Tīri humoram...
29.septembris 2016, 19:39 | links
m , nu ņemot vērā spices ļumīgumu es uzskatu viņu par medium.
Davis-Di, 29.septembris 2016, 14:19
Es protams atvainojos, bet vai esi pārliecināts, ka runājat par vienu un to pašu kātu?
Cormoran K-Don drop-shot pilnīgi noteikti nav medium akcija. Vienīgais kas varētu mulsināt ir tas, ka kātam ir salīdzinoši jūtiga spice. Bet ja runājam par drop-shot, tad pats šo kātu izmantoju, neko sliktu nevaru pateikt. Jūtība un metiena atālums labs, zivi 'sien' un notur labi. Par savu cena manuprāt ļoti labs risinājums.
LuckyFishing, 28.septembris 2016, 10:03
Cormoran K-DON DROP SHOT 3-30gr 2.15m , nu ņemot vērā spices ļumīgumu es uzskatu viņu par medium. Jūtīgums ir cenas kategorijai labs, bet no personiskā viedokļa drop shotam vajag ko citu - bet tas ir mans personīgais viedoklis un nepretendēju uz taisnību. Puika lieto gan džigam gan vobleriem gan rotiņiem - kā unversālu.
Davis-Di, 29.septembris 2016, 14:19
Es protams atvainojos, bet vai esi pārliecināts, ka runājat par vienu un to pašu kātu?
Cormoran K-Don drop-shot pilnīgi noteikti nav medium akcija. Vienīgais kas varētu mulsināt ir tas, ka kātam ir salīdzinoši jūtiga spice. Bet ja runājam par drop-shot, tad pats šo kātu izmantoju, neko sliktu nevaru pateikt. Jūtība un metiena atālums labs, zivi 'sien' un notur labi. Par savu cena manuprāt ļoti labs risinājums.
LuckyFishing, 28.septembris 2016, 10:03
JIG.LV, 26.septembris 2016, 22:23
Tad atvainojos par jautajumu :ko tad ponto katus,spoles,uc fignjas tirgojot?
Divkosiigs izradaas esi choms,nekas personiiga,vairs jau nespiningoju es,man po,par sevi gan padomaa.
AC
Kirsis
Kirsis6666, 27.septembris 2016, 23:22
Drop shot.
Iesakiet dropa kātu -120 EUR.
Strādātu -25 gr atsvaru.
EdgarRubuli, 26.septembris 2016, 14:40
A lētāk neder? :D Man šogad patiess atklājums bija Cormoran K-DON DROP SHOT 2.10m, 3-30, cena ~73EUR. Nu nezinu kāpēc ražotājs prasa tik maz, es sotaku vismaz prasītu :) Vienkārši fantastisks kāts, ļoti viegls , ļoti jūtīgs (pats testēju), ļoti ērta un reāli pareizi uztaisīta ručka ar sensi-touch ( pirkstu sanāk turēt uz atvērtas blankas). Ja man nebūtu savulaik uz specpasūtījumu taisīta viendaļnieka, tad pilnīgi noteikti šito sev ņemtu dropam, manas vajadzības pilnībā apmierina, a brendu ponti sen vairs neinteresē, copēju ar to, kas guļas rokā, patīk un nerada diskomfortu ka pie kādas šaizes būs ilgi jāraud :)
Šo kātu šogad paņemu sev puikam (7 gadi) pie Bloma pierunāju pa 40 atdot.
Vairak kā unversāli un nedomāju ka viņš īsti ir labs dropšotam - bet kā medium akcijas kāts būs labs.
Davis-Di, 28.septembris 2016, 08:54
Drop shot.
Strādātu -25 gr atsvaru.
A lētāk neder? :D Man šogad patiess atklājums bija Cormoran K-DON DROP SHOT 2.10m, 3-30, cena ~73EUR. Nu nezinu kāpēc ražotājs prasa tik maz, es sotaku vismaz prasītu :) Vienkārši fantastisks kāts, ļoti viegls , ļoti jūtīgs (pats testēju), ļoti ērta un reāli pareizi uztaisīta ručka ar sensi-touch ( pirkstu sanāk turēt uz atvērtas blankas). Ja man nebūtu savulaik uz specpasūtījumu taisīta viendaļnieka, tad pilnīgi noteikti šito sev ņemtu dropam, manas vajadzības pilnībā apmierina, a brendu ponti sen vairs neinteresē, copēju ar to, kas guļas rokā, patīk un nerada diskomfortu ka pie kādas šaizes būs ilgi jāraud :)
Drop shot.
Strādātu -25 gr atsvaru.
Drop shot.
Strādātu -25 gr atsvaru.
Drop shot.
Strādātu -25 gr atsvaru.
Sveiki!
Vai kādam ir pieredze ar CALZANTE EX GOCAXS-732UL-T?
Kādas atsauksmes? Doma pamatā par MJ un citiem sīkiem mānekļiem. Kā šim kātam būtu ar DS?
yasha, 11.septembris 2016, 12:41
Vakar copes laikā salauzu džiga kātu. Izveidojās plaisas pirmajā posmā savienojuma vietā metiena brīdī. Kāts Team Salmo 3,5-22 g. Ir vērts nest kādam meistaram labot vai varu mierīgi "likt plauktā"?
Morbidejs, 9.septembris 2016, 12:04