Kā gāja copē (atskaites)?

Ziviniek, kā tu "iesmel" maili?
21.jūlijs 2010, 09:40 | links
 
vakar plkst. 17:00 beidzās darbs (beidzot) un zvanu savai meitenei ko šī labu dara. Viņa saka, ka centrā ar draudzeni staigājās un baigi gribot izmest vienu līkumu ar laivu (šajā mirklī es priecīgs, jo tad jau sanāks arī pacopēt), es saku davai maucam!!! Šīs iziet caur veikalu un neko nejautājot nopērk man vienu četrpaku (es laimīgs) un tad jau dodās uz laivas garāžu, kur es jau visu sariktējis utt. paiet vēl kāds brītiņš kamēr sasēdinu dāmas laivā un tad jau aidā!! Pa ceļam, protams, iesmeļu mailīti (visas smuka izmēra raudas), tad nākas paklausīties tekstus vai man nav viņu žēl utt, bet neko, vēl brītiņš un copes vieta klāt....nu ko lai saka - atvilkos konkrēti :DDDD paturētie 5 ir albūmā no kuriem mazākajam bija 53 cm, lielāko nenomērīju!!! Par to cik vēl tika palaisti vaļā (mēri un zemmēri) pagaidām vēl māte daba klusē :DDD Un katrā ziņā, ja nebūtu dāmas ik pa laikam jāved krastā nokārtoties un arī pats biš nopietnāk pieietu copei (jo manā skatījumā ar meiteni, kur nu vēl divām, tā vairs nav īsti cope, bet tāds plezīrs) paši saprotat......
p.s. sorry par attēla kvalitāti bildēts tumsā un ar telefonu :)
21.jūlijs 2010, 09:24 | links
 
Vakar pašā vakarā tomēr izrāvos no sievas nagiem :)

4 super copes, divi zobainie laivā 47,5 cm 46 cm.
Viens pamuka, jo gribēju 10 darbus reizē darīt, otrs paņēma ceļot augšā, kādi 2 m no grunts. Par cik dzīvā bija liela, ngaidīju, bet ar visu to par maz, izvilku tikai sakošļa'tu zifteli, bet nu nekas, leduskapis tāpat pilns ar zanderu filejām. Cope švakāka nekā ieprieks.
21.jūlijs 2010, 09:22 | links
 
Man jau arī bija beigtie šājā karstumā, bet biežāk tikai ūdens jāmaina un bez problēmām
21.jūlijs 2010, 08:49 | links
 
Ūdenī jau labi,bet tie kuri ir ierijuši ne velna nedzīvo.Noturēsi stundas 6 ūdenī un uzpūtīsies šajā karstumā!
21.jūlijs 2010, 08:44 | links
 
Āķi, šos asarus es tīrīju pāgājušo ceturdien Usmā un bez problēmām, vienīgais mazs sūkums - asariem OBLIGĀTI IR JĀBŪT ŪDENĪ (par šo ieteikumu kā vienmēr LIELS PALDIES Bumam), ar apžuvušiem gan ir galīgā pakaļā!
21.jūlijs 2010, 08:23 | links
 
šodien galīgi nekā no tām zivīm - pakrata pludu un un peld tālāk..
20.jūlijs 2010, 23:58 | links
 
Vairis30; Ziemā jau nav problēmu tīrīt,man jau ar tie tīrāmie(zāģveidīgie) līdzīgi,gan paštaisīti,gan pirkti.Bet tagad stundas 4-6 noturēts asaris grami 300+ nemaz tik viegli netīrās.Zem ūdens viss griežās labāk,pat stikls.Nu dīrāts asaris,ne tikai-mums galdā nav cieņā,otrā dienā vilks būs priecīgs(baigi kārs uz ceptām zivīm).Kundzei tikai mazos(līdz 125gr) asarīšus vajag.
20.jūlijs 2010, 23:41 | links
 
sulla
ūdens Gaujā zems, duļķe, bet ne krimināla, domāju, ka rīt būs Ok. Tas + - Nigas pusē:))))))
20.jūlijs 2010, 23:12 | links
 
Šis verķis ir pārbaudīts - strādā labi, 30 asari 30 minūtēs.
20.jūlijs 2010, 22:58 | links
 
WhitENiggA> kāds ūdentiņš Gaujā?
20.jūlijs 2010, 22:55 | links
 
Ir vēl viena tā sauktā "Lemberga" recepte.
Ja uz sāls liekamie asarīši vispiemērotākie ir tādi līdz 150gr., tad samajai receptei vislabākie ir 300gr un uz augšu.
1. Jānoķer asari.
2. Galva nost, iekšas ārā.
3. Apsāla iekšpusi.
4. Sakapā - pētersīļus, dilles.
5. Sagriež šķēlītēs ķiplokus.
6. Sagatavo mārrutku burciņu.
7. Iesmērē puncī mārrutkus, pievieno zaļumus un ķiplociņu.
8. Rumpīti/šus ietin folijā.
9. Uzkarsē cepeškrāsni līdz 200 grādiem.
10. Liek iekšā sagatavotos rumpīšus.
11. Cep apm 20-30. min.
12. Velk ārā, ļauj nedaudz atdzist, loka vaļā foliju, zvīņas atdalās pašas.
13. Atver aukstu Užavnieku.
14. Sukā iekšā.
15. Labu apetīti !!!! :))
20.jūlijs 2010, 22:13 | links
 
Vareni...
20.jūlijs 2010, 22:02 | links
 
Tikko no Gaujas. Divatā copējām uz grunteni ar barotavu. Man kopā 3 plichi,3 raudas un 1 baltais sapals,draugam pie 10 sīkajām-raudas,plichi un 2 mazas vimbas,un 1 sapals 660g
20.jūlijs 2010, 22:02 | links
 
Mjaaa...ziemā asaru filejām noņemu ādu, vai nu dīrājot, vai filejai ar vienu griezienu āda nost, un tas saistīts ar mājas piezvīņošanu:) Protams, ka tas ir gandrīz tas pats, kas ar nazi pa autiem...puse no asara labajām garšas īpašībām misenē:)
Vasarā savukārt tīru obligāti zvīņas. Protams laukā, pie upes...dzīvokļu īpašniekiem iesaku darīt tā pat. Ar robaino maizes griežamo nazi! Pirmkārt labi tīrās, otrkārt roka tālāk no asara vai zandarta atriebīgajām adatām:))
Un vispār, to jau visi zin, ka jūras asarim zvīņas tīrās vieglāk,...galvenais neiekaltēt:)
20.jūlijs 2010, 21:12 | links
 
Ielikšu bildi-baigi labais tīrāmais!
20.jūlijs 2010, 20:41 | links
 
neņemiet zuves.un nebūs jātīra!:)))
20.jūlijs 2010, 20:35 | links
 
Esar daru tieši tāpat kā Zaraza - ņemu to rīvi kurai ir 4 dažādas malas(taisnstūra veida vieglāk rokā noturēt). Asarus tīra ar to pusi kur it kā ar naglu no iekšpuses izsist caurumi. Zvīņas ar mazāk lec pa gaisu.
20.jūlijs 2010, 20:30 | links
 
Asariem ir speciāla rīve ....
20.jūlijs 2010, 20:20 | links
 
kā zivju tīrāmo nazi ir jāizmanto tāds nazis kurš nelokās.tad vismaz kko var notīrīt.ja mēģināsiet tīrīt ar mīkstāku nazi,piem filējamo vai līdzīgiem,tad tās jau būs mocības!lai zvīņas neiet pa gaisu,tad tīriet tās ūdenī.savādāk varat tīrīt kā gribat,bet zvīņas būs visur!
20.jūlijs 2010, 20:01 | links
 

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu
 
Creative templates for Google Ad Manager