Kā gāja copē (atskaites)?

Ezerā :DD
6.oktobris 2011, 19:11 | links

biomasters,kur tadtev izdevās to taimiņu noķert.
6.oktobris 2011, 16:19 | links

Man viens taimiņš! Turpina peldēt!:)
6.oktobris 2011, 15:38 | links

logiski ka turpina peldeet, arii taa kas bija meers joprojam peld kur peldeejusi.
6.oktobris 2011, 15:35 | links

taa ka viena no taam bija meera, paareejas divas zemmeri.
6.oktobris 2011, 15:34 | links

ceru ka turpina peldēt!
6.oktobris 2011, 15:33 | links

Kā to saprast no tām, kas laivā tikai viens mērs????
6.oktobris 2011, 15:32 | links

tikko atgriezos no Lielā Baltezera. puutiens bij baigs, bet cope arii laba, vieniigi izmeers loti, loti švaks. 3 liidakas laivaa, 2vas pa celam uz laivu nospruka, un veel paris tuksi neemieni. no taam kas laivaa tikai viena meera un taa pati 50&co, knaps meers vardu sakot. viena kas bij lielaaka pamanijas nokulties no voblera. parunaajos ar vienu veci, arii vins tvicoja, rezultaats taads pats, daudz, bet mazinas. nu neko, citu reizi buus labaak. arii soreiz rapala stradaaja, izkabinot gan megabass gan zip baits. P.S visas liidakas turpina peldeet :)
6.oktobris 2011, 15:28 | links

Jurciks
Svētdien biju gan.
:))
5.oktobris 2011, 00:34 | links

urmaas,tad tomēr tas biji tu ,ezerā šimpus šosejai?manam likās,ka šilierējas.jā, cope bij forša,migla vēl nebija izklīdusi,kad šamie sāka jau rīt. uz mājām aizbrauca 14gb 3,5kg dzīvsvarā+sports un kaudze saplosītu gumiju.
5.oktobris 2011, 00:16 | links

Tere,bilžuku tiko ieliku,lasēns 11,3kg, izvilkts uz 0,14 pīto aukliņu,pavada 0,35 mono,neliels āķis ar mušu kāpuru pušķīti,15g džiga kāts....Stīvēju kādas 10 minūtes ,divas reizes iztina ~`100m auklas,bedzot pagura...es arī...:D
4.oktobris 2011, 21:17 | links

Tere Tonis
Kur bilža ar taimi???
:)))
4.oktobris 2011, 20:10 | links

Sodien Lilaste-Dunezers 5 copes 1 realizeta , biju uz dzivo , visas zaale vai pie taam !
4.oktobris 2011, 19:45 | links

Jā tie bijām mēs. Asara (bračka) pa 2 dienām 5 līdakas lielākā 2,2 (1 spiningojot zemmērs ) Man 3 līdakas (1mēra 1,2 kg-peld tālāk). Tanīs dienās pilnīga necope. Man vēl bija 6 tukšās copes (2spiningojot) viena pēc cīņas spara bija lielākā mūžā. Kad zivs pamuka tad es zaudēju sejaskrāsu :D

Laigan necope bet biju ļoti apmierināts.

Kamēr no rīta stūmu laivu ezerā paslīdēju (laiva apledojusi) iekritu ezerā un tad gan pārsalu:D Arā bija 1 grāds.

http://www.copeslietas.lv/site/bildes/bilde-36195.htm

jūs pa vidu braukājāt))) cik maniju un kad braucu prom jūs vēl palikāt ar mocijāties iecelt piekabē))) par asari man pateica kas licenci pārdeva
4.oktobris 2011, 17:26 | links

Kādreiz Kālā rudenī arī ir mēģināts un rezultāti ir krietni pieticīgāki kā vasaras mēnešos, tādēļ es Kāla ezeru labprāt apmeklēju vasarā.
4.oktobris 2011, 16:35 | links

vakar biju kālā no 13.30 līdz 18.00 bet neko nedabuju((( bet 2 puišeli velcējot esot dabujuši 1 kg sari

Jā tie bijām mēs. Asara (bračka) pa 2 dienām 5 līdakas lielākā 2,2 (1 spiningojot zemmērs ) Man 3 līdakas (1mēra 1,2 kg-peld tālāk). Tanīs dienās pilnīga necope. Man vēl bija 6 tukšās copes (2spiningojot) viena pēc cīņas spara bija lielākā mūžā. Kad zivs pamuka tad es zaudēju sejaskrāsu :D

Laigan necope bet biju ļoti apmierināts.

Kamēr no rīta stūmu laivu ezerā paslīdēju (laiva apledojusi) iekritu ezerā un tad gan pārsalu:D Arā bija 1 grāds.

http://www.copeslietas.lv/site/bildes/bilde-36195.htm
4.oktobris 2011, 16:14 | links

Atskaite no sestdienas. Vieta - Burtnieku ezers

Šitik sūdīgi vēl nav gājis:( Copes man - nevienas. Mētājot pa zālēm dažas pakaļ nāca, bet salīdzinot ar iepriekšējo reizi ar tā švaki - gluži kā ar gariem zobiem.

Sievai viena cope pie baznīcas - diemžēl nerealizēta, bet šamā teica, ka visticamākais tas bijis kāds zemmēra heks.

Kolēģim ar sievu 5,5 kg līdaka. Kā pats atzina - acīm redzot cūcene. Arī vienīgā cope pa visu dienu.

Kaut kas nav tā, kā vajadzētu būt, bet jebkurā gadījumā optimismu negribu zaudēt. Gan jau.

P.S. Paldies edgaa par šūpiņiem. Pārapbruņoju tos ar pretzāļu āķiem un tagad veiksmīgi dragāju pa zālēm. Zivis tik tādas slinkas palikušas.
4.oktobris 2011, 10:29 | links

02,10,11, dabūju līdaku uz jerk 7,6kg
3.oktobris 2011, 21:17 | links

Sazvona informacija Kjiseera.
Coperis no 08-13 atsedeja "Siltaja kanala "ar merkji lidakas uz dzivo. Lidakas nedabuuja, garlaikojoties sakjera 2,5 kg raudas.
3.oktobris 2011, 21:10 | links

vakar biju kālā no 13.30 līdz 18.00 bet neko nedabuju((( bet 2 puišeli velcējot esot dabujuši 1 kg sari
3.oktobris 2011, 14:42 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager