Spininga kāti

Nu raterbaits nekad labu iespaidu nav atstājis, soctīkli drausmīgi ar tikai viņiem pašiem saprotamiem jokiem, ar kaut kàdu nodzertu mūli galvenajā lomā. Nevienu sakarīgu teikumu nevienà video nespēj salikt kopā. Saziņa ar viņiem praktiski neiespējama. Pilnīgi bezjēdzīgs veikals.
Labi, ka ir Eholotes, NGT un Jig.lv, ar tiem pilnībā visam pietiek.
11.oktobris 2025, 02:29 | links

seaexplorer [10.okt]: Vai tas nozīmē, ka krievu preci no pardošanas un iegūto naudu, kas sponsorē karu iegūst Raterbaits un sponsorētie saistītie youtube kanāli kā copesgarša un copesfrekfence? Nemaz jau nerunājot par viņu pašu kanālu. Likās normāli čaļi.
Raaterbaits veikalu jau sen neapmeklèju, bija situàcija, nezinàju kas ir zetrix, jautàju pàrdevèjai, man teica kas rus, paldies izgàju àrà no veikala
10.oktobris 2025, 23:59 | links

Šī štelle man ir svarīga, esmu gatavs pārmaksāt par preci, bet tikai lai neviens cents neaiziet okupantiem
10.oktobris 2025, 23:29 | links

Vai tas nozīmē, ka krievu preci no pardošanas un iegūto naudu, kas sponsorē karu iegūst Raterbaits un sponsorētie saistītie youtube kanāli kā copesgarša un copesfrekfence? Nemaz jau nerunājot par viņu pašu kanālu. Likās normāli čaļi.
10.oktobris 2025, 23:26 | links

Pàrdodu faktiski nelietotu spiningu, rezerves kàts bijis , CRD-842H Favorite Creed 2.54m 15-50gr. Labs , dropam un lídakai.
Cena 75 e
10.oktobris 2025, 21:29 | links

Labāk pirkt ukraiņu Favorite vai vēl labāk Crazy Fish kātus. Krievi Crazy Fish riktīgi apčakarēja/apzaga uztaisot CF brendu.
9.oktobris 2025, 18:01 | links

Vienígais godígais veikals kas netirgo tos okupantu brendus ir jig.lv , tapèc ir respect tam veikalam
9.oktobris 2025, 16:06 | links

Paldies, Tev par informāciju. Nenoliegšu, man pašam ir Zetrix Avalanche, ko gan iegādajos jau pirms kara. Jo esmu arī no tiem, kam pirkumos līdzīgī kā mūsu laikmetīgajā pasaulē ar datuma atskaiti ir ēra pirms kara un pēc (varat par 2014.gadu neminēt, apzinos).
Par Praktik eholotem it kā spļaudijās, ka nepirks, jo krievs, bet tie kāti gan kaut kā līgani ir iegūlušies copmaņu rokās ne tikai burtiski, bet arī pārnesti. Viens ir iztirgot noliktavu, pavisam cits stāsts, ka tagad apzināti iepirkt un tirgot vienā plauktā Zetrix un paralēli fanot par LV Oshelure. Pirmais un pēdejais ieraksts šeit par politikas piesitienu, bet nu nevarēju noturēties.
9.oktobris 2025, 12:03 | links

Kā tad īsti ir ar Zetrix? Tiešām okupantu brends, ko pēdējā laikā dikti slavē vietējie copmaņi?

bio-r, 8.oktobris 2025, 22:10

Zetrix un Frapp ir Krievijas kompānijas MIDA zīmoli. MIDA ir kompānija, kam de facto pieder PAL līga un daudzu japāņu zīmolu officiālie pārstāvji Krievijā, bet šie divi sākumā minētie ir tieši viņu pašu preču zīmes.
Skaidrs, ka , neskatoties uz karu, ļoti daudzi turpina sekot Krievijas copes līgām, mārketings tur reāli milzīgs un loģiski, ka tur rādītās un bīdītās lietas pieprasa. Un attiecīgi ir kas piedāvā, tas mav nelegāli...
Tehniski šiem produktiem noteikti nav nekādas vainas, tiesa arī nekā tik ģeniāla un unikāla tur nav, bet nu mārketinga haips ir pamatīgs. A kas attiecas uz ētisko pusi, tad nu tur katram sava izvēle un lēmums.
9.oktobris 2025, 11:00 | links

Kā tad īsti ir ar Zetrix? Tiešām okupantu brends, ko pēdējā laikā dikti slavē vietējie copmaņi?
8.oktobris 2025, 22:10 | links

Zetrix arī it kā esot labu labie karboni, bet tas okupantu brends bojā visu karmu :/
8.oktobris 2025, 21:29 | links

Savā laikā ,,Majorus,, no Vladimira pirku.
Cenu baigi nesakaulēsi, kāda ir lapā ,tāda ir.

Major Craft spiningi https://share.google/0Z6u1qkzjC2k2jrL3
8.oktobris 2025, 20:29 | links

Nu vēl labāks piedāvājums kā eholotes.lv ir spinning.lv. Tā ka atrast var, ja gribas.
8.oktobris 2025, 20:13 | links

Vēl jau Jig.lv var painteresēties- šo to tirgo no Major craft. Gan jau ar Guntaru var visu ko sarunāt/ pasūtīt

Kruizers, 8.oktobris 2025, 14:28

Da nē, Major Craft esmu atmetis. LV ir officiālais pārstāvis - Eholotes, lai viņi ņemas, mani spiningu brendi Yamaga, Crazy Fish, Alta un biki Ryobi.
Tur jau vēl jaskatās konkrētika kādu modeli cilvēks grib un vai tas principā ir paredzēts tirgošanai mūsu tirgū vai kāda reģionālā dīlera, piemēram krievu, specpasūtījums tikai savam lokālajam tirgum. neesmu tagad pētījis MC, bet kādreiz tādu modeļu bija gana, piemēram, Riser, Dodger. Ja tā, tad neviens mūsu tirgotājs palīdzēt nevarēs, sevišķi ja runa par Krieviju.
8.oktobris 2025, 19:05 | links

Vēl jau Jig.lv var painteresēties- šo to tirgo no Major craft. Gan jau ar Guntaru var visu ko sarunāt/ pasūtīt
8.oktobris 2025, 14:28 | links

Varbūt kāds zin mājaslapu, kur var iegādāties Major Craft kātus ? Der arī japāņu, esmu gatavs muitot. Jo tos kātu modeļus, ko gribu patestēt, neatrodu, kur var iegādāties.

Visaveidacop, 8.oktobris 2025, 09:35

Musu Eholotes ir MJ oficialais parstavis. Es saktu ar viniem. Un tad intereses pec paskatitos ari Amazon JP. Nu ja galigi neviens neko nepiedava vai nesuta uz Latviju, tad var beigas izmantot Zenmarket.
8.oktobris 2025, 14:03 | links

To varētu risināt vienkārši uz kāta norādot trīs parametrus: stiepes izturību/stiepes moduli/lieces moduli un visi jautājumi atkristu par blankas piederību segmentam. :) Līdz nākamajam tehnologiskajam izrāvienam...

Odekoleonids, 8.oktobris 2025, 00:46

Tas, protams, būtu maksimāli objektīvi un tehniski korekti, tiki problēma tajā, ka no praktsikā viedokļa copmanim šī informācija pilnīgi neko nedotu. Ir jau mums tāda situācija ar japāņu auklu klasifikāciju - viņu # (decitex) ir tiešām ļoti objektīva mērvienība, ko izmanto tekstilrūpniecībā un tā norāda škiedras svaru uz garuma vienību. Tik copmanim pilnīgi perpendikulāri, ka 100m viņu auklas sver tur x gramus :D Paliek korekta, bet praktiski bezjēdzīga, informācija, kas lietojama tīri indikatīvam neprecīzam salīdzinājumam.
8.oktobris 2025, 10:25 | links

Varbūt kāds zin mājaslapu, kur var iegādāties Major Craft kātus ? Der arī japāņu, esmu gatavs muitot. Jo tos kātu modeļus, ko gribu patestēt, neatrodu, kur var iegādāties.
8.oktobris 2025, 09:35 | links

Varbūt es kļūdos, jo raugos no metalurģijā izmantoto grafīta(ISO) speceņu kontekstā. Tehn.proc, proti, ražošanas vai šajā gadījumā oglekļa kompozītu kontekstā spiedienu norādītu pret vismas laukumu, jo izmanto presi. Pašam palika interesanti šo tēmu papētīt dziļāk. Domāju ka tīri no mārketinga viedokļa fast un extra fast diezgan ātri zaudē savu nozīmi, ja klasifikācijā nepievieno vēl kaut ko kas norāda uz konkrētā kāta tirgus segmentu, no turienes arī aug kājas mulsinošajai gradācijai. To varētu risināt vienkārši uz kāta norādot trīs parametrus: stiepes izturību/stiepes moduli/lieces moduli un visi jautājumi atkristu par blankas piederību segmentam. :) Līdz nākamajam tehnologiskajam izrāvienam...
8.oktobris 2025, 00:46 | links

nē, tas intrnetos lietotais T vai Ton norāda stiepes moduli mārciņās uz kvadrātcollu, tam nav nekāda sakara ar ražošanas procesu. T40 ir 40Mpsi. Kikizozo tabulas X ass pāris postus zemāk.

Odekoleonids, 7.oktobris 2025, 22:18

Neesmu ražošanas speciālists, pētot tehnoloģijas vados pēc publiski internetā pieejamās skaidrojošās informācijas, kurā konkrēti par T tiek minēts tieši spiediens tonnās. Ja internetā raksta muļķības., tad profanēju līdzi :D A Junga modulis, manuprat, jau ir cits stāsts...
Bet vispār tur ar tiem grafītiem, vismaz copes jomā, ir pilnīgs jogurts ar terminoloģiju, industrijas standartu ne vella nav. Tas pats, šeit minētais IM, pa lielam vispār neko nenozīmē, tā vienkārši ir konkrēta ražotāja iekšējā marka bez industrijas standarta definēteim raksturlielumiem, bet bāž to virsū kur tie ienāk prātā.
7.oktobris 2025, 23:09 | links

Pievieno savu atbildi

Nepieciešams reģistrēties, lai pievienotu atbildi!
Uz augšu

Creative templates for Google Ad Manager