Vecdaugavā mazi asarēni un ar iebarošanu nelielas raudas.
Policija padzina copētājus, kas bija tuvu Audupei.
Policija padzina copētājus, kas bija tuvu Audupei.
21.februāris 2021, 19:12 | links
Tā kā esmu vasaras copmanis, pirms 2 gadiem sāku copēt no ledus, Un ko varu pateikt, iepatikās un kā vēl.., bet jautājums, parasti copēju ar blitku vai balansieri, un copējot ar blitku bieži vien vinja iepinās auklā, es nepareizi raustu vai kas? Ar blitku kas ielodēta ar vienu ākji tādu problēmu nav, bet šodien atkal tas pats, uzlieku salmo nr2 blitku ar trīsžubura ākji, katrā 5 tajā dricelēšanā trīsžuburis auklā..:( jau tā cenšos ljoti minimāli izdarīt rāvienu, tik un tā katrs 5-7 rāviens, trīsžuburis auklā..
xman120, 14.decembris 2020, 22:24
Fāfers saka, ka agrāk zivis un lomi uz spiningu bijuši daudz labāki. Bet tas pirms 20 gadiem. Man jau laikam jāpiekrīt, jo copējis esmu ar mānekļiem no dārgā gala un lētiem. Mana piededze rāda, ka inventāram nav izšķiroša nozīme. Ja ņem, tad ņem. Ja ir cope tad ir un otrādāk. Kā gāja jums un ko jūs domājiet par pašreizējo situāciju attiecībā pret plēsējiem? Vienkārši interesanti zināt. Paldies.
naloxon04, 27.novembris 2020, 20:57
naloxon04 [27.11.20]: Vakar Buļļupē pa 2 h noķēru vienu bullīti. Šodien mēģināju uz dzīvo, dabūju vienu asari. Laikam tā ir, ka asari vislabāk ķeras augustā un septembrī. Šogad metu mieru. Rezultāti viduvēji. Daudz asari, maz līdaku, kaut gan līdakas ķēru reti. Pavasarī uz lucky jon vobleri aizgāja laba līdaka. Nezinu gan cik liela, bet spoli patina. Lielākā noķertā 67cm tikai. Lielākais asaris bija 36 cm. Tā man šogad gāja. Butēs nebraucu. Vēdzelēs neesmu bijis, varbūt mēģināšu, bet varbūt arī nē. Žēl tā laika, kas aizgājis pa copēm, bet ko darīt... tā tas ir. Nākošgad būšu gudrāks.Cerams,ka būsi gudrāks....vairāk laika pavadīsi copē,būs labāki rezultāti!;)...un laiks nebūs jānožēlo!
Fāfers saka, ka agrāk zivis un lomi uz spiningu bijuši daudz labāki. Bet tas pirms 20 gadiem.
Mana piededze rāda, ka inventāram nav izšķiroša nozīme. Ja ņem, tad ņem. Ja ir cope tad ir un otrādāk.
naloxon04 [27.11.20]: Vakar Buļļupē pa 2 h noķēru vienu bullīti. Šodien mēģināju uz dzīvo, dabūju vienu asari. Laikam tā ir, ka asari vislabāk ķeras augustā un septembrī. Šogad metu mieru. Rezultāti viduvēji. Daudz asari, maz līdaku, kaut gan līdakas ķēru reti. Pavasarī uz lucky jon vobleri aizgāja laba līdaka. Nezinu gan cik liela, bet spoli patina. Lielākā noķertā 67cm tikai. Lielākais asaris bija 36 cm. Tā man šogad gāja. Butēs nebraucu. Vēdzelēs neesmu bijis, varbūt mēģināšu, bet varbūt arī nē. Žēl tā laika, kas aizgājis pa copēm, bet ko darīt... tā tas ir. Nākošgad būšu gudrāks.Dikti pesimistisks esi. Vai arī esi stipri vīlies no tā, ko gaidīji.
MartinsFR [26.11.20]: Vakar pabūts Ljuglā, līmenis augšā, liela straume, viss pa tukšo.Ir ir limenis baigais,bet ari tad gadas ka lidaka panem. Pagasgad tiesi straume pamnena 3+ lidaka bet diemzel noakejas
Visas bedres un līcīši kur pirms tam bija smuki asari 300-400 g. un līdakas, tagad viss straumē un upe nedaudz no krastiem ārā.
Jāgaida kad iestāsies sausāks laiks.