Labs,līdzīgi kā man,arī man spinings tuvāks,a tu minēji fīderi,oi,sen ar to nav copēts,tagad gribētos gan.:)
19.augusts 2018, 23:22 | links
Nedaudz ne pa teemu.
Veelamies ar chomiem izbraukt uz vakara un riita copi kaut kur 100 km raadiusaa ap Riigu.
Lai buutu kempinga vieta teltiim un laivu noma pie kaadas upes. Uz spiningu un var arii uz dziivo.
Ieteikumi? Sajaa nogalee.
zhora_zirgs, 3.jūlijs 2018, 09:48
torpeda [10.06.18]: šotdien 11 atbraucu uz bolderajas karjeru cept šašliku un paķeru līdzi fideru līdz 16 tris brekši virs 1kg! kautko tādu galigi negaidiju!Tajā karjerā vispār zivis ir? Pāris reizes esmu nobraucis garām. Tajā bolderājas cūku kūtī kautkā negribēju riskēt izkāpt no auto!
Demon [02.06.18]: Jurasasaris [8:20]: Juris_O [1:33]: Pabeidz vismaz palīgskolu un iemācies rakstīt, tāds muļķis nu vāks.Paskaties uz sevi bildee:)Viņš tak ,, no dievu kastas,, citiem uz trūkumiem norāda, bet sevi neredz. :DDD Kā piemērā ar komentiem zem bildēm. Lai tak tā zivju galva ņemas, tak redzams ka pašam kompleksu pilna galva.
:)
Jurasasaris [02.06.18]: Juris_O [1:33]: Pabeidz vismaz palīgskolu un iemācies rakstīt, tāds muļķis nu vāks.Paskaties uz sevi bildee:)Viņš tak ,, no dievu kastas,, citiem uz trūkumiem norāda, bet sevi neredz. :DDD Kā piemērā ar komentiem zem bildēm. Lai tak tā zivju galva ņemas, tak redzams ka pašam kompleksu pilna galva.
Juris_O [02.06.18]: Pabeidz vismaz palīgskolu un iemācies rakstīt, tāds muļķis nu vāks.Paskaties uz sevi bildee:)