P.S.
Tikai nesaki viņam,ka es to teicu...
Tikai nesaki viņam,ka es to teicu...
16.aprīlis 2020, 20:38 | links
Amicus [01.04.20]: cygyxfeejk [1.apr]: Labs rīts..Paldies Amicus par viedokli.
Varbūt kāds var padalīties ar savu pieredzi.
Tict Inbite IB 73TB..
Baigi maz atsauksmes un video par šo kātu, un modeli vispār..saprotu, ka ir noņemts no ražošanas jau kādu laiku, un ir baigi sauss..99% carbons..Jautājums ir tāds, vai nav baigā auklēšanās ar viņu jaudas ziņā..kāda blanka kopumā?
Paldies jau iepriekš.Sveiks! Tieši par Inbite nevaru neko teikt. Ir 2 tict sram viens tubulars, otrs solid. Baigi skanīgie. Solid arī nikns un pēc sajūtas nepateiksi uzreiz, ka spice ielimeta. Globāli par inbite labas atsauksmes, bet vairāk info par solid
DaartsAivars [08.04.20]: Kolēģi, ir kādam lietošanā Zetrix Exilon spinings? Interesē atsauksmes no reāla lietotāja. Varbūt pat kādam ir 772ML modelis. Testā 4- 16gr un 792MH, testā 9-35gr.. Kādām tehnikām izmanto, pie kādiem svariem ir patīkami strādāt un kādas kopējas sajūtas.Zinu, ka grūti pateikt un ka vienam māte,bet otram meita, bet varbūt tomēr sanāk priekšskatu gūt...Esmu tikai turējis rokā un nedaudz pamētājis exilon 4-16 gr. Man nepatika. Atgādināja Favorit x1.
Paldies
Varbūt pie viena ir arī šāds viņiem? Daiwa Powermesh Casting 2.10m 14-42g
Tad arī apsveru iespēju pasūtīt, ja cena nebūs ,, kosmoss,, :)
Zorge07, 6.aprīlis 2020, 15:11
Semtex [06.04.20]: EdgarsPriede [Vakar]: Es lietoju un varu ieteikt Pontoon21 GAD Gancho GNH702MMHF, ir fuji furnitūra.kur viņu pirki?Ieročos pirku, bet ir arī Rīgā Prūšu ielā
JIG.LV [05.04.20]: Labrīt, meklēju kastinga kātu Daiwa Powermesh 662MH, 200 cm, 10-35 g,. Varbūt kāds zin kur var dabūt? Saprotu ka sakarā ar apkārt esošo situāciju loģistika ir stipri ierobežota, bet varbūt tomēr...!Varbūt pie viena ir arī šāds viņiem? Daiwa Powermesh Casting 2.10m 14-42g
Iespējams ka kāds no spečukiem var ieteikt kko tuvu līdzīgu?
Mr.Juris72, 5.aprīlis 2020, 11:15
Vācijas DAIWA noliktavā šis modelis ir pieejams, pasūtīt var. Loģistikā izmaiņas ir tikai tajā, ka viss notiek ilgāk - kas parasti atnāca nedēļas laikā, tad tagad var būt 2 vai pat 3, vienkārši noliktavas un loģistikas habi strādā lēnāk, rindas uz robežām Polijā un Lietuvā bremzē transportu. Pa lielam problēmas ir dabūt to, kas līdz lockdown sākumam neileidoja Eiropā, viss kas ir Eiropā iekšā kustas, izņemot Itāliju.
EdgarsPriede [05.04.20]: Es lietoju un varu ieteikt Pontoon21 GAD Gancho GNH702MMHF, ir fuji furnitūra.kur viņu pirki?
badapiicka [05.04.20]: kāds ir tas jigNtwich 14-40g darbībā? Labāk džigam, vobleriem ne pārāk?nē nu ir ok, atkarībā kādā līmenī darbojas, esmu twicojot voblerus izvilcis 89,78,76,un pedeja reize kad biju 74cm lidaku, loti daudz mazākas, paris asarus uz 110 voblera, viņš darbojas vienkarsi panemu rokā elite twich x un jutu ka ir savādāks un liekas ka 130vobleri isti ar to lidz 40 jigntwich
Sveiks Guntar, vai vari uzsūtīt?
Mr.Juris72, 5.aprīlis 2020, 11:43
JIG.LV [05.04.20]: Labrīt, meklēju kastinga kātu Daiwa Powermesh 662MH, 200 cm, 10-35 g,. Varbūt kāds zin kur var dabūt? Saprotu ka sakarā ar apkārt esošo situāciju loģistika ir stipri ierobežota, bet varbūt tomēr...!Sveiks Guntar, vai vari uzsūtīt?
Vācijas DAIWA noliktavā šis modelis ir pieejams, pasūtīt var. Loģistikā izmaiņas ir tikai tajā, ka viss notiek ilgāk - kas parasti atnāca nedēļas laikā, tad tagad var būt 2 vai pat 3, vienkārši noliktavas un loģistikas habi strādā lēnāk, rindas uz robežām Polijā un Lietuvā bremzē transportu. Pa lielam problēmas ir dabūt to, kas līdz lockdown sākumam neileidoja Eiropā, viss kas ir Eiropā iekšā kustas, izņemot Itāliju.
Labrīt, meklēju kastinga kātu Daiwa Powermesh 662MH, 200 cm, 10-35 g,. Varbūt kāds zin kur var dabūt? Saprotu ka sakarā ar apkārt esošo situāciju loģistika ir stipri ierobežota, bet varbūt tomēr...!