Kā gāja copē (atskaites)?

šodien bijām Mazajā Baltezerā, cerejam uz breksi, taču nekā... no 8.30-13.45 tikai 1 mazs breksēns ( kādi 200gr ) Un arī citiem, kuri sedēja netālu vairāk par 3gabalām nebija... Dziļims 7m. Ledus - sniega putra kaut kādi 15cm un ledus kādi 20. ( ļoti pretīgi iet, jo grims vislaik ieksā, vietām pat līdz celim ). Uz ledus var tikt labi. Bija tiltiņš pie rivātmājas, pa kuru labi var uzkāpt uz ledus. Cerēsim ka pēc nedēļām 2vām tur kaut kas būs. Ja ledus būs tad būs labi :)
27.februāris 2010, 17:41 | links

šodien copē gāja lapi.cope bij sūtīga,lai neteiktu vairāk.izmērs un skaits galīgi švaks.biju aizčāpojis'gandrīz līdz ledus malai.tāļāk tākā putra izskatijās!
27.februāris 2010, 17:40 | links

...nu pašvakri šodien Saulkrastos-no 7-10 vēl bija interesanti,pēc tam gan vairs ne visai,izmērs ar nekāds labais...
27.februāris 2010, 17:29 | links

Šodien biju Lilastē....man ņihujā, citiem dahujā:-)
27.februāris 2010, 17:27 | links

vai saulkrastos lucīšus kāds vēl velk?
27.februāris 2010, 17:16 | links

Šodien savā iecienītajā āgenskalna līcī švaki.taču viens labums bija,jo praktiski visa zive vakariņām derēja.īpaši sīkaļas nebija.Dažas raudeles un asari 70-250gr svarā.+uz murmeni zandartēns ap 200gr.Tāds mazulītis dabīgi palasiists atpakaļ savā stihijā!Blakus sēdēja viens krievelis un saka......ūūūūū haroš!hoķ i kriminal no atpuskaķ pervovo neļzja!Hoķ katu atvezi.
Vot kur tādas zivju bendes rodas...kas tādam galvā!Sviests!Pēc stundas šis pats uz murmeni drusku lielāku dabuja un ne brīdi nedomājot kastē iekšā!Pi.......
27.februāris 2010, 17:12 | links

Visa cope no 9 līdz 13-32
27.februāris 2010, 16:18 | links

Tā pati vieta 67 gab diemžēl tikai 18 ņemami Cope tak sebe.Labi ,ka jūrnieciņi.Čorts ar balto.Rīt jābūt, jo jau 2 dienas aktivitāte iet uz augšu.Vēl intresanti -2 vimbu bērni .4 pliuči 2 breksēni 1 rupja rauda /ap 300 gr/un kāds kāls ar rupjām mailēm.Ziņa Normim -bērzs nestrādā visa cope aiz pirmās nēģu tača vietas.
27.februāris 2010, 16:17 | links

Viens pluss gan bija..sniegs sakrities..nebija jābrien līdz kulei pa sniegu...bet bez gumijniekiem gan uz ledus nav ko darīt:)
27.februāris 2010, 13:38 | links

Šodien,kā tautasdziesmā ,ne kujiņa neredzēju,,...Lielupe..uz leju aiz papīrfabrikas pie attīrīšanas iekārtām uz līkuma..vecais kā vienmēr uz murmuli..es uz šķērseni...pat dzīvo nenoķēra ko uz ūdas likt...es ar šķērseni pamanījos kādam pa sāniem novilkt...notirinājās un pateica čau:) Copējām no 10-13..večiem ko tuvumā redzējām tāds pats necops...:)
P.S. Kad nav zivis..es nevaru ķert..kad ir zivis..es nedrīkstu ķert...kad tad lai es dzeru?:)
27.februāris 2010, 13:36 | links

Labdien! Vai kads nevaretu pastastit kas notiek Kisezera? Ka cope vispaar ir vai ne ipasi? Un galvenais kads ir udens stavoklis uz ledus ir daudz udens vai kadi pars centimetri? Liels paldies!
27.februāris 2010, 12:27 | links

Pa nakti bij baigi švaki, Ja četru metru dziļumā tev bij nolaista gaisma tad vēl kaut kas, savādāk nekā.
27.februāris 2010, 11:37 | links

Kas ir ar salakām pie Baltās kāpas?Pirms nedēļas trijatā 4 izvilkām....:D:D:D
27.februāris 2010, 10:12 | links

gulbis 37-tur pie tilta Svētē viņi raudas skalda,tādas līdz 200g :D
27.februāris 2010, 08:58 | links

Boroda-kurā vietā apmēram?
26.februāris 2010, 20:39 | links

Šodien Lielupē - vieta pie sniegavīra, mērķa zivs - asars, upes dēls. Sākumā klusums, tad pēkšņi mauciens pa kātiņu un pēc neliela cīniņa rudulēns uz puskilo galā gan. Tad ar nelieliem pārtraukumiem sekoja asaru uznācieni, svars 100-300g, patīkami vilkt. Pēcpusdienā aktivizējās līdaķeles, līdz ar to labākais asaru murmulis vienai tika uzdāvāts. Uz vakara pusi otrā upes krastā divi vīriņi sparīgi ar kaut ko cīnījās, beigās tika atnesta verga un tāds smuks lopiņš uz 8-10kg tika pa sniegu aizvilkts.
26.februāris 2010, 20:09 | links

kā ar gurķišiem šonedēļ baltajā kāpā
26.februāris 2010, 17:08 | links

jāgaida 28dātūmš...vakar biju aizbridis ruduļos,4dabūju,viens aptuveni uz 700g,atnācu mājā slapjš,ievēlos ka nograbēja vien...:D
26.februāris 2010, 16:54 | links

Man vispār upē tie strīpainie nekustīgi palikuši.Izvilku pārīti riktīgus kumpos un tie aplipuši ar piesūceņiem.Sen asariem tos nebiju manījis,līdaķeles vēl janvārī ar tiem bija aplipušas.Un tādu 400gr velk kā svaru tikai,nekādas pretestības.Stiprā straumē vēl kāds 4gadnieks uzsit,a tiem lupu vajag,lai saredzētu,ka pačamda un otro reizi klāt nenāk vairs.
26.februāris 2010, 16:48 | links

Sodien cope galigi nekaada :( Nokeru 1 vimbinu un tas arii vis :(
26.februāris 2010, 16:35 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager