Šōdien kundziņsalā zem tilta, cope bij OK, no 7-14 mazi , vidēji un lieli 3.9kg, vairākm jau cepami, tumša mormiška baltais un motilis, bez baltā īsti negrib, ne asakas
Bilde laba.Man tāds baigi feins backgrounds kompim sanāca :))) Skaisti .
Vakar lučos Sauleskrastos .Man bij tā vidēji,blakus nedaudz pohains cofmans vilka uz nebēdu,cits ar polšiņu pie ālinģa ar vilka tā neko ..... skaidrs viens -vai nu uz pohiņām šamējas ņem vai pieklājīga kodieniņa laikā :) Kopumā tie kas māk - labi dabūja.
Šodien aizlaidu uz Daugavu pameiģināt. no 8.00-13.30 (aptuveni) Kaut kur 2+kg. raudas un plicīši. Raudas nāca ārā no 100-300g. Pannai saķēru. Tākā daudzmaz normāli...
Lielupe-no Jelgavas uz augšu pa diviem uz mormišku 6 sīki asarīši uz bļitku viens piesitiens,parastā ziemas makšķerīt uz slieciņu 20 asarīši
P.S. Cope sūdīga...
Biju aizsaavis liidz sasmakas ezeram, uzkapaam uz ledus ap 10:00 ( nedaudz par veelu riita copei) iemetu lunkaa ap 100g motili, nekas nenotika kaadu stundu, tad apnika un aizvilkos uz piekrasti, tur beernudaarznieki plakanie un mazas raudinjas, ap kaadiem 16:00 apnika tos beerneljus valkaat un aizgaaju atpakalj uz sabarotajaaam lunkaam. Rezultaataa 17 gab "zemplauzi" apmeram 5kg :)
Biju šodien Ungurā,vietām jau iet labi un copēt tāda kā otrā ledus virskārta bet nu vieni ķīši.Ap 11.00 kā paņēma tā aizgāja mans murmuls,0,12 bija pa švaku,bet bija labais,pēc tam tik ķīšu zupa.:))
Ne asakas!!!
Shodien Riebinju ezeraa cope suudiiga. Pa visu dienu draugam 1 rauda un 1 asuks,otram draugam-0. man-kaadas 20 siikaas zivis un liidaka nokoda labaako mormisku,nedaudz pavilku un nokoda :(
mirtin,tur veči neko prātīgu neķer.Liela daļa no viņiem baro un salasa sīkus plicēnus un pa starpai kādu plaudēnu un raudu.Pārsvarā pa līci pličus un raudas copē.Taču ne es....man savas karonnās vietas! :) Es vairāk uz asariem!