Avids jau vispār skaitās izturīgāks par turnamentu. Nav tik smalks grafīts.
9.decembris 2016, 18:41 | links
Copējot ne aikonu, ne avidu salauzt nav iespējams, tad jābrauc vismaz uz Amazoni.
andreiko, 9.decembris 2016, 08:25
Uzjautā Mr.Raiham lai viņš pastāsta, cik smuki lūzt Avidi copējot. Vienu no reizēm pats redzēju savām acīm.
micuks, 9.decembris 2016, 12:13
Copējot ne aikonu, ne avidu salauzt nav iespējams, tad jābrauc vismaz uz Amazoni.
andreiko, 9.decembris 2016, 08:25
Super, liels paldies par komentāriem. Pakratīšu i vienu, i otru... cerams radīsies pašam sajūtas, kas palīdzēs izšķirties par vienu vai otru.
Es savu Tournamentu arī neesmu nekur piereģistrējis.. nezināju par tādu opciju. Man ir divdaļīgais un savienojuma vietā ir neliela mikro plaisa, bet tas laikam tikai lakā.
Atceros, ka pirms kāda laiciņa (pērn vai aizpērn) tāda supercopmane Ināra Koha uz Zviedriju (mērķa zivis -foreles, pālijas, līdakas, asari) ņēma līdzi tieši aikonu kā vienu no kātiem. Un savilka smukas pālijas (zvēra zivis jaudas ziņā).
sigi, 9.decembris 2016, 11:30
andreiko, 9.decembris 2016, 12:06
Super, liels paldies par komentāriem. Pakratīšu i vienu, i otru... cerams radīsies pašam sajūtas, kas palīdzēs izšķirties par vienu vai otru.
Es savu Tournamentu arī neesmu nekur piereģistrējis.. nezināju par tādu opciju. Man ir divdaļīgais un savienojuma vietā ir neliela mikro plaisa, bet tas laikam tikai lakā.
sigi, 9.decembris 2016, 11:30
Jautājums St.Croix kātu faniem. Doma paņemt līdaku kātu, kuru izmantot arī kā dropa kātu. Ņemot vērā, ka ir fast tournaments līdz 10.5gr., griibēju tādu pašu līdz 17.gr. Bet, diemžēl tāds ir tikai viendaļīgais Tournamentam (ja neskaita Krievijas tigum ražotos ar garantiju Krievijā). Tad nu tagad sliecos uz AVID kātu, 2.11, līdz 17.gr. Fast. Domaju dropšotam līdz 30-35 gr, ar derēs, zinot, cik krokši ir jaudīgi.
Bet, jau labu laiku tirgu parīdījušies arī eycon, mojo uc. krokšu kāti. Lētāki, bet ar ļoti labām atsauksmēm.. tagad esmu apjucis. Ir kādam bijusi ar šiem pieredze?
sigi, 8.decembris 2016, 22:58