Sveiki, gribētos uzzināt cik varētu maksāt šis kāts :
Robinson dynamic HS quick spin 300 cm 8-25 gr. paldies
Robinson dynamic HS quick spin 300 cm 8-25 gr. paldies
14.septembris 2015, 15:49 | links
...ir iespēja LV nokomplektēt džerka komplektu ar parasto bezinerces spoli. Kāti diezgan specifiski un nav daudz, bet meklē kātus ar nosaukumu Jerk Spin...Šur tur ir vēl vecie salmo Jerk Spin un pāris Blazer modeļu. Pašam ir Balzer Kohler Jerk Spin + Exage 4000...griežas jau 3 sezonu un nekas nešķīst. Pamatā izmantoju vēlā rudenī, jo ar muļķiku visu dienu, kad grādi ir tuvu pie nulles, rokas vienkārši netur u knaģi krīt nost!
Paldies. Izdevās atrast vienu "jerk spin" no DAM. Ēsmas pārdevēji šķita visai priecīgi ka varēja tikt vaļā no tik noputējušas mantas :)
Vismaz 2 apakšējos auklas riņķus, šķiet, nāksies mainīt uz lielākiem, bet blanka - tieši tas kas vajadzīgs gludekļu mētāšanai :)
dzhams, 4.septembris 2015, 11:16
Sveiciens visiem!
Varbūt kāds zin ieteikt kur LV var "apčamdīt" un nopirkt spininga kātu ar testu apmēram 40-90 grami, tādu ar ko var mētāt arī džerkus līdz 75 gramu svarā?
Domiigais, 4.septembris 2015, 09:30
Kaut kādus džerka kātu variantus noteikti var paskatīties GoldFish veikalā Lubānas ielā.
Bet es īsti līdz galam nesapratu domu... Ar klasisku spininga kātu mētāt džerku var (var arī gludekli mētāt, ja tests atļauj) un kaut`kā valkāt pa ūdeni, bet džerkot šīs ļoti specifiskās tehnikas klasiskājā izpratnē fiziski nesanāks, to var tikai ar specializētu džerka kātu - īsu un cietu bomi, galvenokārt izmantojot multiplikatoru, jo jebkuras bezinercenes mehānismu nočakarē un "sašķaida".
JIG.LV, 4.septembris 2015, 11:03
Es tā īsti neiebraucu - kāda problēma kastinga (džerka) kātam pielikt bezinerces spoli?
Headhunter, 4.septembris 2015, 11:34
Es tā īsti neiebraucu - kāda problēma kastinga (džerka) kātam pielikt bezinerces spoli?
Headhunter, 4.septembris 2015, 11:34
Sveiciens visiem!
Varbūt kāds zin ieteikt kur LV var "apčamdīt" un nopirkt spininga kātu ar testu apmēram 40-90 grami, tādu ar ko var mētāt arī džerkus līdz 75 gramu svarā?
Domiigais, 4.septembris 2015, 09:30
Ronij! Neņemies! Aizej pie Salmo čaļiem un bez pontošanas pastāsti ko gribi, ko vari atļauties un Tev i pastāstīs i rokās paturēt iedos. Es nemāku spriest par augšējiem plauktiem, bet visi lētie kāti ko esmu no Salmo ņēmis ir bijuši vērtīgāki kā cena (un zub daju, ka tā nav reklāma)
Jurik, 3.septembris 2015, 20:55
Kaa var kaadam prasiit padomus par kaatiem!!!??? Veel saprastu par spoleem,pavadaam,vobleriem!!! Tev pasham jaajuut kaats-vai vinsh Tev ieguljaas rokaa ,vai nee!!! Tas buutu tas pats ka trijataa iet pirkt autinju vai veel labaak -trijataa izveelaas Tev sievu!!!Tev pasham jaaizjuut kaats! Ar cienu!
Reinis14, 3.septembris 2015, 19:57
Ko varat pateikt par šādu kātu iesācējam?
http://www.sportsdirect.com/dunlop-7ft-biomimetic-spin-rod-768512?colcode=76851203
Ronijs, 3.septembris 2015, 16:26