Kā gāja copē (atskaites)?

Šodien vienā ziemeļvidzemes dīķelī kaudze ar zemmēra līdaķelēm,protams atlaistas,un divas knapi mēra.Tās šoriez paturētas.Vēl tukšās copes vairumā.......vispār cope bija,bet zivis sīkas.......
15.jūnijs 2010, 00:14 | links

Bārtā šovakar labi ņēma asari. Lielākais 32cm un viena 45cm līdaka. Visas(-i) peld tālāk. :)
14.jūnijs 2010, 23:55 | links

Shodien uz dziivo gaujaa pie dzelziizha 1 meeriniece - 1kg>! un 2vas uz spinja noraavaas>!
14.jūnijs 2010, 23:18 | links

eerglis...
stikliniekiem un jauktajiem mahiem konektoru silti neiesaku likt...-pārāk cieti ,maitas .Izeja -cepuru gumija /tā viņu sauc/,-3.cm. līmējas pie spices ,un kādi 4-5.cm pipuks ar mezglu galā. TAS amortizācijai.
Grafītam protams konektors.Ja nevari atrast ,brauc uz ALBAKORS -Piedrujas 5a,tur toč ir ,jo vakar pats pirku.
14.jūnijs 2010, 22:48 | links

kola...
ar āmuru pa naglu par to stikla mahu ...
un ar tādu atlaidi 5.m.var maksāt max.-1.5 Ls.
14.jūnijs 2010, 22:36 | links

šodien copē gāja labi!:)
no rīta aizskrējām tjipa reņģes ķert.bet šamās pēc divdienu pūtiena bij aizceļojušas kurnebūt citur,tik ne pie krasta.pēcpusdienā biku padomājot nolēmām biku zanderus patracināt.tā kā laiciņš bij salīdzinoši normāls,tad nolēmām likt lietā DS.biku noairējos no krasta un sāku.6-šas copes,divi zemmēri pie laivas nokabinājās.pēc tam pabraukājām citas vietas iemēģināt.daži piedūrieni i viss.atgriezāmies pie krasta,tad laivā iecēlām 6-šus,no kuriem tik divus paturējām.visā visumā bij OK!:)
14.jūnijs 2010, 22:35 | links

Nolūkoju prognozē ka vakars būs rāmāks un bez lietus..un 16 biju uz upes...pavelcējām...0...aizbraucām kanāliņā aiz Zirgu salas...pieteicās 2 mēra līdaciņas..abas uz gumiju...tālāk devāmies velcējot gar molu uz leju..0...bija divi piesitieni bet abi nolēma šodien nenoķerties:) Pie pagrieziena kur attīrīšanas iekārtas eholote sāka nedabīgi skaļi pīkstēt...8-10 m dziļumā ciešā bariņā defilēja fišas...daudz fišas...tā arī netikām skaidrībā...brekši jeb vimbas..bet nu ļoti daudz....tā velcējām līdz Spuņciema līcītim(pie stāvvietas) iebraucot līcītī eholote atkal deva vaļā koncertu...krasts līcītī uz stūra Slokas virzienā kā nosēts ar fišu...tur bedre 8-10 m...tie gan varēja būt brekši...tikai vot neredzējām nevienu no krasta copmani....a pašiem līdzi tikai špineri:) Visumā vakars izdevies...laiks jauks...ko vēl var vēlēties:)
Visiem veiksmi..un ne asakas:)
Oi..jā...tas viss bija Lielupē:)
14.jūnijs 2010, 22:24 | links

Uz pāris stundām izskrēju lielajās raudās un brekšos. Kaķis kad ieraudzīja lomu sāka riebīgi ņirgt.
14.jūnijs 2010, 20:33 | links

Četros iebraucu Daugavā,pavelcēju,padžigoju. Līdz pusastoņiem klusums,tad zanderīši sāka pieteikties(pārsvarā zemmērs) ap 11iem samēns 2kg uz rapalas dancera.
14.jūnijs 2010, 17:00 | links

Zivnieks
Čau atsūti man savu tel uz melnais@apollo.lv
ir baigā ģela :)))
14.jūnijs 2010, 15:17 | links

Braliti, Tu pareizi saprati, došos TUR un darīšu TO :DDD Apsolos, ka Tu saņemsi detalizētu atskaiti, ja vispār būs ko rakstīt :)))))
14.jūnijs 2010, 15:03 | links

Zivniek - nekaisi sāli uz brūci :)))
14.jūnijs 2010, 14:41 | links

vakar biju uz copi,pa galdu nemas tikai sikie,nu viens palielaks asaris bija ieklidis.bet ta normala cope.
14.jūnijs 2010, 13:34 | links

manjaks
Kas tad ir noticies??? nevari izlasīt kur velk un uz kurieni doties??? :))))

Skatos, ka ārā tāds feins bezvējš, uz vakara pusi WindGuru arī dikti feinus cipariņus rāda, tā kā jau tagad zinu kur vakarā došos un ko darīšu :))))))))
14.jūnijs 2010, 11:58 | links

Es atvainojos, rakstam sadaļā ''runājam pa visu ko''
Man bija divas pītās auklas uz tās spoles. Viena 0.16mm otra 0.25mm. Abas bija Salmo braid un NEVIENU reizi nebija bārda vai mezglu skola :)
14.jūnijs 2010, 11:57 | links

Eu, Jūs neesat sajaukuši tēmu?
14.jūnijs 2010, 11:47 | links

janchuks man tieši tāda ir, a kāda izmēra pītā Tev bija?
14.jūnijs 2010, 11:23 | links

Man arī bija pītā uz Elite excelence 35 un nekādu problēmu ar ''bārdu nebija'' :)
14.jūnijs 2010, 11:21 | links

sienāzi, rullītis griežās to jau pētīju, moš jāved uz remontu figviņ zin. Man liekas, ka tā resnā pītā pie vainas varētu būt, jo neklājas gludi bet kaut kā, ka pat aprakstīt nevaru - līmenis vienāds, bet kaut kā dīvaini klājas, tās varbūt ir tikai manas iedomas, jāpatestē vēl nedaudz un tad jau izdomāšu ko darīt.
14.jūnijs 2010, 11:15 | links

mirtin, firma saucas pokee, nu pēc skata nav stiklašķiedra bija bišku glaunāks, ja sēž var rokā turēt atbalstot pret kāju, ja jāstāv tad čābīgāk, bet arī nav baigi traki, man ir 6,8 (bija arī metru garāks, bet arī par latiem 5-6 dārgāks) metri metu pret visu lielo vēju bija OK. par citām detaļām pm.

Par cik nedabūju konektorus auklu tinu pie spices ar izolentu , turējās ļoti labi raudu uz 250 izcēlu ka nemetas. :D varu izstāstīt, kā labāk piestiprināt :D
14.jūnijs 2010, 11:13 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager