zaraza [9:15]: 01.06. atklāju zandartu Ventā. Bija interesants formāts, es ķēru klasiskā džiga tehnikā, kolēģis ar live, gala rezultātā zivju skaits vienāds, tik lielākā zivs tomēr bija uz live. Kopumā laivā pabija pie 20 zivīm, lielākā mazliet virs 60cm, vidēji 49-55 + daži sīkie. No atklājumiem - priekš sevis beidzot izdevās pašam notestēt izslavēto ukraiņu zandartu mānekli "slēpi" (лыжа) un tiešām tas sevi lieliski parādīja, līdz netika norauts un nācās pāriet uz ierastākām džiga gumijām :)
Bildes manā Facebook un Tiktok.Kā tas jaunais brīnums darbojas un jāspēlē?
esco, 3.jūnijs 2025, 10:41
Es animēju kā standarta stop&go soļus vai arī "podkidus" ar kātu uz augšu un visādu "piedricelēšanu". Ražotāja Prof Montazh mājas var paskatīties video, tur viņi ar tādiem paīsiem soļiem strādā.
Cik sapratu dabā, tad mānekļa fiška ir tajā, ka nu ļoti provocējoši tas mazais mandulas posms kustas augšā-lejā pie rāvieniem, vicinot "asti" un izved zandartu. Atkal pauzē tā sliede nolaižas plakaniski uz grunts un tas kustīgais EVA posmiņš paliek plivinoties vai lēni grimt uz leju. copes gan puazē, gan kustībā bija. Nu un, protams, pašreizējā samērā duļķainā ūdenī daudz ko dod stiprs UV krāsa gan ķermenim, gan astei.
Nu interesants brīnums, es viņam stipri noticēju, redzēs kā ies tālāk...
No plusiem vēl jāmin, ka lido ļoti labi, azimest var kosmosā. No mīnusiem, nu tāpat kā mandulai, ļoti mīl ielīst zacepā, svešā vietā noraut viegli... NU ko var gribēt, kopumā 4 āķu smailes sanāk...
3.jūnijs 2025, 12:28 | links