Kā gāja copē (atskaites)?

Nu, atskaites labad - biju laukos, tādā 300 metru lielā ezeriņā ar mazu koka plostiņu, divās reizēs kopā trīs stundas mētāju Nr2 roterīti, jo likās, ka ezers pēc brakariem, elektriķiem un izslāpšanas sācis atkopties...
Kopējais rezultāts - 14 līdakas uz dēļiem (10-45 cm :), 20 asari (5-30 cm). Atlaišana notika, zivi noliekot uz plosta, kam bija tendence iegrimt ik pa brīdim ;) un visas izvēlējās aiziet, izņemot vienu. Pieķērās arī monstrs un kādu brīdi vazāja pa ezeru, vienā virzienā sadomāju viņu nelaist skriet, bet nolauzās āķis 3žuburim, tā mūsu tikšanās beidzās, no grunts atraut un apskatīt neizdevās. Visas līdakas ķēra sārto astīti, tāpēc pavadiņas trūkums netraucēja ne mirkli. Atšķirībā no regulāriem zibeņiem. Ir tomēr zināms rezons karstajā laikā apmeklēt mazos ezeriņus, nevis tramdīt Alūksnē pusūdenī slāpstošas auslējas ;)
3.augusts 2010, 17:29 | links

:)))
F&L :DDD
3.augusts 2010, 16:50 | links

Aakkis baigais gaļeniex! Sēņojot jāpielieto Atrod & Atstāj :DDDDDDDDDD
P.s. Atrasto vajag nofočēt un sēņotāju portālā nopubliskot. Āāā, un tā kā tas ir Aakkis, tad video arī noderētu :DDDD
3.augusts 2010, 16:46 | links

avtt;nevelk ne maz man uz kašķi,upē līmenis ir augsts.Tas man netraucē,vienīgais baltās zivis ņem aktīvi un ar tām raudām un sapalēniem ne gribās ņemties.Tikko atgriezos no meža-lielais maxima maiss ar gailenēm un baravikām.Būs labais ar j.kartupeļiem!
3.augusts 2010, 16:33 | links

saldeniek nennem llaunaa, bet pats nemaz neizskaties aktiivs atskaissu rakstiitaajs, taapeec nemet akmeni citu daarzaa.
ne asakas.
3.augusts 2010, 15:48 | links

saldenieks
copēt šeit nav iespējams, to var darīt ezerā, šeit var rakstīt tikai vēstules :))))
3.augusts 2010, 15:35 | links

...te vispār kāds copē ar,vai tikai vēstules raksta?????
3.augusts 2010, 15:06 | links

un ja braucam 3atā, tad tas bushinieks var palikt un daiļot mājas pagalmu :)))
3.augusts 2010, 13:11 | links

akm
bet ja aizbrauc zandartos, tad kādu jau gribās arī ārā dabūt ne??? :))) ka nāks piektdienis tuvāk tad jau manīs :))
3.augusts 2010, 13:10 | links

Ā, nu ta piektdien ok ;)

man točka īpaši neinteresē. galnais, ka draugs sola 2 mēnešus, ka vedīs zandartos :)) nu jau skaidrs, ka ir jāpieslēdzas vairāk, lai izdotos.
3.augusts 2010, 13:00 | links

Akmens_viesis
Tu laikam ir tas pats akm par kuru Bralitis runāja :) vot man atkal ceturtdien ir ciemā jābrauc un cope izpaliek...tamdēļ es var laivu pamērcēt tik rītvakar un tad moš piektdien... :( a Bralitis tur to točku iekš ķīsīša varētu arī neatrast :(
3.augusts 2010, 12:49 | links

Alo, TV zvaigznes? :)
Rīt, tas ir trešdien? Man studijā viena dziesma un alus pasākums ar cīņu biedriem. Es te dīcu Brālītim, ka ceturtdienas vakaru varētu sajozties, busheni pamērcēt užavniekā.
3.augusts 2010, 12:41 | links

akki,Tavs tā kā šodien uz kašķi velk?Kas ,Abavā līmenis neļauj coperēt,vai?;))
Vakar nodžumpīju Ventā.Līmenis bij' augšā -+70cm,ūdens tīri dzidrs.
3.augusts 2010, 11:05 | links

Brauc,brauc-atļauju prasīji!
3.augusts 2010, 10:52 | links

Bralitis
pasties uz to lietu biki globālāk!viss kas ir no Depils šosejas pa labi,ir austrumi.dienvidi ir Bauskas Skaistkalne un vēl biku,rietumi ir kurzeme,ZG "ganību lauki" jau attiecināmi biku vairāk kā Z gals.tā kā došos no Bocmaņa rodinas D-pils virzienā,tad saku ka braukšu uz AUSTRUMLATVIJU!!!vo IPIO:DDD
3.augusts 2010, 10:38 | links

Zivniek - doma ir ...sazvanamies.Ēdu vakar sakūpinātos asarus kurus Saučos saķēru - nu super garšīgi.
3.augusts 2010, 10:19 | links

Urmaas tu esi Tomaas nevis Urmaas - man vecam navigatoram un meteorologam pateikt ka uz leju ir austrumi !!!!! :))))
Tagad iegaumē un pieraksti : Z ir augšā D lejā A pa labi
R pa kreisi. Vismaz šorīt tā vēl bij. :)))) Tas ja pēc kartes skatās - ja tā kā tu - tad ir pareizi :))))
3.augusts 2010, 10:16 | links

Braliti
tak viss čiki :) labāk brauc ciemā - domāju rīt vakarā ielaisties :))) varēšu i alu padzert, i cepuri uzmaukt un gan jau zanderīts ar ciemā piekāps :)))
p.s. bet zin vakar aliņš laivā bij - un pat izlija, BET NON-alcoholic! Būtu ņēmis jau pareizo - garšīgo, bet bija vakarā operators mājā jāaizgādā :(((
3.augusts 2010, 10:07 | links

Tere tere,SEN neredzētais!:DDD
nedēļas nogalē ir cerība tikt apakaļ.tad tākā būtu jāiebrauc jūrjā!?!:)))
Bralitis
pabrauc ar pirkstu pa karti uz leju,tur ari skaitās austrumlatvija!!!:)))
3.augusts 2010, 10:05 | links

Urmaas izklausas ka ZG tevi iemānījis savos tīklos - austrumlatvijas upes tak viņa karaļvalsts :)
3.augusts 2010, 09:59 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager