gabim Sodien ar so sazvanijos ,sis suudzas ka LIMBAZU puse visi ezeri klusejot ,tikai DUNI esot kaada kustiba bijusi paris dienas atpakal.Bet pats rita taisaas uz Sarumu.
Sodien L.Baltezera 7 galvas,lielakaa 250gr paarejaas ap 100-120gr.Tas viss uz pliku murmuli ,bet koleegi konsekventi treneeja motili gala rezultaata pa2 1gb 100gr un vel viena nerealizeta copiite.SECINAAJUMS ,jurnieki vel nav atpeldejusi tie kas bija visi vietejaa flote.
bums, skatoties, kāds diametrs tai tavai pannai ir. Es jau arī vienu līdaku noķēru un kādus 4 pannas asarus un pāris cepamas raudas, taču man tā skaitās necope! Asarus un raudas gan noķēru ar mormišku. Bet tā kā raudiņas ķērās labi, tad varēju piešaut roku ātrvilkšanā, piecirtienā, tārpu spraušanā utt, jo pa starpsezonu bišku maņas notrulinās!
Man ir tāda novārdota sudrama mantiņa Pirms došanās uz copi noskaitu pātarus lai duncīši nenokož un vālēju .Nu neiznāk vēl viena tādi pati.ja jau zudīs Tfu tFu Tfu
tad būvēšu jaunu.
Man ir ceļu sardziņi - tādi mīksti un cilti - lai nepiemestos tas skorbuls reimatisms. Bet vispār jau cope švaka visur - cik čomiem zvanījām un cik čomi zvanīja no dažādām LV malām - visur baigais necops!
Warning Tad Tu laikus atliec naudiņu tabletēm jo reimatisms ir baigā zaraza man roka plecā strādā labāk par visiem barometriem uz laika maiņu īd uz vella paraušanu.