Kā gāja copē (atskaites)?

Vakar biju raudu copē augšDaugavā pie Indricas. Iebarotās vietas bija jau aizņemtas, nācās meklēt jaunu. Kaut ko atradu, iebaroju un lieta aizgāja. Makšķerēju ar 8m bezriņķu makšķeri, uz āķa viens vārīts kviešu grauds. Iebaroju arī ar to pašu. Lēnā straumē, rezultāti nebija slikti. Kopā ap 5,5 kg. Viena rauda bija ap 600 gr., kādas 4 ap 450gr. Trāpījās arī pusplaudis uz gr.500 un sapals ap 700 gr. Daugavā šīs zivis ir smukas un arī garšīgas. Ar ezera zivīm nesalīdzināsi. Vasarā pa ezeriem tikai spiningoju, bet ar pludiņu uz kviešiem Daugavā.
21.jūnijs 2010, 08:45 | links

6dien biju Rīgas HESā, laiks draņķīgs, un milzīgs DA vējš. Sariktēju fīderi, jaucu barību pienāk viens aborigēns un sāk stāstīt, ka ķeras pie bērza, Natālija atkal visus večus apķērusi. Nodomāju, ka gan jau savu plici dabūšu, sēdēju turpat, pagāja stunda un nekā, aizgāju pie bērza, kur nākot skaistas raudas.
Sabaroju vietu pie bērza, metiens tieši pretī vējam un jau pirmajā copē rauda galā, nu tāda 200 - 300 gr. un vēl kādu pusotru stundu paniekojos, neko nenoķēru un devos mājā. vējs aptuveni 10 min nomainījās uz rietumnieku, , tas laikam arī vaininieks necopei pēcpusdienā, jo pēc nostāstiem no rīta Natālija rādīja brīnumus, brekši mijās ar raudām.
21.jūnijs 2010, 08:23 | links

Vakar vakarā Daugavā pasēdēju iebarotā vietā uz breksiem 3 h. Visu vakaru grauza sīkie un vienā brīdī paņēma Sams - 2 kg. Pats brīnos kā izvilku un dabūju laivā bez sačoka.
21.jūnijs 2010, 07:22 | links

Bralitis
meistarību token nevar noslīcināt alū!:)
par akniņām tu zrjaaaaaaaa .......
21.jūnijs 2010, 00:06 | links

Arī es šodien biju ,arī es noķēru.Bij labi.DS monstri demonstrēja meistarību - to nevar noslīcināt alus peļķē :)) Zivniek atpūties jel ...citādi tu uz copi jau kā uz darbu :))...par aknām ar padomā :))
20.jūnijs 2010, 22:51 | links

sodien biju aizgajis uz forelēm foreli ta arii nesastapu, bet 1,5 kg līdaks gan somā, brienot pa upi gar kājām nopeldēja bebrs lai arī miermīligs dzivnieks sajūtas nav tās labākās brrr.
20.jūnijs 2010, 22:37 | links

Kad pēdējo reizi biju, divas smukas dabuju un pāris mazas. Izskatijās nonārstojušas. Pēc tam metām pāri upei uz atstraumi (savādāk nevarēja , jo liela straume), kādus 7 brekšukus izmāniju svarā līdz 700g.
Salacā jau principā jebkur var zivi noķert, jautājums cik lielas un daudz. Balto zivju tur netrūkst. Līdakas gan nekad neesmu tur ķēris, bet pāris smukas esmu ķerot raudas uzkabinājis un pavilcis, bet ne izvilcis. Lielākā kādus 5-7kg uz aci.
20.jūnijs 2010, 12:13 | links

jeeska,tur vairaakaas vietaas var tikt klaat.Bet taapat praktiski visur pa kruumiem jaapabrien.Otraa krastaa ir viena traki laba bedre,kas tiessaam salacaa ssajaa rajonaa ir retums,taccu tur reiz uz cuuceni notraapiju un tas bija sen.Pats meegginu tagad to atrast. :) :) :) Kas ar raudaaqm notiek?Pirms paaris nedeellaam,kad peedeejo reizi biju uz baltajaam ziviim taas vispaar nebija?Moss naarstoja?
20.jūnijs 2010, 11:29 | links

zandarti un līdaķi ņema labi.
19.jūnijs 2010, 21:47 | links

Nevajag man pie pašas ietekas, tas tāds orentējoš rajons, varbūt ir cita vieta-uz aukšu vai leju-braucot pa mazsalacas-Staiceles ceļu(arī pretējais krasts). Plaužus, vimbas un raudas jau vienmēr tur var noķert, reizēm kāds eksots kā ālants trāpās:-).
Tagad tur daudz laivotāji, tie reizēm patraucē.
Tur kur es makšķerēju pēdējo reiz, ūdens bija par augstu(~1m virs normālā makšķrējamā:-)). Salacai ir tas mīnus, ka atstraumes praktiski nav, monotons tecējums, un ūdens daudzums ir noteicošais pie parastas makšķerēšanas (neskaitot štekerus un garos mahus)
19.jūnijs 2010, 21:46 | links

Man jau sskkiet,ka veel kaadi 20-30cm liidz kaartiigam vasaras liimenim.Es arii labpraat plauzzus pavilktu,bet man salacaa tikai traapaas gigantiskas raudas.Nu pabrist pa kruumiem taapat naaksies,ja gribeesi pie passas ietekas tikt........
19.jūnijs 2010, 21:35 | links

Barot zivis un mēģināt Makšķerēt-plaužus, sapalus u.c.-vienkārši spaiņus negribas tālu staipīt:-), lai pēc tam nospļautos un lielāko daļu iepērtu atpakaļ:-). Kāds vispār līmenis...krītas?
19.jūnijs 2010, 21:30 | links

jesska,var par iebraukt pie salacas 200m no iigges ietekas pie passa krasta.Taccu ne visiem tas ir llauts.Privaatiipassums. :) Kopumaa ar kaajaam sanaaks kaadi 400m. :) Ko tur taisies dariit?
19.jūnijs 2010, 21:23 | links

Lauric
Pie Īģes ietekas var kaut cik tuvu piebraukt, vai jāatstāj mašīna uz ceļa. sen taisos tur aizbraukt, bet negribas tālu ar pantskām staigāt. apnikusi mana vieta augsttāk pa straumi:-)
19.jūnijs 2010, 18:51 | links

Janex Alberta diki naff ko dariit ...
19.jūnijs 2010, 17:01 | links

Šodien copē gāja ļoti lapi!!!
deviņas copes realizētas,pārējās neskaitiju.šodien piekopu tikai DS.kailaģīmji,neskatoties uz sūtīgo laiku,jēma labi!
:)
19.jūnijs 2010, 16:02 | links

Boroda man liekas , ka tev karlasona sindroms;))))
Bij jau labi ta pat vismaz slieku vareja vel uzmocitt uz āķa.:)
19.jūnijs 2010, 13:54 | links

0.7 ir tikai ko paduses ierīvēt. Būtu otrādi - kaste ar 0.7 un viens als, tad tik līņu cope panestos:)))))))))
19.jūnijs 2010, 13:31 | links

Švaki. Kādreiz pie šņabja un alus ir vēl vīns piekosts klāt. Tā kā ir kur tiekties :)
19.jūnijs 2010, 12:42 | links

Nakti no 18 06 10-uz 19 06 10 bijam sataisijušies sēdet uz līņiem rezultāts izdzerts 0,7 un kaste alus vienu lini tomer beigas fantastiska veida dabuuju linis ap kg.
19.jūnijs 2010, 12:37 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager