Kad beigsies krievu vējš? Ne man, ne zivīm tas nepatīk. Pa kādam asarelim jau var izmocīt, bet tikai sīkie.
28.jūnijs 2014, 11:01 | links
Uz rotinu velcet? Nu tas ir jāmāk! Tad jau var ķert nevis ar pito,bet vīto auklu!:) Ja nu vienīgi Abu Garsia rotiniem.:)
koki, 26.jūnijs 2014, 21:19
Šodien uz stundiņu biju ieskrējis Mosya papeldināt-ašuki ņammāja uz nebēdu. Nebij lieli, bet azartu nodzīt varēja. ;)
urmaas, 25.jūnijs 2014, 19:34
Man tioga maza ar 7 gramigu volframa dziggalvu un flexonita pavadinja. Velceju un kur ir asuks tad metaju. Vakar tikai uz velciti. Sikallas nopoga tiogam astes!:)
koki, 24.jūnijs 2014, 12:22
Vai tad džiggalva nerok zemi un zāles velcējot? Ķīsīts ir tik sekls vietām, ka es bieži gan ar rotiņu, gan vobleri gliemežus lasu no āķa. Vakar 60cm līdaka pieteicās uz rotiņu velcējot. Vēl asari.
Nicknice, 25.jūnijs 2014, 11:48
Man tioga maza ar 7 gramigu volframa dziggalvu un flexonita pavadinja. Velceju un kur ir asuks tad metaju. Vakar tikai uz velciti. Sikallas nopoga tiogam astes!:)
Jauki! Es shodien nolēmu nebraukt. Gribas pavilkt ritigi a tur tikai nikulli vien. Vakar gan muniki klusi uzvedas, pareikini tam Džekam ja bija ar lielo motoru un virs atllautajam promilēm abas tiesības nost!:( Ēku kolēģis saka ka no musu gala līdz jusejam 50 min brauciens.
koki, 24.jūnijs 2014, 11:58
Sveiks Apelsin! Laikam jau sheftejies pa otru galu pie Langas.A es pa shito,gar Zoo dārzu un tur ir asits. A man atkal niviena zandera,es pat nezinu vai vērts braukt uz to galu kur Vecmīlgrāvja tilts izskatās baigi tālu!:)
koki, 23.jūnijs 2014, 21:05
Asari ņem labāk kad ūdens iet lejā,baltajām gandrīz vienalga,ka tik straume,bet uz leju,manuprāt,labāk...
Arvids8, 7.maijs 2014, 19:57