Kā gāja copē (atskaites)?

un galvenais princips nekad nemakšķerēt uz vienu ēsmu,.... principā uz tārpiem ņem jebkura izmēra vēdzeles uz gabaliņiem vairāk tomēr lielāka izmēra (protams cik liels zivs gabals)....
30.augusts 2010, 22:17 | links
 
Es tur nezinu vietas .
30.augusts 2010, 22:16 | links
 
gint, oktobrī uz zlē*ām?
30.augusts 2010, 22:14 | links
 
Es sagriežu gabaliņos kā desu , ar visu ādu un asaku , strādā pa pirmo , nekādu fileju . Šogad vēl jāizprovē kalmāra gabaliņus , pavasarī viens vecs copmanis ieteica , bet nepaspēju izprovēt .
30.augusts 2010, 22:11 | links
 
asiņainu teļa gaļu , vistas iekša utt. tā pat liek uz āķa ...
30.augusts 2010, 22:11 | links
 
saldēta zive ir saldēta zive, svaiga zivs pavisam noteikti ir labāk....uz vēdzeli vislabāk likt gan zivs gabaliņu gan tārpu kopā uz viena āķa, ja ir naktenieki, neko citu nevajag :)) uz dzīvām zivtiņām arī var ķert un protams ar bļitku kaut vai no laivas :)
30.augusts 2010, 22:09 | links
 
tas, kas turās cik saprotu ir asaris, ja? būs japamēģina, tik kkā muļķīgi sanāk ... tos sīčus vairs neķeršu, saldētavā nekā nav, a vajag gan vēdzelei gan butei!
30.augusts 2010, 22:05 | links
 
visādīgi var...tikai ne visas zivs gabaliņi turās bez ādas uz āķa..
30.augusts 2010, 22:02 | links
 
vēdzeļspeci, tā fileja par ko runājat ir tīra gaļa pat bez ādas? vai es kko jaucu? parasti vēdzeles uz nakteņiem ķeru
30.augusts 2010, 22:01 | links
 
Ķīsis tiek uzskatīts par vēdzeļu delikatesi, vismaz tur kur vēdzele viņu pazīst ...ēsmas ir daudz un dažādas, pat to kombinācijas ...
30.augusts 2010, 22:01 | links
 
Labi , sasaldēšu ašukus , bet vai ķīsis nav labāk ? Pagaišgag man uz ķīsi un nēģi ļoti labi ķērās .
30.augusts 2010, 21:53 | links
 
Rauda vēl der. Gaujā strādā pārsvarā ašuks ( labi turas filejiņa uz āķa) rauda ir laba bet straume viņu norauj.ķīsis un nēģis(izņemot ņurņiku) nešancē. 100% labākais protams ir ņurņiks.Bet uz to ņirzja.Daru pat tā ka uzšķēržu vienu lotu,izņemu ņurņikus (tie viņai vienmēr ir vēderā) ,noskalo ,uz āķa virsū un ir cops.Tas ir tad kad filejas beidzas .
30.augusts 2010, 21:46 | links
 
Šodien atkal Varkaļu kanāls.Fīderis.Brekšu nav.Uz brekšu ēsmu uzkodās zandarts 50cm.Šis laikam kautko bija sajaucis. :) Bet krastā gan.+ viena man nepazīstama zivs.Stipri līdzīga breksim,bet ar mazāku galvu un ne tik ļoti izteiktu muti uz leju,un resnāks.Kaut kas starp karūsu,breksi un lielu ruduli.Varbūt kāds pazīst to brīnumu?
30.augusts 2010, 21:44 | links
 
Man ir sasaldēti ķīši , vēl liksim arī nēģus vīķes un raudas .
30.augusts 2010, 21:41 | links
 
Tā ar ne reiz nebiju uz sapalu.......:((( Nāksies vien man tev to kompensēt ar vēdzeļu copi.Tās gan es nelaižu garām.Tā kā sāc saldētavā uzkrāt ašukus jo vienā brīdī viņus vairs nevarēs dabūt ...
30.augusts 2010, 21:38 | links
 
bralit
vo mans to neteiks:)
30.augusts 2010, 21:36 | links
 
Brālīti , kad sapali parādīsies ?
30.augusts 2010, 21:34 | links
 
uz ko ...... ?
30.augusts 2010, 21:28 | links
 
vo laba doma:)
mans uz .................:)
30.augusts 2010, 21:26 | links
 
Pareizi ir ......zivnieks no zanderiem uz kartupeļiem pārgājis,,es uz sēnēm.......
30.augusts 2010, 21:18 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager