Nu veči......saspamojuši esat šoreiz nopietni!3 lapas vnk savā starpā pļāpā! :) Tad nu es arī pievienošos. :) Par tiem likumiem runājot.....tiktiešām....lielai daļai copmaņu katram savi grēki.Bet tas ir sīkums salīdzinot ar elektriķu un tīklinieku daudzumu!Es personīgi neuskatu par noziegumu,ka es pāris lašus vai taimiņus aiznesu mājās nelikumīgi tos noķerot gada laikā,(kaut arī par to piespriež smagus sodus) zinot to,ka smagi šur tur uzdarbojas elektriķi un ir kilometriem nelikumīgu tīklu.(Principā nepērku speciālās lašu spiningošanas licences Salacā,jo labi redzu,kas ar to upi notiek un tt,......domāju pat tā,ka man pāris laši pienākas,jo upe ir izpostīta.......dominē tikai taimiņš,lasis(rudeņos un pavasaros) un rauda vasarā!Pa starpai kāds sapals...līdaku paradīze ir smagi izpostīta).Sorry,bet daudz copes likumu ir pilnīgs sviests un ļoti daudz ir redzama inspektoru un valsts nolaidība šajā sakarā.Man konkrēti ir zināmi ĻOTI daudz pārkāpumu Limbažu rajonā.Mans uzskats ir tāds,ka mums valda tāda sistēma,ka likumi ir uz paša makšķernieka sirdsapziņas....cik nu tos STULBUMUS ievērot vai nē.Katrs rīkojas pēc savas sirdsapziņas,iespējām un vajadzības.
18.marts 2010, 23:26 |
links