Kā gāja copē (atskaites)?

Zivnieks - pie termināla neielīdīsi, tikai žļurga virsū ūdenim. Var no termināla paejot, pa labi, pa niedru taku tikt uz ledus. Bet pāri tikt nevar. Tad jāiet no Mangaļsalas puses. Es arī pagaidām Vecdaugavai metīšu mieru, vēl kādu nedēļu pagaidīšu, tagad patrenkāšu labāk Ķīšezera asarus :D
15.decembris 2010, 16:34 | links

parcopi.lv
kurā vietā līdi virsū?? man bija doma svētdien uz turieni aizdoties, un līst virsū pie termināļa, bet izliekās, ka būs vēl vismaz viena nedēļa jānogaida... :)))
15.decembris 2010, 16:27 | links

Šodien biju Vecdaugavā. Ledus pašvaks, pāri pāriet nevar, cope vēl švakāka :D
15.decembris 2010, 16:25 | links

Šodien...Kaņieris...no 9-14...ledus normāls..tikai zem sniega vietām putra..laikam slūžas ciet un ūdens augšā...tālu no bāzes negājām...ap vidējo niedrāju sirojām...kopā ar veco padsmit pannenieki...vecais uz murmuli...es kā vienmēr uz bļitku...viens līdaks...rediska...ņehorošij riba....ņēma un nokoda manu mīļāko bļitku...par cik uz asariem tad bija mono aukla 0,1 un bez pavadiņas...tikai purnu parādīja āliņģī un prihvatizēja manu bļitku....vecajam uz murmuli viens dūcītis...tika laimīgi izvilkts saglābjot murmuli un protams palaists brīvē...toties vecais noķēra pēc neliela cīniņa dabūja uz ledus asari...38 cm..ap kilo(svari mehāniskie nav perfekti precīzi)...tas nu bija labais...cope beidzās ap 12:30...līdz vakaram negaidījām..laidām mājās:)
Visiem ne asakas:) Jā...tautas nebija daudz...cilvēkus 10 saskaitīju mūs ieskaitot:)
P.S. Vacais ar visu asari...bildēs:)
15.decembris 2010, 15:14 | links

urmaas šodien copē nebiju, biju svētdien Lilastē, un es teiktu tā: izbaudīju visu ,sniegu, salu trīs asari viens plicīts. Tas vairāk līdzinās ekstrēmam ne atpūtai!
14.decembris 2010, 23:24 | links

.....Pakuļu ūdenskrātuve-bļitka...
14.decembris 2010, 18:15 | links

Brālītis
vispār jau gribējās uz tavu 7 zonu noiet.bet tur ļadus!!!
:)
14.decembris 2010, 17:52 | links

Shodien peecpusdinaa uz 3ha biju Mazajaa Baltezera. Ap 20 pliciish izvilku(50-150gr.)Neviena asara, bet daudz nestaigaaju, jo sniegs 15cm, plus apakshaa udens zem snigaa. Gruuti staigaat pa taadu pljuru. Makskjerniekus uz vienas rokas pirkstiem vareeja saskaitiit.
14.decembris 2010, 17:49 | links

kamēr Zivnieks vazājas gar jūrjas krastu,manējais nolēma aizšmaukt uz V-Mīlgrāvi.varētu teikt ka mikrodžigam sezonu noslēdzu, gan KIMLAKI gan ZANDERI kodās uz urrā.visā visumā copp izdevusies!!!
:)))
14.decembris 2010, 17:41 | links

Jā,ZA vējš !
14.decembris 2010, 17:28 | links

Zivnieks,Ventspilī un Pāvilostā vējš šodien patsmit m.s. ,brāzmās visi 16 metri sek. !!!Tu gribi teikt,ka Jūrkalnē bija mierīgs ?
14.decembris 2010, 17:27 | links

sienaazis
vai te es Tev nenopietns cilvēks izliekos :DDDD
tā kā veči nav ko skaldīt tos nožēlojamos zupiniekus un jālaiž uz jūrj, kamēr vēl ir!!! :))))
14.decembris 2010, 17:21 | links

Te puse komentu aptuveni šādi:
Man šodien baigi labi gāja-x ūdenskrātuvē noķēru y daudzuma z nosaukuma zivis,izmantojot n ēsmu!
Mūžīgā copmaņa dialemma-baigi gribas palielīties,bet baigi negribas teikt,kur/uz ko ķēris:))))
14.decembris 2010, 17:20 | links

!!!!!!!!!!!
14.decembris 2010, 17:19 | links

ziviniek, tu nopietni ?
14.decembris 2010, 17:17 | links

:DD
šodien biju jūrklanē noslēgt bušu sezonu, sapratu, ka copps tikai sācies :))) pieskaldījās divi spaņņi un vēl bonusā div mencas, katra ap 2kg. tādu bušu izmēru ar līdz šim nebiju manījis :DDDD jāiet kūpināt kūpiņš :DDD
14.decembris 2010, 17:15 | links

Vajag ielikt kastē zivi un vēl sacept tad vēl norīt,bet pats pirkstus nekustinās tādu te ir (d....a).:))
14.decembris 2010, 17:15 | links

Ha...99%, ja ne vairāk, šeit reģistrējas tikai dēļ tēmas "Kā šodien gāja copē?"
Besī ārā, ne!!???
:DDDDDD
14.decembris 2010, 17:10 | links

aakkis,Tieši tā.Ja nemāki pateikt kur ķēri,tad ko vispār rakstīt forumā.:))Un ja uztraucies ka atklās tavu vietu,tad tavu zivi točna neizvilks:))
14.decembris 2010, 16:18 | links

Kāda tolka šīm fantāzijām,ja pat nevar uzrakstīt vai upē-vai jūrā tos kaķiniekus ķērāt!
14.decembris 2010, 16:12 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager