Sveiki. Kāds nezin kur dabūt atsevišķi spici Favorite Skyline kātam? Varbūt var kaut kur nopirkt vai pasūtīt?
28.jūlijs 2025, 18:34 | links
kikizozo [28.jūl]: GunkiŠis izskatas labs tam testam, ko gribētos, jo laikam temeju uz kko universālāku. Tacu, 1.98m, cik ļoti es jutīšu to uz iemetienu, it īpaši uz raganām, kas jau tā ne sūda nelido?
Gunki Skyward-Jerk Rod C-198XXH
The Gunki Skyward- Jerk Rod C-198XXH is designed for pike fishing with jerks, but don't be misled, as this rod is also ideal for precise, heavy-duty fishing, boasting lightweight and accurate casting....
SKU: GU-SKY-JERK198XXH
Weight: 164 g
Length, cm: 198
Test, g: 40-140
Number of sections: 2
Guides: Fuji
€109.00
Davis-Di [28.jūl]: Sāku lēnām briest un gatavoties savam pirmajam baitcasteram. Varbūt kādam ir ieteikums, ko skatīties? Cope no laivas, mērķa zivs ir līdaka, lidinu lielāko ties whirlwindus vai gumijas un retu reizi kādu džerku, Vēlams būtu kādi 50-150g. No multiem skatos uz shimano slx dc, tā kā google saka - draudzīgs iesācējam. Kādu kātu man skatīties, laikam iztikšu bez yamaga vai citiem dārgajiem galiem, gribētos kaut ko tuvāk budžeta klasei.Kā ir ar to DC vispār? Zinu, ka tatulām arī kkads līdzīgs mehānisms ir. Es nekad neesmu multu turējis rokās un bail par to “bārdu”. Cik ļoti viņš man kā iesācējam palīdzētu? Apsverot, piemēram, Tevis pieminēto Abu, bail par bārdu vai to es tāpat veiksmīgi dabūšu ar visu DC?
Krodzinieks, 28.jūlijs 2025, 12:14
Iteiktu izvērtēt šādu komplektu:
Gator Mirage 8' Casting 40-130 gr Versatile
Abu Garcia Revo Beast 41,
Spole sportfishtackle ir par 200€ , kāts Eholotēs 170€, gan jau vari vel nokaulēt ko.
Sāku lēnām briest un gatavoties savam pirmajam baitcasteram. Varbūt kādam ir ieteikums, ko skatīties? Cope no laivas, mērķa zivs ir līdaka, lidinu lielāko ties whirlwindus vai gumijas un retu reizi kādu džerku, Vēlams būtu kādi 50-150g. No multiem skatos uz shimano slx dc, tā kā google saka - draudzīgs iesācējam. Kādu kātu man skatīties, laikam iztikšu bez yamaga vai citiem dārgajiem galiem, gribētos kaut ko tuvāk budžeta klasei.
Krodzinieks, 28.jūlijs 2025, 12:14
Odekoleonids [26.jūl]: ir ir jāčamda un ar pliku čamdiņu reizēm būs par īsu. Piemēram, es neteiktu, ka izbaudiju ķeršanu ar 0.2-0.8g Medium kātu straujas upes atstraumē vai aizstraumē izmantojot 0.2-0.5g mormo sakombinētu ar 0.2g mānekli. Tur tomēr notiek ūdens kustība. Kad nomainīju uz kātu uz 0.5-3.5g fast - uzreiz sapratu, ka šis ir vairāk vai mazāk tas ko meklēju. Cits stāsts ir ar šo kombināciju apmeklēt stāvošu ūdeni, līčus, seklūdeņus - nevarēju iesākumā saprast kapēc es nejūtu mormeni. Šajos apstākļos 0.2-0.8g M es redzu priekšrocību, ja runājam par mānekļiem līdz 0.5g kopā ar silikonu. Anyway - šis ir absolūts diletanta skatupunkts, jo mormo aļa subgram tēmā esmu pavisam īsu brīdi.Nano neatzīstu 2 iemeslu dēļ! Pirmkārt, nemaz tā nedod vēlamo rezultātu, otrkārt, daudz āķi paliek zivs mutē!
Zaraza - ko saki par nano one hit līdz 4gr…? Kādi iespaidi, piemēram, salīdzinot ar arion līdz 5gr, 2.09…?
JK7, 23.jūlijs 2025, 00:29