulka resnu asaru un zandarts bonusā + mikro breksis uz mikriņa. Full house!
30.augusts 2017, 18:40 | links

No rīta pēc saullēkta pusstunda-8 asari 1,9kg,4 shodi un viens kaķinieks...Pēc tam mute ciet !
30.augusts 2017, 12:42 | links

Šovakar arī nebija uzsitiena,Juglā trīs zupņiki,amnestēti,laikam spiedienmaiņas... Provēšu rīt agri no rīta...
29.augusts 2017, 21:28 | links

Sveiki.

Plāns šonedēļ aizbraukt paspiningot uz Ķīsīti. Gribeju uzzināt uz kadiem mānekļiem labak ķīsī uz lidakam/ asariem? Pagajusogad biju ar čomu un pa 2 vai 3 stundam pat uzsitiena nebija....
29.augusts 2017, 14:44 | links

Martins
Kolhozs nosaciits-bijam 3 laivas un visi mani draugi. Tajaa vakaraa tikai uz dziivo seedeejaam. Tagad nedeelju zandartiem jaatljauj uzelpot un jaaizdodas uz swe,bet gan kaads rupaaks eksemplaars ieksh ezera veel shogad atrausies
23.augusts 2017, 14:29 | links

Festers
Pie viesniicas Mezhaparks var. Bet tur man liekas jau labu laiku maksas staavvietas auto saliktas visur.
P.s. aizvakar 3 zandarti virs 1.5kg un ljoti smuks zuts.

arvis_an, 22.augusts 2017, 21:49

jaa redzeeju tevi. taja kolhozaa seedeet baigais "kaifs". :D:D:D
jus tur ari paatagojat, jeb tikai uz dziivo?
22.augusts 2017, 21:57 | links

Festers
Pie viesniicas Mezhaparks var. Bet tur man liekas jau labu laiku maksas staavvietas auto saliktas visur.
P.s. aizvakar 3 zandarti virs 1.5kg un ljoti smuks zuts.
22.augusts 2017, 21:49 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager