Precīzāk no vecās upes kuģīšu piestātnes kanālā, dziļums ap 4m.
25.novembris 2014, 18:35 | links
Šodien Vecmīlgrāvja kanālā izmēģināju copi uz ziemas makšķeri, jo redzēju vairākus tā darām.
Rezultāts apmierinošs - daži pliči un raudas pāris pannām. Izmantoju barotavu, kurā pamatā bija plaucētas zivju barības granulas. Fīderis bija kā otrais rīks, bet vēja brāzmās ar to noķēru mazāk.
vits2, 25.novembris 2014, 18:20
Vitenahemot, es nav tik vispārējs(universāls) copmans ;)))- tikai vaļējā ūdens varianti- pludiņš vēls pavasaris-vasara, agrs rudens, spinings tas pats laiks, no šīgada upē fīders, plus ņemšu vieglāku(līdz 100gr) ezeram. Copēju Latgalē, reizi vai divas vasarā Siguldas~Limbažu pusē. Ļurbas aukstumos, zemledus cope, jūra-butes tie nav mani varianti :)) Kam patīk- malači! Es vienkārši bērnībā vasarās biju laukos, tur ezers, laiva, pluds - tas ir mans. Tāpēc jūra, upe- sveša tēma, ar upi kā ar copvietu un spiningu sāku iepazīties tikai tagad. Kopumā pludiņš+feeder+spinings= oi, pietiek padarīšanu atliektiem galiem, neko vairāk man i nevajaga :)))
Visiem ne asakas! :)
eldorado, 24.novembris 2014, 22:02
Rudens parsteigums -zutis 80 cm ,svars 1kg 100 gr.esma nakts tarpi .Cope bija nakti uz gruntsmakskeri Daugava netalu no Swedbanka.Divaini bet sanaks ka zutis Daugava ir un keras ne tikai vasara.
Serz77777, 23.novembris 2014, 10:39