Vēl arī Favorite Cobalt vai Favorite Creed (eboat.lv) - tas viss Daugavai.
23.oktobris 2020, 07:29 | links
MartinsFR [09.10.20]: Sveiki, vīri!Tai pat veikalā ir vērts pievērst uzmanību Excia kātam. Protams nebūs tik krūts, bet savai cenu kategorijai neadekvāti labs.
Kādas atsauksmes par CRAZY FISH Aspen Stake AS722MLT 7'2"(2.20m), 5-21g ?
Meklēju kātu 90% priekš džiga, paredzēts galvenokārt Gaujai.
Vai arī budžetā līdz 100€ ir vērts pievērst uzmanību vēl kādam kātam?
Daiwas kāti mani īsti neuzrunāja...
Jautājums Jig.lv. čamdīt un taustīt nevēlos ))). Bet man ir jautājums, kad būs pieejams kāts perfekt jig 3-15 gr testā. Esmu noskatijis un saprotu ka tā ir štelle!!!
ginca71, 8.oktobris 2020, 10:19
. Riskanti ņemt kaut ko nezināmu, ja rokā nav turēts/gulējis))
badapiicka, 5.oktobris 2020, 19:57
Ir doma turēt mašīnā (ģimenes auto, brīvas vietas ļoti maz))vienu spini visādam gadījumam- kāda ir pieredze ar daudzdaļīgajiem vai teleskopiskajiem spiņiem? Vienā veikalā jautāju, man atbildēja, ka teleskopiskie esot švakāki par "klasiskajiem", tiek biežāk laboti utt. Nekad neesmu lietojis teleskopisku špini, nezinu, tā ir?
Doma ir par 2.10~2.40, 5-25/8-30g., kaut ko nesarežģītu, agresor utml līmeņa
badapiicka, 4.oktobris 2020, 19:58
nu atnāc patausti četrdaļīgo Ryobi Space Saver, tas gan salikā stāvoklī pagarš 2.60 un nīgrs tests līdz 12-60g. Bet nu savā cenā 49,99 (ņemot vērā, ka komplektā ir īsais cietais pārvietošanas tubuss!) tas ir ļoti konkurētspējīgs variants. Saliekot kopā daudzi īsti nespēj atšķirt ka tas nav parasts spinis :) Loģiski, ka tas nav priekš vieglajām lietām, un par šausmīgu jūtību runa neiet, bet nu māneķlus no gramiem 10 saprātīgi iemest var.
JIG.LV, 5.oktobris 2020, 18:45
Ir doma turēt mašīnā (ģimenes auto, brīvas vietas ļoti maz))vienu spini visādam gadījumam- kāda ir pieredze ar daudzdaļīgajiem vai teleskopiskajiem spiņiem? Vienā veikalā jautāju, man atbildēja, ka teleskopiskie esot švakāki par "klasiskajiem", tiek biežāk laboti utt. Nekad neesmu lietojis teleskopisku špini, nezinu, tā ir?
Doma ir par 2.10~2.40, 5-25/8-30g., kaut ko nesarežģītu, agresor utml līmeņa
badapiicka, 4.oktobris 2020, 19:58